ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #165 Dátum: 2008. Március 13. - 22:18:17 » |
|
Hát erre nem tudok mit írni!!!!!!!Eláll a szavam! ..., és csak türjük, türjük, mert ebben az országban nem jó magyarnak lenni! A világon még csak hasonló sincs, ahol a hazai pálya fordítva lejt!  Miért az a kis román kölök mit művelt itt??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #166 Dátum: 2008. Március 13. - 22:28:57 » |
|
Hát erre nem tudok mit írni!!!!!!!Eláll a szavam! ..., és csak türjük, türjük, mert ebben az országban nem jó magyarnak lenni! A világon még csak hasonló sincs, ahol a hazai pálya fordítva lejt!  Nem tudom miért csodálkozik bárki azon, hogy nem fogadjuk el őket!Ha ott éltem volna én már biztos, hogy sitten lennék!!Miért?Szerinted?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #167 Dátum: 2008. Március 13. - 22:45:06 » |
|
Hát erre nem tudok mit írni!!!!!!!Eláll a szavam! ..., és csak türjük, türjük, mert ebben az országban nem jó magyarnak lenni! A világon még csak hasonló sincs, ahol a hazai pálya fordítva lejt!  Nem tudom miért csodálkozik bárki azon, hogy nem fogadjuk el őket!Ha ott éltem volna én már biztos, hogy sitten lennék!!Miért?Szerinted? Én naponta ilyeneknél járok ne tudd meg mi jár az agyamba olyankor......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #168 Dátum: 2008. Március 13. - 23:12:03 » |
|
Hát erre nem tudok mit írni!!!!!!!Eláll a szavam! ..., és csak türjük, türjük, mert ebben az országban nem jó magyarnak lenni! A világon még csak hasonló sincs, ahol a hazai pálya fordítva lejt!  Nem tudom miért csodálkozik bárki azon, hogy nem fogadjuk el őket!Ha ott éltem volna én már biztos, hogy sitten lennék!!Miért?Szerinted? Én naponta ilyeneknél járok ne tudd meg mi jár az agyamba olyankor...... Hát tapasztalatom van nekem is elhiheted.Békés vasárnapi bicskázás után természetesen mentőt hívnak.Kimegyünk és azzal fogadnak:ha meghal a rokon elvágják a torkunkat!Na gyógyítsd!Ha rajtam múlna ott dögl............
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #169 Dátum: 2008. Március 13. - 23:15:15 » |
|
Hát erre nem tudok mit írni!!!!!!!Eláll a szavam! ..., és csak türjük, türjük, mert ebben az országban nem jó magyarnak lenni! A világon még csak hasonló sincs, ahol a hazai pálya fordítva lejt!  Nem tudom miért csodálkozik bárki azon, hogy nem fogadjuk el őket!Ha ott éltem volna én már biztos, hogy sitten lennék!!Miért?Szerinted? Én naponta ilyeneknél járok ne tudd meg mi jár az agyamba olyankor...... Hát tapasztalatom van nekem is elhiheted.Békés vasárnapi bicskázás után természetesen mentőt hívnak.Kimegyünk és azzal fogadnak:ha meghal a rokon elvágják a torkunkat!Na gyógyítsd!Ha rajtam múlna ott dögl............ A rohadt sz.metek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #170 Dátum: 2008. Március 14. - 02:12:22 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 14. - 07:12:21 írta Jani »
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #171 Dátum: 2008. Március 14. - 07:58:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #172 Dátum: 2008. Március 14. - 08:37:50 » |
|
Hát erre nem tudok mit írni!!!!!!!Eláll a szavam! ..., és csak türjük, türjük, mert ebben az országban nem jó magyarnak lenni! A világon még csak hasonló sincs, ahol a hazai pálya fordítva lejt!  Nem tudom miért csodálkozik bárki azon, hogy nem fogadjuk el őket!Ha ott éltem volna én már biztos, hogy sitten lennék!!Miért?Szerinted? Én naponta ilyeneknél járok ne tudd meg mi jár az agyamba olyankor...... Hát tapasztalatom van nekem is elhiheted.Békés vasárnapi bicskázás után természetesen mentőt hívnak.Kimegyünk és azzal fogadnak:ha meghal a rokon elvágják a torkunkat!Na gyógyítsd!Ha rajtam múlna ott dögl............ "ezeknek" a hívásait szelektálni kellene és "ha jut rá idő"-be tenni. Pesze mindig elfoglaltnak kell lenni, hisz itt a fórum is. Ez meg sokkal fontosabb. Melyik ci.... a jó ci....? Amelyik a párját ritkítja!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #173 Dátum: 2008. Március 14. - 09:46:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #174 Dátum: 2008. Március 14. - 14:34:33 » |
|
Ezeket még akkor szerelte amikor a lacsira gyűjtötte a lóvét, mert mióta megvan az autó szerintem nem dolgozik. Csak vezet és fórumozik. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #175 Dátum: 2008. Március 14. - 17:10:50 » |
|
Ezeket még akkor szerelte amikor a lacsira gyűjtötte a lóvét, mert mióta megvan az autó szerintem nem dolgozik. Csak vezet és fórumozik.  Meg beszedem a havidíjat valamiből élni is kell 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #176 Dátum: 2008. Március 14. - 23:57:25 » |
