Fer962
|
 |
« Hozzászólás #135 Dátum: 2008. Március 11. - 17:43:31 » |
|
Fúrógép, és kalapács is legyen veled, mert tipéizni is kell 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #136 Dátum: 2008. Március 11. - 17:44:19 » |
|
Fúrógép, és kalapács is legyen veled, mert tipéizni is kell  tiplizni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #137 Dátum: 2008. Március 11. - 17:46:54 » |
|
Itt a nyócba a szomszéd utcában áll egy wv az is a fához láncolja a járgányát  egyszer lefényképezem 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #138 Dátum: 2008. Március 11. - 18:02:18 » |
|
Lehet hogy volt 1-2 rossz élménye  Átérzem a problémáját.Még jó, hogy tetettem fel vonóhorgot, így nyugodtan tudom majd húzni az utánfutót, ami a láncrendszert cipeli. Ja, de feltöés ellen ez sem véd...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #139 Dátum: 2008. Március 11. - 18:06:43 » |
|
Itt a nyócba a szomszéd utcában áll egy wv az is a fához láncolja a járgányát  egyszer lefényképezem  Hát a 8.-ba egy skurity csapatot is hiába állítasz oda.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #140 Dátum: 2008. Március 11. - 18:09:12 » |
|
Itt a nyócba a szomszéd utcában áll egy wv az is a fához láncolja a járgányát  egyszer lefényképezem  Azért kiváncsi lennék a technikára, tényleg fényképezd le egyszer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #141 Dátum: 2008. Március 11. - 18:10:13 » |
|
Lehet hogy volt 1-2 rossz élménye  Átérzem a problémáját.Még jó, hogy tetettem fel vonóhorgot, így nyugodtan tudom majd húzni az utánfutót, ami a láncrendszert cipeli. Ja, de feltöés ellen ez sem véd... Talán térjetek át a tömegközlekedésre! Ez itt a BKV reklám helye volt! Ezért jó a kisautó gyüjtemény, azért nem kell izgulni, feltéve, ha gyerekek már nem kicsik! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #142 Dátum: 2008. Március 11. - 18:14:55 » |
|
Lehet hogy volt 1-2 rossz élménye  Átérzem a problémáját.Még jó, hogy tetettem fel vonóhorgot, így nyugodtan tudom majd húzni az utánfutót, ami a láncrendszert cipeli. Ja, de feltöés ellen ez sem véd... Talán térjetek át a tömegközlekedésre! Ez itt a BKV reklám helye volt! Ezért jó a kisautó gyüjtemény, azért nem kell izgulni, feltéve, ha gyerekek már nem kicsik!  Rögvest áttérek, mikor itt a faluházánál megáll a piros hetes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #143 Dátum: 2008. Március 11. - 18:16:20 » |
|
Lehet hogy volt 1-2 rossz élménye  Átérzem a problémáját.Még jó, hogy tetettem fel vonóhorgot, így nyugodtan tudom majd húzni az utánfutót, ami a láncrendszert cipeli. Ja, de feltöés ellen ez sem véd... Talán térjetek át a tömegközlekedésre! Ez itt a BKV reklám helye volt! Ezért jó a kisautó gyüjtemény, azért nem kell izgulni, feltéve, ha gyerekek már nem kicsik!  Rögvest áttérek, mikor itt a faluházánál megáll a piros hetes. Nálunk az egyik része már megvan! Nyáron...Az első része...a tömeg! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #144 Dátum: 2008. Március 13. - 01:59:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #145 Dátum: 2008. Március 13. - 15:28:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #146 Dátum: 2008. Március 13. - 15:52:15 » |
|
Ez a Captiva fan club?A francba már megint rossz helyre léptem be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #147 Dátum: 2008. Március 13. - 16:17:52 » |
|
Ez a Captiva fan club?A francba már megint rossz helyre léptem be. Azért szaladgál 1-2 Lacsi is ott! Vagy nem? Ráadásul diesel... Szavad nem lehet... Jó zene, szép táj, Cherolet... 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #148 Dátum: 2008. Március 13. - 17:18:54 » |
|
Ez a Captiva fan club?A francba már megint rossz helyre léptem be. Azért szaladgál 1-2 Lacsi is ott! Vagy nem? Ráadásul diesel... Szavad nem lehet... Jó zene, szép táj, Cherolet...  Ja az lehet, csak én nem tudtam megnyitni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag