cápaFeri

Törzstag 

Nem elérhető

cettim

| 

| 

« Hozzászólás #422 Dátum: 2008. Május 19. - 21:14:42 »  | 

| 

Az öregedő feleség sírva lép el a tükör előtt.  - Mi baj? - kérdi a férje.  - Nézegettem magam a tükörben, és bizony egyre  mélyebbek a ráncaim, egyre rondább vagyok...  - Na, ne bőgj már! - vigasztalja a férje. -  Hiszen te csak akkor látod magad, ha néha  belenézel a tükörbe, de én egész nap látlak, és  mégsem sírok... 
  Egy férfi felesége eltűnik. A férfi bejelentést tesz a rendőrségen, és  teljes letargiában tölt két napot. A harmadik nap, amikor hazaér  munkából,a feleségét AZ étkezőasztal mellett találja.  - Hát te? - kiáltja. - Halálra aggódtam magam miattad!  - Tudod, amikor hazafelé jöttem a boltból, megállt mellettem egy autó, 4  izmos fickó kiugrott belőle, elkaptak és betuszkoltak AZ autójukba.  Elvittek egy kihalt épületbe, és egy héten keresztül, minden nap négyszer  megerőszakoltak!  - Egy hétig? Hiszen még csak két napja tűntél el!  - Persze, de most csak hazaugrottam enni valamit, aztán megyek vissza! 
  Egy asszonynak már elege volt belőle, hogy a férje szinte minden este  részegen támolyog haza a kocsmából. Halloween estéjén gondolja a nő, hogy  megleckézteti AZ urát. Beöltözik ördögnek, és elbújik egy fa mögé a házuk  előtt. Szédeleg haza a férj, és hirtelen előugrik a fa mögül egy fekete  alak nagy ****vakkal, hosszú farokkal, és kezében egy vasvillával.  - Hát te ki vagy? - kérdezi tőle a férfi.  - Én vagyok AZ Ördög!  - De jó, hogy végre megismerhetlek, a te húgodat vettem feleségül! 
  Egy idős férfi elmegy a háziorvoshoz, és a felesége hallásáról panaszkodik.  A következőt javasolja neki AZ orvos:  - Tegyen egy próbát, hogy mennyire súlyos a probléma. Ha otthon önnek  háttal  áll a felesége, mondjon neki valamit messzebbről. Ha nem válaszol, menjen  kicsit közelebb és ismételje meg. Egészen addig próbálja újra, míg meg nem  hallja.  A férfi hazamegy, a felesége éppen főz. Megszólítja messziről:  - Drágám, MI lesz ma a vacsora?  Csend. Kicsit közelebb megy, és megint kérdi:  - Mi lesz ma a vacsora?  Még mindig semmi válasz. Közelebb megy:  - Mondd, MI lesz a vacsora?  Nincs válasz. Odamegy AZ asszony háta mögé, és hangosan kérdezi:  - Mi lesz ma vacsorára?  Erre AZ asszony hirtelen megfordul:  - Már negyedjére mondom, hogy sült csirke, te vén süket!  
  Az anya beszélget tinédzser lányával:  - Én sosem feküdtem Le más férfival, csak AZ apáddal! Ugyanezt te is el  tudod majd mondani a lányodnak?  - Igen anyu, csak ezt a rezzenéstelen arcot kell még gyakorolnom...      Egy férfi egész nap napozik a tengerparton.  Este nézi magát a tükörben és látja, hogy mindenhol szépen lebarnult,  csak a hímvesszője maradt fehér.  Másnap kimegy a tengerpartra és beássa magát a homokba, csak a nemi szervét  hagyja kinn a napon, hogy az is barna legyen.    Arra sétál két idős  hölgy, megállnak a dákó előtt és nézik hosszasan.  Az egyik megpiszkálja a napernyőjével, majd bánatosan mondja a  barátnőjének:  - látod drágám, ez a dolog engem 20évesen nagyon izgatott,  30évesen megőrültem érte,  40évesen könyörögtem érte,  50évesen a lelkemet odaadtam volna érte,  60 évesen imádkoztam érte,  itt vagyok 70 évesen, a fene vigye el, vadon terem, és én nem tudok  lehajolni érte!!!  
   Férj az anyósához:  - Anyuka, mondtam, hogy ne beszéljen magában. Utána nem fogja tudni, kitől hallotta azt a sok hülyeséget.  

A férfi kimegy a feleségével az istállóba a kecskéhez és azt mondja:  - Nézd, drágám, ez az a tehén, akivel szeretkezni szoktam, amikor te menstruálsz.  Megszólal a feleség:  - Ha nem lennél ilyen buta, látnád, hogy ez nem tehén, hanem kecske.  Mire a férj:  - Ha nem lennél ilyen buta, tudnád, hogy nem hozzád beszélek.      A könyvtáros megszólal a betérő rendőröknek:  - Mi van fiúk, esik az eső?       Egy vak férfi bemegy a kocsmába, leül a pultnál egy székre.  Kitapogatja a mellette ülõ embert és kérdezi  tõle:  - Akar hallani egy szõke viccet?  Mire az így felel:  - Ide figyeljen, én is szõke vagyok. Itt áll mögöttem egy százhúsz kilós birkózó barátom, õ is szõke.    A kocsmáros is szõke. És van itt még két nagydarab fickó a pultnál, mindketten szõkék.    Biztos, hogy el akarja mondani nekünk azt a viccet?  - Inkább nem. Nem akarom ötször elmagyarázni.      Két paraszt beszélget:  -Te, a Bélát mégsem holnap temetik, hanem pénteken.  - Mé´, jobban van?      Pistike hazamegy az iskolából, nagy boldogan, és mondja az anyukájának:  - Anya képzeld el, kaptam egy ötöst!  - Tényleg ?  - Nem. Csak képzeld el!  
  - Mit csináltál a nyáron Pistike?  - Nyaralni voltunk a Balatonnál az anyukámmal, meg az új barátjával.  - No és tetszett? Összebarátkoztál az új "bácsival"?  - Jó srác! Minden reggel bevitt a Balcsiba 5 kilométert, én meg aztán kiúsztam a partra.  - És bírtál annyit úszni?  - Hát az úszás jó volt, csak a zsákból volt egy kicsit nehéz kijutni!  

|