ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1155 Dátum: 2008. Március 20. - 19:14:37 » |
|
Haho! Képzeljétek, ma elvittem egy csuklósbuszt vizsgáztatni. Hát megdöbbentem, hogy mi minden adminisztráció kellett hozzá! Órákig tartott a fényképezés, adatbevitel, kódok, stb. Ez vár minden olyan autóra, amelyiknek még nincsen törzskönyve, és u.n. integrált vizsgát kell megcsinálni vele. Fél 8-tól fél 12-ig voltam ott ez ügyben, pedig itt még, hogy esetleg lopott, vagy csempészett kocsi volna, fel sem merülhetett, mert BKV-s busz volt. Hát így jártam'(  De fizették! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #1156 Dátum: 2008. Március 20. - 20:37:23 » |
|
Haho! Képzeljétek, ma elvittem egy csuklósbuszt vizsgáztatni. Hát megdöbbentem, hogy mi minden adminisztráció kellett hozzá! Órákig tartott a fényképezés, adatbevitel, kódok, stb. Ez vár minden olyan autóra, amelyiknek még nincsen törzskönyve, és u.n. integrált vizsgát kell megcsinálni vele. Fél 8-tól fél 12-ig voltam ott ez ügyben, pedig itt még, hogy esetleg lopott, vagy csempészett kocsi volna, fel sem merülhetett, mert BKV-s busz volt. Hát így jártam'(  De fizették!  Az a lényeg így könnyű elütni az időt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1157 Dátum: 2008. Március 20. - 20:40:51 » |
|
Haho! Képzeljétek, ma elvittem egy csuklósbuszt vizsgáztatni. Hát megdöbbentem, hogy mi minden adminisztráció kellett hozzá! Órákig tartott a fényképezés, adatbevitel, kódok, stb. Ez vár minden olyan autóra, amelyiknek még nincsen törzskönyve, és u.n. integrált vizsgát kell megcsinálni vele. Fél 8-tól fél 12-ig voltam ott ez ügyben, pedig itt még, hogy esetleg lopott, vagy csempészett kocsi volna, fel sem merülhetett, mert BKV-s busz volt. Hát így jártam'(  De fizették!  Mindenesetre nyugodtabban telt a műszak, mint a forgalomban!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1158 Dátum: 2008. Március 20. - 20:46:58 » |
|
Ladlac nagyon szép zűd lett! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #1159 Dátum: 2008. Március 20. - 20:50:56 » |
|
Ladlac nagyon szép zűd lett!  Biza, nekem is Teccik. Nem is az irigységtől lett! Viszont volt csillaghullásom / -1/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 20. - 20:52:50 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1160 Dátum: 2008. Március 20. - 20:56:21 » |
|
Viszont volt csillaghullásom /-1/
Semmi sincs ingyen! 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1161 Dátum: 2008. Március 20. - 21:01:05 » |
|
Na éles eszemmel most jöttem rá, hogy ki és mi zöldült be.Ezek a csillagok?!Mi a koncepció?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #1162 Dátum: 2008. Március 20. - 21:01:54 » |
|
Viszont volt csillaghullásom /-1/
Semmi sincs ingyen!   ja ja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1163 Dátum: 2008. Március 20. - 21:04:14 » |
|
Na éles eszemmel most jöttem rá, hogy ki és mi zöldült be.Ezek a csillagok?!Mi a koncepció?
Zöldfülű moderátor. Majd idővel biztos bekékül, mit Cápa és Jopek. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1164 Dátum: 2008. Március 20. - 21:09:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #1165 Dátum: 2008. Március 20. - 21:13:51 » |
|
Az izzadva kikapirgált csillagomtól meg lettem fosztva.  Pedig mit melóztam értük!  /ez az infláció...ami tegnap 6, ma már csak 5/
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1166 Dátum: 2008. Március 20. - 21:17:55 » |
|
Az izzadva kikapirgált csillagomtól meg lettem fosztva.  Pedig mit melóztam értük!  /ez az infláció...ami tegnap 6, ma már csak 5/ De cép zűd!  Abbú 5 ér annyit, mint kékbű 7! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1167 Dátum: 2008. Március 20. - 21:18:48 » |
|
Ezeket ki és mi alapján osztogatja?Jó magyar szokás szerint kit kell korrumpálnom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1168 Dátum: 2008. Március 20. - 21:20:57 » |
|
Az izzadva kikapirgált csillagomtól meg lettem fosztva.  Pedig mit melóztam értük!  /ez az infláció...ami tegnap 6, ma már csak 5/ De cép zűd!  Abbú 5 ér annyit, mint kékbű 7!  Na kérem itt már árfolyamok is vannak!Jól éreztem, hogy itt a helyem!!Mit nekem Hang Seeng, Nasdaq,BUX.Ez az igazi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #1169 Dátum: 2008. Március 20. - 21:57:16 » |
|
Az izzadva kikapirgált csillagomtól meg lettem fosztva.  Pedig mit melóztam értük!  /ez az infláció...ami tegnap 6, ma már csak 5/ De cép zűd!  Abbú 5 ér annyit, mint kékbű 7!  Na kérem itt már árfolyamok is vannak!Jól éreztem, hogy itt a helyem!!Mit nekem Hang Seeng, Nasdaq,BUX.Ez az igazi! Ebböl facsarj magadnak hasznot 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|