captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1020 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 20:52:45 » |
|
Tolmácsnőt alkalmazol, merté n xarul nyomom az angolt?  Megsértődtem...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #1022 Dátum: 2009. Szeptember 24. - 08:44:03 » |
|
Úgy-úgy! Én nyáron csináltam, és 1 nap alatt száradt ki teljesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #1024 Dátum: 2009. Szeptember 24. - 10:57:49 » |
|
Oké, akkor ki lesz érintve? Majd ezek után összeegyeztetünk egy közös időpontot, és együtt vidáman megcsináljuk.  1: Weres 2: Captain 3: LadLac 4: Ladigidy 5: Jani (nézőnek)  Ki is van benne a közös tisztítóban?  Akkor jövőhét lesz? Péntek du, vagy szombat-vasárnap? Ne türelmetlenkedjélmár!  Jówanna! 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #1025 Dátum: 2009. Szeptember 24. - 11:02:22 » |
|
Tolmácsnőt alkalmazol, merté n xarul nyomom az angolt?  Megsértődtem... Én is megsértődöm.  Nem elég, hogy minden nap asztattok, hogy nem járok talira, de még az sem elég, hogy 'I was attending a teacher training college'!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #1026 Dátum: 2009. Szeptember 24. - 11:04:27 » |
|
Én úgy terveztem, hogy itthon kimosom, megszárad és a talin már csak az olajzás lesz. Van itthon zsír (kevés km-t futott) új papírszűrőm a köztes időre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1027 Dátum: 2009. Szeptember 24. - 11:23:19 » |
|
Tolmácsnőt alkalmazol, merté n xarul nyomom az angolt?  Megsértődtem... Én is megsértődöm.  Nem elég, hogy minden nap asztattok, hogy nem járok talira, de még az sem elég, hogy 'I was attending a teacher training college'! Én is tudok ám angolul!  Disz iz dö biginning of bjútiful frendsip 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #1028 Dátum: 2009. Szeptember 24. - 12:31:32 » |
|
Én csak így tudom feltölteni: Lett néhány jó kép, én már kiválogatva töltöttem fel. Kérem az illetékest, hogy válogassa ki  A képek jók lettek (biztosan az volt a kirándulás is), de azt ugye nem gondoljátok komolyan, hogy én válogassak és töltögessek mindenki helyett?  Mi vagyok én? (Idő) milliomos? Fel kell tölteni a képeket a saját galériátokba (egy új al-galériába), és utána üzenni nekem, hogy emeljem át a közösbe. Ez eddig is így működött, és ezután is így fog. Aki nem tudja, hogy a galériát hogyan kell használni, az kukkantson be a "Hogyan használd" al-fórumba. A Főninek tisztelettel jelentem,a képek a galériámban lapulnak,kéretik a megfelelő helyre átemelni! http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&catid=194Megtörtént!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #1029 Dátum: 2009. Szeptember 24. - 12:40:13 » |
|
Én úgy terveztem, hogy itthon kimosom, megszárad és a talin már csak az olajzás lesz. Van itthon zsír (kevés km-t futott) új papírszűrőm a köztes időre. Mivel mosod ki? A tisztító szer is a csomag része! Gidy, nem komplikálod egy kicsit túl ezt a dolgot? Tényleg beszéltünk már róla, hogy hogyan kell csinálni (és a képek a leírásban sokat segítenek!) Ja, és van róla link is! http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=37&Itemid=54Segítek még: második nagy kép. Fölötte a felirat: "Ismertető a tisztításról (kattints a képre):" Minek töröm én magam?  Hát minden esetre ez egy jó hosszú összejövetel lesz! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #1030 Dátum: 2009. Szeptember 24. - 12:54:09 » |
|
Mivel mosod ki? A tisztító szer is a csomag része!
Gondoltam egy svájci vegyszermentes tisztító megteszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1031 Dátum: 2009. Szeptember 24. - 18:51:46 » |
|
Hát, így télleg nem izé. Még jó, hogy van papírbetét, bár az sem új. Viszont akkor egy tali keretében nem fog menni. És kénytelen leszek rendelni tisztítószettet... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
 |
« Hozzászólás #1032 Dátum: 2009. Szeptember 24. - 19:16:28 » |
|
Hát, így télleg nem izé. Még jó, hogy van papírbetét, bár az sem új. Viszont akkor egy tali keretében nem fog menni. És kénytelen leszek rendelni tisztítószettet...  Mondjuk a Baglyos tali időtartama elég lesz... Csak hozzátok a papírszűrőt is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1033 Dátum: 2009. Szeptember 24. - 19:33:10 » |
|
Hát, így télleg nem izé. Még jó, hogy van papírbetét, bár az sem új. Viszont akkor egy tali keretében nem fog menni. És kénytelen leszek rendelni tisztítószettet...  Mondjuk a Baglyos tali időtartama elég lesz... Csak hozzátok a papírszűrőt is... Ja, a házigazda meg majd nem érti a sok dzsuvás- olajos vizet?  Meg még a végén valki kicseréli nekem a szűrőmet papírra... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1034 Dátum: 2009. Szeptember 25. - 13:32:30 » |
|
Szombat, vasárnap szabad vagyok. Ilussal, és Katával elmennénk a két napra valami szép, és jó helyre. Van-e valakinek jó, és használható ötlete? Ha van, akkor szívesen fogadom priviben. Csak ne kelljen sok száz kilométert menni, tehát Spanyolország, és Norvégiát ne ajánljátok, maradjunk itthon!  Úgy döntöttünk, hogy a Bakonyba megyünk, és esetleg a Balaton felvidékre is. Ha valaki arra jár, dudáljon, és integessen, és minitalizunk! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 26. - 07:13:20 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|