meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #1545 Dátum: 2010. Március 23. - 19:35:29 » |
|
Akkor holnap összejön a miditali? 14 órától jöhettek, addigra itthon leszek, és talán még eszem- iszom, dinom- dánom addig, hogy ne titeket faljalak fel. Kapitány? Diablo? Athee? Meatloaf? Mások?
Ha időben végzek,akkor jövök.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1546 Dátum: 2010. Március 23. - 19:38:41 » |
|
Akkor holnap összejön a miditali? 14 órától jöhettek, addigra itthon leszek, és talán még eszem- iszom, dinom- dánom addig, hogy ne titeket faljalak fel. Kapitány? Diablo? Athee? Meatloaf? Mások?
Én mehetek? 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #1547 Dátum: 2010. Március 23. - 19:40:25 » |
|
Én mehetek?  Hát, nagyon gázos az autód 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1548 Dátum: 2010. Március 23. - 19:44:15 » |
|
Én mehetek?  Akkor, ha autóval jössz, és felhergelsz minket, hogy milyen olcsón autózhatsz mostanában. Mert simán, csendben, szerényen, ha jönnél, nem Te volnál. Szóval várlak!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #1549 Dátum: 2010. Március 23. - 19:44:36 » |
|
Én mehetek?  Te csak a másokba fértél bele! 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1550 Dátum: 2010. Március 23. - 19:46:20 » |
|
Én mehetek?  Te csak a másokba fértél bele!  De én nem vagyok más?  Nem szoktam az Andrássy úton felvonulni. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
kathy
|
 |
« Hozzászólás #1551 Dátum: 2010. Március 23. - 21:11:33 » |
|
...engem érdekelne a BKV-múzeum. Imádok úgy menni ilyen helyekre, hogy valaki "bennfentes" is ott van. Úgy teljesen más tud lenni egy hely, hisz aki otthon van ott, rengeteg apróságot tud. Valahogy belátni a színfalak mögé :-)...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #1552 Dátum: 2010. Március 23. - 21:25:31 » |
|
...engem érdekelne a BKV-múzeum. Imádok úgy menni ilyen helyekre, hogy valaki "bennfentes" is ott van. Úgy teljesen más tud lenni egy hely, hisz aki otthon van ott, rengeteg apróságot tud. Valahogy belátni a színfalak mögé :-)...
Ugye-ugye? A beksztédzs fíling. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1553 Dátum: 2010. Március 23. - 21:27:17 » |
|
Apa! Sajnos nem sikerült Atheeval beszélnem, így nem tudom a holnapi napomat!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
kathy
|
 |
« Hozzászólás #1554 Dátum: 2010. Március 23. - 21:44:43 » |
|
Bizony, bizony, a backstage feeling... Sok ilyen élményem volt (Operaház, színházak, kisebb-nagyobb koncertek, Állatkert, múzeumok, stb. stb.) Még utazni is úgy szeretek, hogy helyiekkel ismerkedve "bevezetnek" az ottani szokásokba, az ottani helyekre. Szerencsére az internet világában ez már aránylag egyszerűen megy, csak be kell lépni egy-két utazó-klubba. Vagy akár egy Lacsi-klubba  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
 |
« Hozzászólás #1555 Dátum: 2010. Március 23. - 21:59:55 » |
|
Én szombaton 4-6 között Chelsea meccset nézek az Oktogonon. Ha addig végeznénk, vagy utána kezdődne, szívesen mennék, jól hangzik ez a BKV múzeum, csak nem tudom pontosan, hogy a Deák téren belül hol van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kathy
|
 |
« Hozzászólás #1556 Dátum: 2010. Március 23. - 22:02:13 » |
|
Ha jól tudom, a BKV múzeum lent van az aluljáróban. A Bajcsy alatti részen. Legalábbis ott láttam ilyesmit. Amúgy mi leginkább délelőtt érnénk rá (kirándulni is). Délután alszik a csemete, este meg program van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1557 Dátum: 2010. Március 24. - 13:55:01 » |
|
Nos Hölgyek, Urak! Arról volt szó, hogy jó idő esetén kirándulunk. Ha hideg van, vagy esik, akkor legyen a Deák téri múzeum. Akár hová is megyünk, fotózni kell annak, aki tud. A BKV honlapján minden rajta van, nézzétek meg! ( www.bkv.hu) Meatloaf! Nem jöttek be nálam a képek. Ki volt a hibás: Te, vagy én, vagy mindketten? Ma akkor jöttök hozzánk sok ember? Ne kelljen neveket írnom, mert, ha kihagynék valakit, jön a sértődés, és a beszólás szabadsága. Itthon vagyok már!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1558 Dátum: 2010. Március 24. - 14:23:44 » |
|
Befejezem a lakkozást és megyünk a csajszival. Mondtam neki, hogy sok kisautód van. Úgyhogy a helyedben, biztonságába helyezném őket. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1559 Dátum: 2010. Március 24. - 14:51:50 » |
|
Befejezem a lakkozást és megyünk a csajszival. Mondtam neki, hogy sok kisautód van. Úgyhogy a helyedben, biztonságába helyezném őket.  Szia! Cap, és Diablo jön majd még kb olyan 2 óra múlva sacc/kb. Csaba van még itthon, Ilus majd még jön. Gyertek, várlak! Üdv: Gidy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|