Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #1260 Dátum: 2009. November 22. - 21:10:27 » |
|
Vegyes használatban 90%-ban klímával, sok ködlámpázással, és páramentesítéssel főleg rövid szakaszokon: 9,08L/100Km. És tankoltam egy Ferrari 599GTB-t is 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
boomer99
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1261 Dátum: 2009. November 23. - 11:27:26 » |
|
Üdv mindenkinek! Másfél hónapja vagyok egy 1,6 sw lacetti tulajdonosa, ami 3 éves és van benne 38,000 km. Eddig háromszor tankoltam, és a fogyasztásom kb. 9,5-10 liter között van. Én általában városban, és rövid távon közlekedek vele. Nem taposom szét, két hete volt olajcserén. Kérdésem lehet valahogyan csökkenteni a fogyasztást? (adalékkal, csiptuninggal, stb.) Melyiknek mi az előnye, hátránya, károsítja-e valamelyik a gépet hosszú távon, mivel még jó pár évig szeretném használni. Köszönöm előre is a segítséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1262 Dátum: 2009. November 23. - 11:29:59 » |
|
Üdv mindenkinek! Másfél hónapja vagyok egy 1,6 sw lacetti tulajdonosa, ami 3 éves és van benne 38,000 km. Eddig háromszor tankoltam, és a fogyasztásom kb. 9,5-10 liter között van. Én általában városban, és rövid távon közlekedek vele. Nem taposom szét, két hete volt olajcserén. Kérdésem lehet valahogyan csökkenteni a fogyasztást? (adalékkal, csiptuninggal, stb.) Melyiknek mi az előnye, hátránya, károsítja-e valamelyik a gépet hosszú távon, mivel még jó pár évig szeretném használni. Köszönöm előre is a segítséget. Város, rövid táv, nem meglepő a fogyid. Még bemelegedni sincs ideje a motornak. A közelmúltban én is így használtam pár napig, hát lett is ennyi a fogyasztása. Meglátod, ha hosszabb távot mész, akkor csökken a fogyi majd. De ebben a használatban nem fog. Szerintem a chiptuning sem segít.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #1263 Dátum: 2009. November 23. - 12:17:52 » |
|
Üdv mindenkinek! Másfél hónapja vagyok egy 1,6 sw lacetti tulajdonosa, ami 3 éves és van benne 38,000 km. Eddig háromszor tankoltam, és a fogyasztásom kb. 9,5-10 liter között van. Én általában városban, és rövid távon közlekedek vele. Nem taposom szét, két hete volt olajcserén. Kérdésem lehet valahogyan csökkenteni a fogyasztást? (adalékkal, csiptuninggal, stb.) Melyiknek mi az előnye, hátránya, károsítja-e valamelyik a gépet hosszú távon, mivel még jó pár évig szeretném használni. Köszönöm előre is a segítséget. Város, rövid táv, nem meglepő a fogyid. Még bemelegedni sincs ideje a motornak. A közelmúltban én is így használtam pár napig, hát lett is ennyi a fogyasztása. Meglátod, ha hosszabb távot mész, akkor csökken a fogyi majd. De ebben a használatban nem fog. Szerintem a chiptuning sem segít. A benzin minőségére viszont figyelj, nem ajánlom a -8, -10 forintos kutakat, én mi környékünkön /Kaposvár/ csak ÖMV 95 Carera-t tankolok vele kevesebb a fogyasztásom mint a sima 95-s nél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tacumás
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1264 Dátum: 2009. November 25. - 19:53:43 » |
|
Vegyes használatban 90%-ban klímával, sok ködlámpázással, és páramentesítéssel főleg rövid szakaszokon: 9,08L/100Km. És tankoltam egy Ferrari 599GTB-t is  Nekem meg a lenti érték.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #1265 Dátum: 2009. November 25. - 22:53:22 » |
|
Üdv mindenkinek! Másfél hónapja vagyok egy 1,6 sw lacetti tulajdonosa, ami 3 éves és van benne 38,000 km. Eddig háromszor tankoltam, és a fogyasztásom kb. 9,5-10 liter között van. Én általában városban, és rövid távon közlekedek vele. Nem taposom szét, két hete volt olajcserén. Kérdésem lehet valahogyan csökkenteni a fogyasztást? (adalékkal, csiptuninggal, stb.) Melyiknek mi az előnye, hátránya, károsítja-e valamelyik a gépet hosszú távon, mivel még jó pár évig szeretném használni. Köszönöm előre is a segítséget. Város, rövid táv, nem meglepő a fogyid. Még bemelegedni sincs ideje a motornak. A közelmúltban én is így használtam pár napig, hát lett is ennyi a fogyasztása. Meglátod, ha hosszabb távot mész, akkor csökken a fogyi majd. De ebben a használatban nem fog. Szerintem a chiptuning sem segít. A benzin minőségére viszont figyelj, nem ajánlom a -8, -10 forintos kutakat, én mi környékünkön /Kaposvár/ csak ÖMV 95 Carera-t tankolok vele kevesebb a fogyasztásom mint a sima 95-s nél. Én nem vettem észre ilyet.Sajna benyával is 10l a fogyim ma szembesültem a ténnyel.Lehet a ecu megtanulta az e85 beállitásait és idő amig visszaál
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1266 Dátum: 2009. November 28. - 20:11:01 » |
|
Wellness utazás Zalacsányra, környéki kirándulások: 7,04 l/100 km. Ez már tetszik nekem! Most hamarosan újra kell tankolnom, és akkor jön még egy adat, majd a kettő együtt, és roppant kíváncsi vagyok. Azért egyet ne feledjetek, hogy egyik autónak sem annyi a fogyasztása, mint a katalógusban!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #1267 Dátum: 2009. November 29. - 14:59:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1268 Dátum: 2009. November 29. - 17:47:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #1269 Dátum: 2009. November 30. - 09:52:02 » |
|
Nekem szigorúan csak bp-s fogyim: 40.3 liter és 435 km.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1270 Dátum: 2009. November 30. - 11:36:34 » |
|
Nekem szigorúan csak bp-s fogyim: 40.3 liter és 435 km.
Az nem is rossz.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
bareszka
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1271 Dátum: 2009. November 30. - 11:40:30 » |
|
Most nekem is 7,4l/100km! Néha meg kell hajtani...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #1272 Dátum: 2009. November 30. - 21:22:03 » |
|
Én csak olyankor keseredek el egy kicsit, amikor azt olvasom, hogy az üresen is 2.1 tonna Lexus RX450h városban 8.3liter fogyaszt 100km-en. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1273 Dátum: 2009. November 30. - 21:28:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #1274 Dátum: 2009. November 30. - 22:24:42 » |
|
Totál vegyes fogyasztás országúttal, autópályával, várossal, tele autóval, klímával, minden fogyasztóval ami az autón van  :9,34l/100km Jah és tankoltam egy piros Ferrarit  Amúgy rájöttem hogyan lehet velük jól szórakozni. Felhúzom, beállítom az irányt, és oda adom a kutyának, hogy kergesse 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
|