diablo77
|
 |
« Hozzászólás #345 Dátum: 2008. Május 30. - 19:15:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #347 Dátum: 2008. Június 01. - 20:22:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #348 Dátum: 2008. Június 02. - 20:07:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #349 Dátum: 2008. Június 03. - 12:55:40 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #350 Dátum: 2008. Június 03. - 13:01:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #351 Dátum: 2008. Június 03. - 15:05:22 » |
|
Csalás volt az egész!  Nem volt sehol egyetlen ember sem. Legalább az ablakokból, vagy az erkélyekről nézték volna a sok csikorgó autót, de semmi mozgás nem volt! Sőt, ha igazi lett volna, akkor a végén a kocsikbók kiszálltak volna a pilóták, és meghajoltak volna, de ez nem történhetett meg, mível az egész makett házak közötti programozott előadás volt!  Amúgy jópofán megcsinálták!  Ez persze az én véleményem, lehet másnak ez valóság volt!  Jó trükk volt az biztos! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #352 Dátum: 2008. Június 03. - 17:21:15 » |
|
Csalás volt az egész!  Nem volt sehol egyetlen ember sem. Legalább az ablakokból, vagy az erkélyekről nézték volna a sok csikorgó autót, de semmi mozgás nem volt! Sőt, ha igazi lett volna, akkor a végén a kocsikbók kiszálltak volna a pilóták, és meghajoltak volna, de ez nem történhetett meg, mível az egész makett házak közötti programozott előadás volt!  Amúgy jópofán megcsinálták!  Ez persze az én véleményem, lehet másnak ez valóság volt!  Jó trükk volt az biztos!  Lehet hogy trükk, de a sofőrök látszanak az autóban, ahogy tekerik a kormányt (kb 50. másodpercnél jól kivehető, ahogy a fékezésnél előrelendül az egyik fekete autó vezetője). Meg a végén hallani valami tapsot is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #353 Dátum: 2008. Június 03. - 22:16:59 » |
|
Csalás volt az egész!  Nem volt sehol egyetlen ember sem. Legalább az ablakokból, vagy az erkélyekről nézték volna a sok csikorgó autót, de semmi mozgás nem volt! Sőt, ha igazi lett volna, akkor a végén a kocsikbók kiszálltak volna a pilóták, és meghajoltak volna, de ez nem történhetett meg, mível az egész makett házak közötti programozott előadás volt!  Amúgy jópofán megcsinálták!  Ez persze az én véleményem, lehet másnak ez valóság volt!  Jó trükk volt az biztos!  Lehet hogy trükk, de a sofőrök látszanak az autóban, ahogy tekerik a kormányt (kb 50. másodpercnél jól kivehető, ahogy a fékezésnél előrelendül az egyik fekete autó vezetője). Meg a végén hallani valami tapsot is. A mekettek nem vernék fel a vizet! Szerintem
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #354 Dátum: 2008. Június 04. - 08:05:01 » |
|
Na mindegy. Te vagy a Tamás, és mégis én vagyok a hitetlen ebben. Nézd meg jobban, van egy kép ahol egy távirányító féleséget tart a kezében bal oldalt valaki. Ha nem makett ( a háttérre gondoltam), akkor hogy lehet az, hogy a háztömböt irreálisan hamar megkerülik olyan sebességgel, amivel mennek? Továbbá a viztócsa is érdekes, mert teljes vizfüggönyben nagy sebességgel rückwerzben mit láthatna egy igazi autóból egy igazi ember? Nos ne vesszünk össze ezen! Én nem tudom igazinak elfogadni, de attól még jó, és másnak tünhet igazinak is. Vége!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #355 Dátum: 2008. Június 04. - 18:39:36 » |
|
Na mindegy. Te vagy a Tamás, és mégis én vagyok a hitetlen ebben. Nézd meg jobban, van egy kép ahol egy távirányító féleséget tart a kezében bal oldalt valaki. Ha nem makett ( a háttérre gondoltam), akkor hogy lehet az, hogy a háztömböt irreálisan hamar megkerülik olyan sebességgel, amivel mennek? Továbbá a viztócsa is érdekes, mert teljes vizfüggönyben nagy sebességgel rückwerzben mit láthatna egy igazi autóból egy igazi ember? Nos ne vesszünk össze ezen! Én nem tudom igazinak elfogadni, de attól még jó, és másnak tünhet igazinak is. Vége!
Persze nem vitatéma.Tényleg jó!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #356 Dátum: 2008. Június 04. - 19:59:06 » |
|
Össze ezen biztos nem veszünk. Meg máson se 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #357 Dátum: 2008. Június 04. - 21:45:27 » |
|
Ez nagyon nagy profizmus és igen sok munka van benne és szerintem igazi. Láttam én már -igaz más műfajban- sok olyan dolgot,amit nem hisz el az ember,de attól még az,ami. Amúgy,mindegy.Megnézi az ember,jól szórakozik és ez a lényeg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #358 Dátum: 2008. Június 14. - 07:44:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #359 Dátum: 2008. Június 14. - 10:40:09 » |
|
ó! akkor mit tehet az agyunkkal?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|