Zsuzsi787878
Teljes tag

Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
 |
« Hozzászólás #285 Dátum: 2008. Június 22. - 20:38:32 » |
|
Sziasztok srácok!!!!NAON NAON KÖSZÖNÖM A JÓKÍVÁNSÁGOKAT.Édesek vagytok!  .Képzeljétek,ma vizsgáztam ls nem buktam meg!  .Háááát 4 es 5ös lettem.Vállalkozás volt,anatómia,anyagismeret,kéz láb ápolás,elmélet gyakorlat.Szóval fiúk,ha esetleg....csak bátran.  pusssssz Zsu
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #286 Dátum: 2008. Június 22. - 20:40:39 » |
|
Sziasztok srácok!!!!NAON NAON KÖSZÖNÖM A JÓKÍVÁNSÁGOKAT.Édesek vagytok!  .Képzeljétek,ma vizsgáztam ls nem buktam meg!  .Háááát 4 es 5ös lettem.Vállalkozás volt,anatómia,anyagismeret,kéz láb ápolás,elmélet gyakorlat.Szóval fiúk,ha esetleg....csak bátran.  pusssssz Zsu Az anatómia része jól hangzik!  Bár gondolom nem azokat a részeket tárgyaljátok, amire gondolok! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #287 Dátum: 2008. Június 22. - 20:42:28 » |
|
Sziasztok srácok!!!!NAON NAON KÖSZÖNÖM A JÓKÍVÁNSÁGOKAT.Édesek vagytok!  .Képzeljétek,ma vizsgáztam ls nem buktam meg!  .Háááát 4 es 5ös lettem.Vállalkozás volt,anatómia,anyagismeret,kéz láb ápolás,elmélet gyakorlat.Szóval fiúk,ha esetleg....csak bátran.  pusssssz Zsu Az anatómia része jól hangzik!  Bár gondolom nem azokat a részeket tárgyaljátok, amire gondolok!  Te is arra gondolsz amire én?! 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Dundi500
Bejáratós

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #288 Dátum: 2008. Június 22. - 20:42:41 » |
|
Hali Komis!mennyire 'nehéz' az ajtócskát kinyitni .... háááát próbáld ki! Az a legjobb bizonyíték! .
|
|
|
Naplózva
|
.
Üdvözlettel: Dundi
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag

Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
 |
« Hozzászólás #289 Dátum: 2008. Június 22. - 20:43:40 » |
|
Cápika háááát neeem. 
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Dundi500
Bejáratós

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #290 Dátum: 2008. Június 22. - 20:44:41 » |
|
Hali Srácok!Ne legyetek ünneprontók Zsuzsánál! Bár amiről írtok az jó dolog.  .
|
|
|
Naplózva
|
.
Üdvözlettel: Dundi
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #291 Dátum: 2008. Június 22. - 21:01:52 » |
|
Sziasztok srácok!!!!NAON NAON KÖSZÖNÖM A JÓKÍVÁNSÁGOKAT.Édesek vagytok!  .Képzeljétek,ma vizsgáztam ls nem buktam meg!  .Háááát 4 es 5ös lettem.Vállalkozás volt,anatómia,anyagismeret,kéz láb ápolás,elmélet gyakorlat.Szóval fiúk,ha esetleg....csak bátran.  pusssssz Zsu Az anatómia része jól hangzik!  Bár gondolom nem azokat a részeket tárgyaljátok, amire gondolok!  Te is arra gondolsz amire én?!  Cápa! Jani! Nem féltek egy csöppet sem?  A feleségek nem nézik meg soha a fórumot?  Szerintem szorulni fogtok még az ilyen célzásokért!  Zsuzsi! Amúgy jó gyerekek, csak a szájuk óriási, talán innen is ered a Cápa név, Janinak is adhatunk még valami hasonló nevet. 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #292 Dátum: 2008. Június 22. - 21:05:47 » |
|
Hali Srácok!Ne legyetek ünneprontók Zsuzsánál! Bár amiről írtok az jó dolog.  . Na jó. Kedves Zsuzsi! Gratulálunk az eredményes vizsgádhoz! na ezt így illett volna az előbb, dehát férfiból lennék...  Nem Gidy, mindegyik kérdésre nem a válasz! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag

Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
 |
« Hozzászólás #293 Dátum: 2008. Június 22. - 21:08:50 » |
|
köszönöm szépen Cápi 
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #294 Dátum: 2008. Június 22. - 21:09:19 » |
|
Sziasztok srácok!!!!NAON NAON KÖSZÖNÖM A JÓKÍVÁNSÁGOKAT.Édesek vagytok!  .Képzeljétek,ma vizsgáztam ls nem buktam meg!  .Háááát 4 es 5ös lettem.Vállalkozás volt,anatómia,anyagismeret,kéz láb ápolás,elmélet gyakorlat.Szóval fiúk,ha esetleg....csak bátran.  pusssssz Zsu Az anatómia része jól hangzik!  Bár gondolom nem azokat a részeket tárgyaljátok, amire gondolok!  Te is arra gondolsz amire én?!  Cápa! Jani! Nem féltek egy csöppet sem?  A feleségek nem nézik meg soha a fórumot?  Szerintem szorulni fogtok még az ilyen célzásokért!  Zsuzsi! Amúgy jó gyerekek, csak a szájuk óriási, talán innen is ered a Cápa név, Janinak is adhatunk még valami hasonló nevet.  Ja, csak a szánk nagy  , a talin meg majd odasem merünk menni a Zsuzsihoz! Van nekem másik nevem, én vagyok a beszólós. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #295 Dátum: 2008. Június 22. - 21:17:47 » |
|
Cápa! Puszilom Erikát! Tudom, hogy csak a szád jár, és odavagy a családodért!  Amúgy nem most kellett volna utaznod Angliába? Vagy már vissza is jöttél? Vagy én értettem félre az időpontot? Mindegy, légy jó! Jani! Tudom, a másik neved is, de már egy ideje mintha nem is szóltál be, bajod volt? Ne erőszakold meg Magad, add ki amire gondolsz, csak persze óvatosan! Zsuzsi! Ne félj tőlük, amelyik eb ugat, nem eszik embert, legalábbis ezt mondják.  Amúgy privi ment Neked! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #296 Dátum: 2008. Június 22. - 21:20:02 » |
|
Sziasztok srácok!!!!NAON NAON KÖSZÖNÖM A JÓKÍVÁNSÁGOKAT.Édesek vagytok!  .Képzeljétek,ma vizsgáztam ls nem buktam meg!  .Háááát 4 es 5ös lettem.Vállalkozás volt,anatómia,anyagismeret,kéz láb ápolás,elmélet gyakorlat.Szóval fiúk,ha esetleg....csak bátran.  pusssssz Zsu Az anatómia része jól hangzik!  Bár gondolom nem azokat a részeket tárgyaljátok, amire gondolok!  Te is arra gondolsz amire én?!  Cápa! Jani! Nem féltek egy csöppet sem?  A feleségek nem nézik meg soha a fórumot?  Szerintem szorulni fogtok még az ilyen célzásokért!  Zsuzsi! Amúgy jó gyerekek, csak a szájuk óriási, talán innen is ered a Cápa név, Janinak is adhatunk még valami hasonló nevet.  Ja, csak a szánk nagy  , a talin meg majd odasem merünk menni a Zsuzsihoz! Van nekem másik nevem, én vagyok a beszólós.  Dehogynem merünk! Majd addig az oldalkocsik figyelmét elvonja "szolidárisan" Gidy a megnyerő modorával!  Mi meg az idő alatt kellő tisztelettel üdvözöljük Zsuzsit! Amúgy nem onnan ered a cápa név. Egyrészt a nevemből, másrészt mert talán olyan is vagyok, mint egy cápa...máshol így jellemeztem magam anno: Vadászterületemet éberen örzöm, méltóságteljes cirkálásom, bökdösödésem akár a barátkozás jele is lehet. Egyébként békés, félénk vagyok, kerülöm a konfliktusokat, de ha felingerelnek, véres támadással pusztítom el ellenségemet, nincs kegyelem! Tiszteletlenek ne érezzék magukat biztonságban, kor, tapasztalat nem mentség!Az út elmaradt sajnos. Ill. elhalasztva, de akkor asszem nem érek majd rá. Sebaj, majd megyünk akkor, amikor már pakolni, dolgozni nem kell, csak lakni és járni a nevezetességeket! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #297 Dátum: 2008. Június 22. - 21:41:44 » |
|
Cápa, én tudtam, hogy honnan ered a Cápa neved, csak Zsuzsit vigasztaltam, és ez így jól jött, mint nagyszáj.  Sajnállak, hogy elmaradt az útad, de hátha lesz még rá alkalom kimenned oda is. Drukkolok Neked!  Na a meccs hosszabbításos lett, nem tudtak gólt rugni a csodacsapatok. Jön a 2x15 perc, majd talán most, ha nem akkor 11-esekkel lehet majd az elődöntőbe jutni. Spanyol-olasz 0-0 még.  Bezzeg az oroszok tegnap mutattak végre focit! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #298 Dátum: 2008. Június 23. - 07:42:21 » |
|
Hali Komis!mennyire 'nehéz' az ajtócskát kinyitni .... háááát próbáld ki! Az a legjobb bizonyíték! Ez nem ér!!! Műszaki balféket beugratni...  nem feeeeerrr!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #299 Dátum: 2008. Június 23. - 09:17:43 » |
|
Vívódtam egy darabig, hogy belinkeljem-e ide a következő cikket: http://techline.hu/szubjektiv/20080618_200_millios_weboldal_kormanyszovivo_hu.aspx?s=rssMert, ha nagyon szigorúan venném, akkor ütközne a szabályzatunk 2.5-ös pontjával. De annyira boszantó a dolog, hogy - pusztán szakmailag! - mégis megosztom veletek. És, hát nem azért, de hasonlítsátok össze azt az oldalt, amiről a cikk szól, meg a mienket (ide most egy olyan smiley jönne, ahol a figura veri a fejét a falba).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|