Lacetti klub fórum
2025. április 30. - 00:05:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 72 73 [74] 75 76 ... 129   Le

Szerző Téma: Törzsasztal 2  (Megtekintve 242985 alkalommal)
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1095 Dátum: 2008. Március 17. - 17:19:06 »

...
A pollenszűrőt is cserélték, a légszűrőt visziont nem?! Mert a munkalapon nincs rajta. Igaz vacilálok a K&N darabon, hogy visszatesze. Bár, mondjuk egy légszűrőcseréhez nem kell szervíz, legalábbis nekem. Ugyan nem Mazda vagy Swift, de azokon s.k. cseréltem, cserélem. Ez sem okozhayt problémát. És nálam talán jobban koszolódik, mint másnál. Stocz milyen gyakran cserél?
Légszűrőcsere - előírás szerint - 45000 km-enként! (Ha jól emlékszem...) Na ezért nem cserélték...
Tedd vissza a K&N-t...! A légszűrőház tetején lévő 4 csavart szerintem egy hajós(majdnem)kapitány megreparált féllábon is ki tud csavarni... Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Inkább az lehet a baj, hogy túl apróak a csavarok! Vigyorog Van a hajón 5-ös csavar? ( milliméterben értve persze )
Még kisebb is van! Bizony!
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #1096 Dátum: 2008. Március 17. - 18:09:03 »

Most begyüjtök néhány jó pontot, és egyben rossz pontot is. Jó lenne úraim nem tönkretenni a fórumot csevelyekkel, jópofizva, személyes traccsolással, stb. Aki beszélgetni akar valakivel, ott a lehetőség priviben, skype-ban, iwiw-en, telefonon, stb. A többséget nem érdekli, hogy néhány társunk mindenre rögtön ir valami lényegtelent. Maradjunk a közérdekű támáknál, kérdéseknél, válaszoknál, segítsük egymást, de ne raboljuk egymás idejét! Ne rontsuk el az eddig jól működő fórumot kicsinyes hülyeségekkel! Elég jó baráti hangulat alakult ki, ami most veszélybe került, mert több embert idegesít a felesleges szócséplés. Én most vettem a bátorságot, és megirtam ezt a felhívást, mert többekkel beszéltem, akiknek hasonló a véleményük a minőség zuhanásáról. Jó lenne, ha nem sslenne sértődés ebből, de azt viszont szeretném, hogy eredményes lenne a felhívásom a fórum megmentésére! Nem szükséges reagálni erre, elég, ha figyelembe veszi mindenki a
lényegét, és akinek inge, felöltözik szépen! Nem lesz harag, ha visszatérünk a régi fórum stilusához! Remélem érthető voltam! Uff! Én szóltam! Látom nem világos, ezért kiegészítem: ez nemcsak a törzsasztalra vonatkozik, hanem az egész fórumra! Uff! Én újra szóltam!
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 17. - 18:35:27 írta ladigidy » Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #1097 Dátum: 2008. Március 17. - 18:14:17 »

Most begyüjtök néhány jó pontot, és egyben rossz pontot is. Jó lenne úraim nem tönkretenni a fórumot csevelyekkel, jópofizva, személyes traccsolással, stb. Aki beszélgetni akar valakivel, ott a lehetőség priviben, skype-ban, iwiw-en, telefonon, stb. A többséget nem érdekli, hogy néhány társunk mindenre rögtön ir valami lényegtelent. Maradjunk a közérdekű támáknál, kérdéseknél, válaszoknál, segítsük egymást, de ne raboljuk egymás idejét! Ne rontsuk el az eddig jól működő fórumot kicsinyes hülyeségekkel! Elég jó baráti hangulat alakult ki, ami most veszélybe került, mert több embert idegesít a felesleges szócséplés. Én most vettem a bátorságot, és megirtam ezt a felhívást, mert többekkel beszéltem, akiknek hasonló a véleményük a minőség zuhanásáról. Jó lenne, ha nem sslenne sértődés ebből, de azt viszont szeretném, hogy eredményes lenne a felhívásom a fórum megmentésére! Nem szükséges reagálni erre, elég, ha figyelembe veszi mindenki a lényegét, és akinek inge, felöltözik szépen! Nem lesz harag, ha visszatérünk a régi fórum stilusához! Remélem érthető voltam! Uff! Én szóltam!
Törzsasztal 2 tulajdon képpen mit takar? Nem azt hogy itt lehet mindenről beszélni akár röhögcsélni is ? Ha nem akkor nem e lehet ne esetleg irc chetet a forumban építeni?
Naplózva
kakaos
Kábelbarát
Teljes tag

