ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #750 Dátum: 2008. Március 12. - 22:24:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
gatsy
|
 |
« Hozzászólás #751 Dátum: 2008. Március 12. - 22:27:15 » |
|
Egy Krazt elfogadnék. Bár egy haveroméknak van két Csepelje, az egyik alkatrész, de van rajta egy légsürítő, ami egyszerre 4 légkalapácsot is tudna működtetni:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #752 Dátum: 2008. Március 12. - 22:27:47 » |
|
Én a KRAZ-ra szavazok.Vezetni is jobb, na meg egy csinos kis tolólap az olyan mint a piros hetes(mindent visz)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #753 Dátum: 2008. Március 12. - 22:28:11 » |
|
Én a lehető legtávolabb állok a többitől.Inkább gyaloglok , mint fényezek. [/quote] Nenm paranoia. Én is a parkoló végében szoktam megállni. De sokszor még képet is készítek arról, hogy ki parkol mögöttem, mellettem.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #754 Dátum: 2008. Március 12. - 22:45:47 » |
|
Cartársak! Kívánok mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #755 Dátum: 2008. Március 12. - 22:50:40 » |
|
Cartársak! Kívánok mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!
Ámen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
m6112
Friss hús
Nem elérhető
1.6 platinum
|
 |
« Hozzászólás #756 Dátum: 2008. Március 12. - 22:55:12 » |
|
Mindenkinek jó pihenést, de én a hogyan közlekedünkbőljöttem át, és mindjárt magyarázom is, hogy miért lacetti lett a citroenem után. Mivel több autókereskedést is meglátogattam, és az ott ért meglepetések után a sevroletnél kötöttünk ki a családdal. A még meglévő Citroenemet nyészer ötször felemelve a padon átvizsgálták és meglepetésemre megfelelő beszámítási árat mondtak, így már könnyebben tudtam a lacettik közül választani, mint külalakra, mint felszereltségben, ugyan is a citronka a kényelem szempontjából csillagos ötös volt számunkra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #757 Dátum: 2008. Március 12. - 23:02:39 » |
|
Mindenkinek jó pihenést, de én a hogyan közlekedünkbőljöttem át, és mindjárt magyarázom is, hogy miért lacetti lett a citroenem után. Mivel több autókereskedést is meglátogattam, és az ott ért meglepetések után a sevroletnél kötöttünk ki a családdal. A még meglévő Citroenemet nyészer ötször felemelve a padon átvizsgálták és meglepetésemre megfelelő beszámítási árat mondtak, így már könnyebben tudtam a lacettik közül választani, mint külalakra, mint felszereltségben, ugyan is a citronka a kényelem szempontjából csillagos ötös volt számunkra.
Hát kényelemben valóban legendásak a francia autók, csak más egyébben is!Lehet, hogy most úgy tűnik a Lacsikkal sok gond van, de ne ítélj elsőre.Az 1,6- os motor jó, sokkal kevesebb szelepprobléma merült fel, mint az 1,4-el.Egy kicsit talán sokat eszik, de nem olyan vészes.Majd a tapasztalataidat is szívesen fogadjuk.Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan tedd fel.Biztos lesz valaki aki tudja a választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #758 Dátum: 2008. Március 12. - 23:09:29 » |
|
Üdv a családban,remélem jössz többször is és ajánlod esetleg shevis kolegáknak barátoknak is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #759 Dátum: 2008. Március 13. - 08:05:51 » |
|
Tudom én de nem hagyhattam szó nélkül ugye...  De nem ám! Különben hogyan érnél utól? Mármint hozzászólásban.  Én nem nagyon merek odaállni más géphez az enyémmel. Már összekarcolták, megnyomták. Féltem. Lehet beteges lehet nem segít semmit de mikor beálok pl tesco parkolóba megjegyzem a szomszédok rendszám tábláit,ez már olykor beteges vagy nem  [/quote] Ilyet Én is ismerek! Nem beteges, csak megpróbálja a lehetőségeket leszükíteni. Ez ki is lehet? /LL/ 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #760 Dátum: 2008. Március 13. - 08:08:59 » |
