captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #585 Dátum: 2008. Március 11. - 19:52:22 » |
|
Hát most, hogy a tengerészt visszahoztuk közös szorítással az életbe, hát nem nyugodhatunk, mert újabb kötelességünknek kell eleget tennünk, Cápát is vissza kell hozni a régi énjéhez, mert most élőhalott, míg nem lesz kész, és jó a kocsija.  Folyamatossá válik a szorítás, de megteszünk mindent, mert egy mindenkiért, mindenki egyért!  Mi lettünk a "Klub- testőrök"!  Indítsunk gyűjtést Cápának egy újra? talán még a ReTeKlub reggelizős búlvárjába is bejutnánk? CÁPA! HA NAGYON HIÁNYZIK, AKKOR VEZETHETED AZ ENYÉMET, CSAK GYERE EL ÉRTE! Bocsika, de nekem a sajátom kell!!!! Nem mintha nem lenne szép a Tiéd, szeretném is élőben látni már, de ragaszkodom az én cettimhez! De a nővérkét elküldheted, ha már megi(ga)zgatta a katétered!  Viszont szívesen veszem ha gyűjtést szerveztek, mert rögtön beszerezhetnék belőle egy 2,0-s olajkályha-aggregátot. Beapplikálnám, ezt meg kaparószelepestül -10 literes- torkosborzostul nagy ívben behajítanám a Chevrolet Hun. üvegportálján. Nem azt mondtam, megkapod, csak vezetheted, elvonási tünetek ellen! Nekem ugyan semmi gondom a fogyasztással, de MNT gépét símán elfogadnám! Egyezzünk meg! Te maradsz a nővérkédnél, én meg addig járatom egy kicsit a gépet, mert biztos elszokott tőle, amíg hajókáztál!  A nővérke igazi, vérprofi eü-s, mnden félreértés elkerülése végett. Hogy emellé még csinos is? Jó neki. A gép meg 4 hónap alatt sem lett pókhálós, mert az oldalborda használta, került bele 3000 km! Amíóta itthon vagyok én is mentem vele kb. 800-t. Hamarost elérjük a 15000 szervízt. Akkor becsüld meg mert 1 köz korházban szerintem nem lennél ennyire elégedett. Becsöülöm, főleg, hogy kaptam fájdalomcsilit! MNT javalotta,most kicsit vidámabb vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #586 Dátum: 2008. Március 11. - 19:58:45 » |
|
Most 19 van mára már aktiv. Lehet, hogy újabb csúcs születik? Eddig 21-nél tartunk... 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #587 Dátum: 2008. Március 11. - 19:59:30 » |
|
Most 19 van mára már aktiv. Lehet, hogy újabb csúcs születik? Eddig 21-nél tartunk...  Ki hól? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #588 Dátum: 2008. Március 11. - 20:00:48 » |
|
Most 19 van mára már aktiv. Lehet, hogy újabb csúcs születik? Eddig 21-nél tartunk...  Ki hól?  Ez azt jelenti, hogy egyszerre hány aktív regisztrált fórumozó van on-line.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #589 Dátum: 2008. Március 11. - 20:04:42 » |
|
Most 19 van mára már aktiv. Lehet, hogy újabb csúcs születik? Eddig 21-nél tartunk...  Ki hól?  Ez azt jelenti, hogy egyszerre hány aktív regisztrált fórumozó van on-line. Nem! Azt, hogy aznap hány regisztrált tag van, volt on-line. 13-nál is 19-et irt ki, nézd meg!  Nem bántani akartalak! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #590 Dátum: 2008. Március 11. - 20:05:26 » |
|
Most 19 van mára már aktiv. Lehet, hogy újabb csúcs születik? Eddig 21-nél tartunk...  Ki hól?  Ez azt jelenti, hogy egyszerre hány aktív regisztrált fórumozó van on-line. Értem chat nincs véletlen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #591 Dátum: 2008. Március 11. - 20:06:13 » |
|
Most 19 van mára már aktiv. Lehet, hogy újabb csúcs születik? Eddig 21-nél tartunk...  Ki hól?  Ez azt jelenti, hogy egyszerre hány aktív regisztrált fórumozó van on-line. Nem! Azt, hogy aznap hány regisztrált tag van, volt on-line. 13-nál is 19-et irt ki, nézd meg!  Nem bántani akartalak!  Ha hiszed, ha nem ezt akartam leírni. Csak avíttos az állapotom és a fájdalomcsillapító mellé kaptam fogalamzásgátlót is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #592 Dátum: 2008. Március 11. - 20:08:03 » |
|
Most 19 van mára már aktiv. Lehet, hogy újabb csúcs születik? Eddig 21-nél tartunk...  Ki hól?  Ez azt jelenti, hogy egyszerre hány aktív regisztrált fórumozó van on-line. Nem! Azt, hogy aznap hány regisztrált tag van, volt on-line. 13-nál is 19-et irt ki, nézd meg!  Nem bántani akartalak!  Ha hiszed, ha nem ezt akartam leírni. Csak avíttos az állapotom és a fájdalomcsillapító mellé kaptam fogalamzásgátlót is. Na de kérem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #593 Dátum: 2008. Március 11. - 20:09:29 » |
|
Na de kérem  [/quote] Neked nem jár, te nem fájsz! Igaza van MNT-nek! (Mikor nem?) Nem vagyok én mazochista!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #594 Dátum: 2008. Március 11. - 20:11:20 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 11. - 20:18:52 írta captainb »
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #595 Dátum: 2008. Március 11. - 20:13:14 » |
|
Igyekszik az ember  Jaj 1 kérdés lacsisoknak nektek is szenvedés néha a lükverc-be rakás én ma 5 percet kinlodtam mire bevette. /a lükvercet/ 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #596 Dátum: 2008. Március 11. - 20:13:22 » |
|
utolsó szavaidat ki kellene törölni. várjuk a 100-ban...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 11. - 20:22:17 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #597 Dátum: 2008. Március 11. - 20:13:35 » |
|
Méghogy én beszélek sokat.Vigyázzatok Ezredesek!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #598 Dátum: 2008. Március 11. - 20:15:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #599 Dátum: 2008. Március 11. - 20:16:16 » |
|