|
Hát erre nem tudok mit írni!!!!!!!Eláll a szavam! ..., és csak türjük, türjük, mert ebben az országban nem jó magyarnak lenni! A világon még csak hasonló sincs, ahol a hazai pálya fordítva lejt!  Nem tudom miért csodálkozik bárki azon, hogy nem fogadjuk el őket!Ha ott éltem volna én már biztos, hogy sitten lennék!!Miért?Szerinted? Én naponta ilyeneknél járok ne tudd meg mi jár az agyamba olyankor...... Hát tapasztalatom van nekem is elhiheted.Békés vasárnapi bicskázás után természetesen mentőt hívnak.Kimegyünk és azzal fogadnak:ha meghal a rokon elvágják a torkunkat!Na gyógyítsd!Ha rajtam múlna ott dögl............ "ezeknek" a hívásait szelektálni kellene és "ha jut rá idő"-be tenni. Pesze mindig elfoglaltnak kell lenni, hisz itt a fórum is. Ez meg sokkal fontosabb. Melyik ci.... a jó ci....? Amelyik a párját ritkítja! Jogilag nem tehetsz semmit.Ki kell menni hozzájuk és jópofát vágni.(bár legszívesebben a más pofáját vágnám)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #177 Dátum: 2008. Március 15. - 00:09:36 » |
|
Hát erre nem tudok mit írni!!!!!!!Eláll a szavam! ..., és csak türjük, türjük, mert ebben az országban nem jó magyarnak lenni! A világon még csak hasonló sincs, ahol a hazai pálya fordítva lejt!  Nem tudom miért csodálkozik bárki azon, hogy nem fogadjuk el őket!Ha ott éltem volna én már biztos, hogy sitten lennék!!Miért?Szerinted? Én naponta ilyeneknél járok ne tudd meg mi jár az agyamba olyankor...... Hát tapasztalatom van nekem is elhiheted.Békés vasárnapi bicskázás után természetesen mentőt hívnak.Kimegyünk és azzal fogadnak:ha meghal a rokon elvágják a torkunkat!Na gyógyítsd!Ha rajtam múlna ott dögl............ "ezeknek" a hívásait szelektálni kellene és "ha jut rá idő"-be tenni. Pesze mindig elfoglaltnak kell lenni, hisz itt a fórum is. Ez meg sokkal fontosabb. Melyik ci.... a jó ci....? Amelyik a párját ritkítja! Jogilag nem tehetsz semmit.Ki kell menni hozzájuk és jópofát vágni.(bár legszívesebben a más pofáját vágnám) De a leg élesebb szikével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #178 Dátum: 2008. Március 15. - 00:13:17 » |
|
Hát erre nem tudok mit írni!!!!!!!Eláll a szavam! ..., és csak türjük, türjük, mert ebben az országban nem jó magyarnak lenni! A világon még csak hasonló sincs, ahol a hazai pálya fordítva lejt!  Nem tudom miért csodálkozik bárki azon, hogy nem fogadjuk el őket!Ha ott éltem volna én már biztos, hogy sitten lennék!!Miért?Szerinted? Én naponta ilyeneknél járok ne tudd meg mi jár az agyamba olyankor...... Hát tapasztalatom van nekem is elhiheted.Békés vasárnapi bicskázás után természetesen mentőt hívnak.Kimegyünk és azzal fogadnak:ha meghal a rokon elvágják a torkunkat!Na gyógyítsd!Ha rajtam múlna ott dögl............ "ezeknek" a hívásait szelektálni kellene és "ha jut rá idő"-be tenni. Pesze mindig elfoglaltnak kell lenni, hisz itt a fórum is. Ez meg sokkal fontosabb. Melyik ci.... a jó ci....? Amelyik a párját ritkítja! Jogilag nem tehetsz semmit.Ki kell menni hozzájuk és jópofát vágni.(bár legszívesebben a más pofáját vágnám) De a leg élesebb szikével. Éles szikével?Dik má de humánus vagy!Drága és csak egyszer használatos!A mentős olló na az igen, olyan mint a piros 7-es.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #179 Dátum: 2008. Március 15. - 00:20:30 » |
|
Hát erre nem tudok mit írni!!!!!!!Eláll a szavam! ..., és csak türjük, türjük, mert ebben az országban nem jó magyarnak lenni! A világon még csak hasonló sincs, ahol a hazai pálya fordítva lejt!  Nem tudom miért csodálkozik bárki azon, hogy nem fogadjuk el őket!Ha ott éltem volna én már biztos, hogy sitten lennék!!Miért?Szerinted? Én naponta ilyeneknél járok ne tudd meg mi jár az agyamba olyankor...... Hát tapasztalatom van nekem is elhiheted.Békés vasárnapi bicskázás után természetesen mentőt hívnak.Kimegyünk és azzal fogadnak:ha meghal a rokon elvágják a torkunkat!Na gyógyítsd!Ha rajtam múlna ott dögl............ "ezeknek" a hívásait szelektálni kellene és "ha jut rá idő"-be tenni. Pesze mindig elfoglaltnak kell lenni, hisz itt a fórum is. Ez meg sokkal fontosabb. Melyik ci.... a jó ci....? Amelyik a párját ritkítja! Jogilag nem tehetsz semmit.Ki kell menni hozzájuk és jópofát vágni.(bár legszívesebben a más pofáját vágnám) De a leg élesebb szikével. Éles szikével?Dik má de humánus vagy!Drága és csak egyszer használatos!A mentős olló na az igen, olyan mint a piros 7-es. Akkor adok neked fejszét na az tutti siker a kártevők ellen 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|