|
Lacettiklub- Szorongókklubja! Amúgy itt ugye senkisem dilis? Ha volna módunkban, mindenkinek két autója lenne: egy Lacetti a légmentesen lezárt garázsban, és egy Ural, vagy Kraz, amivel nyugodtan mehetnénk, parkolhatnánk, és főleg kiélhetnénk csekély agresszív hajlamainkat!  Nem csekély! Néha már vártam, hogy beülhessek a 17 éves céges Omega A-ba, hogy nevelhessek. Mindjárt tudták hol az irányjelző és sávot nem rárántással váltunk, hanem ha engednek... Ilyenkor az ijesztegetés sem jött be nekik. Fa arccal néztem elöre, mégcsak oda sem fordultam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #761 Dátum: 2008. Március 13. - 08:12:47 » |
|
Lacettiklub- Szorongókklubja! Amúgy itt ugye senkisem dilis? Ha volna módunkban, mindenkinek két autója lenne: egy Lacetti a légmentesen lezárt garázsban, és egy Ural, vagy Kraz, amivel nyugodtan mehetnénk, parkolhatnánk, és főleg kiélhetnénk csekély agresszív hajlamainkat!  Nem csekély! Néha már vártam, hogy beülhessek a 17 éves céges Omega A-ba, hogy nevelhessek. Mindjárt tudták hol az irányjelző és sávot nem rárántással váltunk, hanem ha engednek... Ilyenkor az ijesztegetés sem jött be nekik. Fa arccal néztem elöre, mégcsak oda sem fordultam... Ja kérem így könnyű türelmesnek és nyugodtnak lenni.Én a cégessel még annyit sem merek, mint a sajáttal.Azt a tortúrát ami jár vele, rettenetes.Nálunk mindenki tart tőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #762 Dátum: 2008. Március 13. - 08:20:25 » |
|
Lacettiklub- Szorongókklubja! Amúgy itt ugye senkisem dilis? Ha volna módunkban, mindenkinek két autója lenne: egy Lacetti a légmentesen lezárt garázsban, és egy Ural, vagy Kraz, amivel nyugodtan mehetnénk, parkolhatnánk, és főleg kiélhetnénk csekély agresszív hajlamainkat!  Nem csekély! Néha már vártam, hogy beülhessek a 17 éves céges Omega A-ba, hogy nevelhessek. Mindjárt tudták hol az irányjelző és sávot nem rárántással váltunk, hanem ha engednek... Ilyenkor az ijesztegetés sem jött be nekik. Fa arccal néztem elöre, mégcsak oda sem fordultam... Ja kérem így könnyű türelmesnek és nyugodtnak lenni.Én a cégessel még annyit sem merek, mint a sajáttal.Azt a tortúrát ami jár vele, rettenetes.Nálunk mindenki tart tőle. Ugye-ugye. A Roncsnak is megvan a kellő elönye. De amikor visszaülök, mindjárt fordul a kocka. Jár a szemem, mint a sublót fiók.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #763 Dátum: 2008. Március 13. - 08:25:06 » |
|
Lacettiklub- Szorongókklubja! Amúgy itt ugye senkisem dilis? Ha volna módunkban, mindenkinek két autója lenne: egy Lacetti a légmentesen lezárt garázsban, és egy Ural, vagy Kraz, amivel nyugodtan mehetnénk, parkolhatnánk, és főleg kiélhetnénk csekély agresszív hajlamainkat!  Nem csekély! Néha már vártam, hogy beülhessek a 17 éves céges Omega A-ba, hogy nevelhessek. Mindjárt tudták hol az irányjelző és sávot nem rárántással váltunk, hanem ha engednek... Ilyenkor az ijesztegetés sem jött be nekik. Fa arccal néztem elöre, mégcsak oda sem fordultam... Ja kérem így könnyű türelmesnek és nyugodtnak lenni.Én a cégessel még annyit sem merek, mint a sajáttal.Azt a tortúrát ami jár vele, rettenetes.Nálunk mindenki tart tőle. Ugye-ugye. A Roncsnak is megvan a kellő elönye. De amikor visszaülök, mindjárt fordul a kocka. Jár a szemem, mint a sublót fiók. Én a huszonéves ladámat is féltettem.Akkor is összeszorul a gyomrom amikor egy balesetnél látom a roncsokat.Elég megrázó élmény.Pláne mokor a tűzoltók nekiállnak feldarabolni. Az a sok szép autó, nagy kár érte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #764 Dátum: 2008. Március 13. - 12:20:32 » |
|
köszi az együttérzést én is remélem,de mostmár én is ugy gondolom 2 féle lacettis van.akinek volt szelepcseréje és akinek lesz.
Csak a 2005-től gyártottaknak!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|