Döme
|
 |
« Hozzászólás #1020 Dátum: 2010. Május 12. - 13:29:33 » |
|
Srácok, az irányjelző izzója elöl és hátul szimmetrikus, vagy aszimmetrikus "bütyökkel" rendelkezik? Egyforma az első és a hátsó?
aszimmetrikus Köszi Jani, profi vagy... de fotó nélkül is elhittem volna!  Pedig csak miattad fényképeztem le.  Bazzeg Jani, miért nem voltál gyorsabb nem áztatom magam fölöslegesen  Egyébként igen, elől-hátul olyan én is megnéztem... Neked is köszi. Már nem esik. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
 |
« Hozzászólás #1021 Dátum: 2010. Május 12. - 14:36:27 » |
|
Srácok, az irányjelző izzója elöl és hátul szimmetrikus, vagy aszimmetrikus "bütyökkel" rendelkezik? Egyforma az első és a hátsó?
aszimmetrikus Köszi Jani, profi vagy... de fotó nélkül is elhittem volna!  Pedig csak miattad fényképeztem le.  Bazzeg Jani, miért nem voltál gyorsabb nem áztatom magam fölöslegesen  Egyébként igen, elől-hátul olyan én is megnéztem... Neked is köszi. Már nem esik.  Nm, akkor már a gyertyákat is kicseréltem 
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1022 Dátum: 2010. Május 12. - 16:03:59 » |
|
Tungsram +50% izzóim 1 évet és 1 hónapot birtak. Most vettem Osram ULTRA LIFE-ot 3év garanciával!! Aszem többet nem fogok izzóra költeni!  Mindig csak cseréltetni fogom gariba. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #1023 Dátum: 2010. Május 13. - 07:28:41 » |
|
Tungsram +50% izzóim 1 évet és 1 hónapot birtak. Most vettem Osram ULTRA LIFE-ot 3év garanciával!! Aszem többet nem fogok izzóra költeni!  Mindig csak cseréltetni fogom gariba.  
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #1024 Dátum: 2010. Május 13. - 07:34:29 » |
|
Én is kedden kirúgtam a hámból, vettem 2 Tungsram fényszórót, 4 szintén Tungsram 5W-os izzót a helyzetjelzőbe és egy pollenszűrőt. 3.300Ft volt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1025 Dátum: 2010. Május 16. - 20:11:08 » |
|
Egy kérdés: a ködlámpa izzó a HB-kben is ugyan az, mint a sedanokban, és SW-kben? Kérem az okosítást.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1026 Dátum: 2010. Május 17. - 00:17:31 » |
|
Egy kérdés: a ködlámpa izzó a HB-kben is ugyan az, mint a sedanokban, és SW-kben? Kérem az okosítást.
nem
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1027 Dátum: 2010. Május 17. - 16:49:51 » |
|
nem A sedanban és az SW-ben milyen van? Csak nem európai szabvány? Hmmmm....
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1028 Dátum: 2010. Május 19. - 20:12:08 » |
|
Na akkor újra próbálkozom, mert szeretnék segíteni Baróti cartársnak, aki kérte, hogy szerezzek neki a HB-jébe ködlámpa izzót. Szóval mi a típusa, hol, és mennyiért szerezhető be. Csak konkrét választ kérek, nem jópofaságokat. Köszönöm. GE? Narva? Osram? stb.?
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1029 Dátum: 2010. Május 20. - 14:48:44 » |
|
Na akkor újra próbálkozom, mert szeretnék segíteni Baróti cartársnak, aki kérte, hogy szerezzek neki a HB-jébe ködlámpa izzót. Szóval mi a típusa, hol, és mennyiért szerezhető be. Csak konkrét választ kérek, nem jópofaságokat. Köszönöm. GE? Narva? Osram? stb.?