« Hozzászólás #1098 Dátum: 2008. Március 17. - 19:08:04 »

Újdonságként akinek a kocsiján van sarokvédő gumicsik a lökhárítón és állandoan kifehéredik hiába keni az ember szilikonnal gumiápolóval, de én rájöttem, hogy cipőkrémmel(feketével) bekenni és tartósan fekete marad.
Naplózva
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #1099 Dátum: 2008. Március 17. - 19:37:06 »

Mi ez a pangás? Senki sem mer írni?  Vigyorog

Lenne egy problémám. Szeretnék egy mp3-at megosztani veletek, de nem tudom hova lehetne feltölteni, úgy hogy mindenki le tudja tölteni.  He
Naplózva

LPG
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #1100 Dátum: 2008. Március 17. - 19:39:38 »

Lenne egy problémám. Szeretnék egy mp3-at megosztani veletek, de nem tudom hova lehetne feltölteni, úgy hogy mindenki le tudja tölteni.  He
Kottázd ide. Vigyorog
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #1101 Dátum: 2008. Március 17. - 19:52:24 »

Kottázd ide. Vigyorog
Közben rájöttem! Mosolyog
Beraktam az "Érdekes videók, képek, hangok, oldalak." topikba.
Naplózva

LPG
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1102 Dátum: 2008. Március 17. - 22:02:06 »

A parkoló üzemeltetőjétől kaptam ma egy mílt, hogy a holnapi napon átutalják számomra a kár összegét. És elnézést kérnek. No comment.
Ja, a kár, hát végül is a legnagyobb bosszúság a kerékőr hiánya lesz. Anyagiakban: sajnos egy Pierre Cardin babakocsit vittek el...
Naplózva

mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #1103 Dátum: 2008. Március 17. - 22:13:44 »

A parkoló üzemeltetőjétől kaptam ma egy mílt, hogy a holnapi napon átutalják számomra a kár összegét. És elnézést kérnek. No comment.
Ja, a kár, hát végül is a legnagyobb bosszúság a kerékőr hiánya lesz. Anyagiakban: sajnos egy Pierre Cardin babakocsit vittek el...
Nekem is küldhetne egy ilyen emílt az V.kerületi önkormányzat aki azt a parkolót üzemelteti, amiben én jártam pórul!!Jogos lenne nem gondoljátok?
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #1104 Dátum: 2008. Március 17. - 22:16:35 »

Nekem is küldhetne egy ilyen emílt az V.kerületi önkormányzat aki azt a parkolót üzemelteti, amiben én jártam pórul!!Jogos lenne nem gondoljátok?
Igen jogos de azt a mailt nem kell olvasnod úgy érzem.
Naplózva
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #1105 Dátum: 2008. Március 17. - 22:30:39 »

Igen jogos de azt a mailt nem kell olvasnod úgy érzem.
Valami nekem is azt súgja!(sajnos)
Naplózva

mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #1106 Dátum: 2008. Március 17. - 23:07:53 »

Részemről elérkezett az az idő amikor pihennem kell.Mindenkinek kívánok kellemes szórakozást és csendes, békés, jó éjszakát!
Naplózva

ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #1107 Dátum: 2008. Március 17. - 23:08:38 »

Részemről elérkezett az az idő amikor pihennem kell.Mindenkinek kívánok kellemes szórakozást és csendes, békés, jó éjszakát!
Neked is,sziasztok.
Naplózva
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #1108 Dátum: 2008. Március 18. - 09:13:26 »

Törzsasztal 2 tulajdon képpen mit takar? Nem azt hogy itt lehet mindenről beszélni akár röhögcsélni is ? Ha nem akkor nem e lehet ne esetleg irc chetet a forumban építeni?
Szerintem a csetelés nagyon nem ide való. Ez nem az a buli. És igen kellemetlen, hogy 1 órát kell olvasnom csak azokban a topikokban, amik érdekelnek, mert ...
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1109 Dátum: 2008. Március 18. - 10:32:12 »

Azért itt jegyezzük meg, hogy az említett parkoló nemcsak fizetős, de őrzött is! Ennek megfelelő volt a napidíja is! Tehát az a minimum, hogy ha nem őrizték az autót, akkor állják a cechet. Pozitívum, hogy kérnem sem kellett, másik pozitívum, hogy nem alkudoztak az összegen. mondjuk a káromat még a kártérítés felajánlása elött megneveztem és bár 6 számjegyű, azért nem elvakult.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 72 73 [74] 75 76 ... 129   Fel

Ugrás: