Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #180 Dátum: 2009. Szeptember 01. - 20:03:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #181 Dátum: 2009. Szeptember 01. - 20:05:30 » |
|
Köszi!Megnyugtattál,én azért a bizt.kedvéért körülnéztem a "halpiacon" szenzor ügyben.Nehogymá rám erőszakolja a szervíz (ÁFA emelés előtti) 47e-ért... Zárd le a francba én is mostanság zártam le.igaz 80kmután ujra kigyulladt a lámpa de a talira annyira siettem hogy jol meghajtottam és kialudtt magától.Azóta csönd van.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
jocy61
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #182 Dátum: 2009. Szeptember 01. - 20:48:07 » |
|
Kösz Jani!Gondolatolvasó vagy,anno én is pont ezt a "tékát"szúrtam ki.Hello Krisz!Azóta nem volt "sárgaságom",de a lezárás nem "árt" a zöldkártyának,mert jövő hónapban viszem a típust vizsgára... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jocy61
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #183 Dátum: 2009. Szeptember 01. - 20:55:09 » |
|
Bocs Jani!Igen van a négy vezetékes fekete,szürke, fehér,fehér... ::)4 típust is tudnak ajánlani!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 01. - 21:00:55 írta jocy61 »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #184 Dátum: 2009. Szeptember 02. - 06:35:13 » |
|
Kösz Jani!Gondolatolvasó vagy,anno én is pont ezt a "tékát"szúrtam ki.Hello Krisz!Azóta nem volt "sárgaságom",de a lezárás nem "árt" a zöldkártyának,mert jövő hónapban viszem a típust vizsgára...  A lezárt EGR nem probléma a zöldkártyánál! Eddig minden lezárt EGR-es kocsink gond nélkül ment át! Szóval zárd le nyugodtan, de előtte tisztítsd ki alaposan!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
jocy61
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #185 Dátum: 2009. Szeptember 02. - 20:23:30 » |
|
Szasztok!Az EGR le dugózásával még lenne egy kérdésem?A katalizátor mennyire tolerálja az egér kiiktatását?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #186 Dátum: 2009. Szeptember 02. - 20:32:14 » |
|
Szasztok!Az EGR le dugózásával még lenne egy kérdésem?A katalizátor mennyire tolerálja az egér kiiktatását?
Valószinű azt nem érdekli teszi a dolgát tovább.Inkább a labdaszonda érzékeny erre de nagyon ritka esetben.Nálam és jópárunknál minden rendben
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
jocy61
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #187 Dátum: 2009. Szeptember 02. - 20:45:40 » |
|
Volt már "szonda" sárgám.Még midig ugyanaz a szonda van a reaktortérben problémamentesen.Ezekután amit írtál, várok még a dugóval....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #188 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 19:31:30 » |
|
Hűha Apa! Checklámpád van? 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
jocy61
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #189 Dátum: 2009. Szeptember 07. - 14:45:01 » |
|
Igen van,lásd 177-es hozzászólás!Én csak a Krisz által említett lambdaszonda "érzékenységtől"tartok.Mi van,ha lezárorom az egr-t és kigyullad a CHEKLÁMPA...?Tudom veszek egy másikat...!Már mint szondát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #190 Dátum: 2009. Szeptember 07. - 17:07:42 » |
|
Igen van,lásd 177-es hozzászólás!Én csak a Krisz által említett lambdaszonda "érzékenységtől"tartok.Mi van,ha lezárorom az egr-t és kigyullad a CHEKLÁMPA...?Tudom veszek egy másikat...!Már mint szondát.
Ha kigyullad a lámpa akkor lezárás kivesz és pár kilóméter után kialszik.Persze ha rendbe talál mindent a cpu
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #191 Dátum: 2009. Szeptember 07. - 17:20:47 » |
|
Ha kigyullad a lámpa akkor lezárás kivesz és pár kilóméter után kialszik.Persze ha rendbe talál mindent a cpu Vigyázzatok! nem biztos, hogy pont az EGR lezárástól van a cheklámpa!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #192 Dátum: 2009. Szeptember 07. - 20:31:35 » |
|
Hoppá. Ez Gidy Apunak szólt, akinek Csaba fia sárga rémmel kedveskedett. De mélyen hallgat, hogy mi van. Egyébként nekem 0 km- óta van lezárva...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #193 Dátum: 2009. Szeptember 08. - 12:42:02 » |
|
Hoppá. Ez Gidy Apunak szólt, akinek Csaba fia sárga rémmel kedveskedett. De mélyen hallgat, hogy mi van. Egyébként nekem 0 km- óta van lezárva... Holnap megyek Rudihoz kiolvasni, és ha kell javítani. Majd beszámolok róla, ha nem üt meg esetleg a guta. Mindenesetre tökéletesen működik így is.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #194 Dátum: 2009. Szeptember 09. - 18:43:56 » |
|
Meglátogattam Rudit. Mire odaértem éppen elment, de elkezdtük a kiolvasást. Telefonos segítséget kértem Sebikétől, hogy 100%-ban biztosak legyünk a hibában. Megkaptam, nagyon köszönöm. Szóval EGR hiba volt, és visszavezetési hiba. Kiütés, pucolás, lámpa sötét, gépállat megy, újra szép az élet! De majd Athee megoldását követni fogom, hogy a kecske is, meg a káposzta is oké legyen. Később visszaért Rudi is, és jót beszélgettünk a terveiről, ami minket is jól fog érinteni. Mindenkinek ajánlom, aki nem garis, és nem lakik Vlagyivosztokban, menjen hozzá bizalommal! A Lacettiseket, már jó páran voltunk nála, klubos barátsággal fogadja, segíti, az eddigiek teljes megelégedésére. Még horpadás javítójuk is lesz hamarosan! Ki is fogom próbáltatni a motortetőmön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|