Nem jópofaságnak írtam, komolyan kérdeztem, hogy milyen, ugyanis a HB-ben amerikai szabványos 880-as Narva van. Ezek szerint az SW és a sedan nem olyant kapott? Amúgy meg régebben képpel is ki lett tárgyalva ez asszem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 20. - 14:51:16 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1030 Dátum: 2010. Május 24. - 18:43:11 » |
|
Carrtársak! Senki nem tud segíteni nekem, illetve Baroti cartársnak? Kérte, hogy szerezzek neki 3 db ködlámpa izzót a HB-jébe. Várom a használható ötleteket, címeket, telefonszámokat, és persze árakat. Remélem nem hiába...SOS!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1031 Dátum: 2010. Május 24. - 18:51:33 » |
|
Carrtársak! Senki nem tud segíteni nekem, illetve Baroti cartársnak? Kérte, hogy szerezzek neki 3 db ködlámpa izzót a HB-jébe. Várom a használható ötleteket, címeket, telefonszámokat, és persze árakat. Remélem nem hiába...SOS! Szerintem egyforma van mindbe. Cápa ezt írta: "HB-ben amerikai szabványos 880-as Narva van" Te meg ilyet vettél az SW-dbe. Vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1032 Dátum: 2010. Május 24. - 19:11:20 » |
|
Carrtársak! Senki nem tud segíteni nekem, illetve Baroti cartársnak? Kérte, hogy szerezzek neki 3 db ködlámpa izzót a HB-jébe. Várom a használható ötleteket, címeket, telefonszámokat, és persze árakat. Remélem nem hiába...SOS! Szerintem egyforma van mindbe. Cápa ezt írta: "HB-ben amerikai szabványos 880-as Narva van" Te meg ilyet vettél az SW-dbe. Vagy nem? Így igaz, csak az a lehetőség már befuccsolt, ott már nem vehetek, ezért kérdezősködöm továbbra is. Folytatom a keresést persze én is, és bízom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #1033 Dátum: 2010. Május 25. - 06:57:54 » |
|
Carrtársak! Senki nem tud segíteni nekem, illetve Baroti cartársnak? Kérte, hogy szerezzek neki 3 db ködlámpa izzót a HB-jébe. Várom a használható ötleteket, címeket, telefonszámokat, és persze árakat. Remélem nem hiába...SOS! Szerintem egyforma van mindbe. Cápa ezt írta: "HB-ben amerikai szabványos 880-as Narva van" Te meg ilyet vettél az SW-dbe. Vagy nem? Így igaz, csak az a lehetőség már befuccsolt, ott már nem vehetek, ezért kérdezősködöm továbbra is. Folytatom a keresést persze én is, és bízom. Nem tudom jó-e vagy ez a fajta -e . De ezeket találtam. http://www.elektroker-izzo.hu/index.php?t=productoverview&kod=10002027http://www.ledizzo.hu/index.php?productID=187
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1034 Dátum: 2010. Május 25. - 11:12:39 » |
|
Carrtársak! Senki nem tud segíteni nekem, illetve Baroti cartársnak? Kérte, hogy szerezzek neki 3 db ködlámpa izzót a HB-jébe. Várom a használható ötleteket, címeket, telefonszámokat, és persze árakat. Remélem nem hiába...SOS! Szerintem egyforma van mindbe. Cápa ezt írta: "HB-ben amerikai szabványos 880-as Narva van" Te meg ilyet vettél az SW-dbe. Vagy nem? Így igaz, csak az a lehetőség már befuccsolt, ott már nem vehetek, ezért kérdezősködöm továbbra is. Folytatom a keresést persze én is, és bízom. Nem tudom jó-e vagy ez a fajta -e . De ezeket találtam. http://www.elektroker-izzo.hu/index.php?t=productoverview&kod=10002027http://www.ledizzo.hu/index.php?productID=187Na erre gondoltam, ami közelebb visz a vásárláshoz. Köszönöm a segítséget, Baroti nevében is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|