akidobos
|
 |
« Hozzászólás #285 Dátum: 2008. április 22. - 13:41:10 » |
|
hm... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #286 Dátum: 2008. április 22. - 21:53:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #287 Dátum: 2008. április 23. - 07:22:33 » |
|
A dicsőség mellett azért ez szomorú...sajnos minden így kerül magánzsebekbe és megy tönkre kis hazánkban! Ha jól értem, akkor júni 1-ig minden nap kiállítják a Hősök-terén őket? Jó lenne megnézni!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #288 Dátum: 2008. április 23. - 20:44:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #290 Dátum: 2008. április 23. - 21:06:33 » |
|
A dicsőség mellett azért ez szomorú...sajnos minden így kerül magánzsebekbe és megy tönkre kis hazánkban! Ha jól értem, akkor júni 1-ig minden nap kiállítják a Hősök-terén őket? Jó lenne megnézni! Nem, nem minden nap. Ezek a buszok mind gyűjtők kezében vannak. Ők nem haszonszerzésből, hanem értékmentésként és az Ikarus iránti szeretetből mentettékmeg ezeket a vasakat, nem kis pénzt áldozva rájuk.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #291 Dátum: 2008. április 23. - 21:10:27 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=y4OLE3vaTI8Hisz ebből lett...nem olyan rossz ez az eredmény!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #293 Dátum: 2008. április 23. - 21:15:49 » |
|
A dicsőség mellett azért ez szomorú...sajnos minden így kerül magánzsebekbe és megy tönkre kis hazánkban! Ha jól értem, akkor júni 1-ig minden nap kiállítják a Hősök-terén őket? Jó lenne megnézni! Nem, nem minden nap. Ezek a buszok mind gyűjtők kezében vannak. Ők nem haszonszerzésből, hanem értékmentésként és az Ikarus iránti szeretetből mentettékmeg ezeket a vasakat, nem kis pénzt áldozva rájuk. Bocsi, félreérthető volt a mondandóm: a magánzsebek alatt az ikarus hírét, értékét, a gyárat értettem...sajnos sikerült tönkretenni egyeseknek ezt a világhírű céget. A magángyűjtőknek maximális tiszteletem a munkájukért! Gratulálok nekik! No asszem így érthetőbb, hogy nem a gyűjtők zsebeiről beszéltem! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #294 Dátum: 2008. április 23. - 21:40:50 » |
|
Az én szerelmeim is az IK 311, IK55, IK 66.Ha sok pénzem lenne csak ilyeneket hajtanék!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #295 Dátum: 2008. április 24. - 16:55:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #296 Dátum: 2008. április 24. - 18:51:43 » |
|
Meg tudja mondani valaki, hogy ez hogy működik?  Nekem mindig eltalálta. http://torrent.hu/e107_files/downloads/csoda1.swf
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #297 Dátum: 2008. április 24. - 19:27:11 » |
|
Nemá!Ilyen nincs  .Először azt hittem hogy érzékeli ha ráviszem a nyilat,de nem  .Van megoldás vagy idiótán kell meghalnom? 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #298 Dátum: 2008. április 24. - 19:30:55 » |
|
Nemá!Ilyen nincs  .Először azt hittem hogy érzékeli ha ráviszem a nyilat,de nem  .Van megoldás vagy idiótán kell meghalnom?  Ne mond ki a számot, mert meghallja. Csak magadban számolj! 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #299 Dátum: 2008. április 24. - 19:32:52 » |
|
Nemá!Ilyen nincs  .Először azt hittem hogy érzékeli ha ráviszem a nyilat,de nem  .Van megoldás vagy idiótán kell meghalnom?  Ne mond ki a számot, mert meghallja. Csak magadban számolj!  Próbáltam úgy is! 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|