ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1590 Dátum: 2010. Március 27. - 08:11:08 » |
|
Pedig pont most gondoltunk arra, hogy felássuk a kerted, befestjük a kerítésed, lemossuk az autód, elegyengetjük a földutad, erre mi történt, beteg lettél, kerülnünk kell. Ezt a pechet! De azért így fórumon keresztül jobbulást kívánunk, és sajnálattal tudomásul vesszük, hogy a mai napi jó cselekedetünket meghiúsította a betegséged. Mi túl fogjuk élni, és nagyon bízunk abban, hogy Te is! Jani, és Meatloaf, aki már jelentkezett fixre, hogy jön a telekre, no meg persze mi. Szép az idő, süt a Nap, jó lesz kint a tiszta levegőn, jó társaságban.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1591 Dátum: 2010. Március 27. - 11:07:12 » |
|
Pedig pont most gondoltunk arra, hogy felássuk a kerted, befestjük a kerítésed, lemossuk az autód, elegyengetjük a földutad, erre mi történt, beteg lettél, kerülnünk kell. Ezt a pechet! De azért így fórumon keresztül jobbulást kívánunk, és sajnálattal tudomásul vesszük, hogy a mai napi jó cselekedetünket meghiúsította a betegséged. Mi túl fogjuk élni, és nagyon bízunk abban, hogy Te is! Jani, és Meatloaf, aki már jelentkezett fixre, hogy jön a telekre, no meg persze mi. Szép az idő, süt a Nap, jó lesz kint a tiszta levegőn, jó társaságban. Ezt nevezem! Már nemcsak jutalékot szedsz hogy jusson wellnessre, hanem rendszeres társadalmi munkásokat is beszerveztél!!! Te Gidy! Mondd, hogy csinálod? 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #1592 Dátum: 2010. Március 27. - 11:10:44 » |
|
"...íme az áprilisi hétvégei beosztásom: húsvét családi, az kiesik, de utána: 3.-4.-ike, ..."
Bocsi nem akarok belekotyogni, de 4-e Húsvét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1593 Dátum: 2010. Március 27. - 16:02:24 » |
|
És 11-én én választásilag bizottságozok. 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1594 Dátum: 2010. Március 27. - 18:57:00 » |
|
Úgy látszik mi értünk haza leghamarabb. Remélem Gidynek nem fogyott ki a benzinje! Nem tudom a múlt heti tali milyen volt, de ez a mostani szuper jó volt. Finomat ettünk és ittunk (kapucsínó), egy kicsit mozogtunk és beszélgettünk. Aztán Gidyiék és mi meglátogattuk a főnököt, ne érezze magát hanyagolva.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #1595 Dátum: 2010. Március 27. - 21:19:59 » |
|
Ma voltam Bélán, a kastélyban. Nagyon szép hely, de nem a mi pénztárcánknak készült. Egy szoba 99Euro 1 éjszakára, amiben van reggeli illetve mindent ingyen lehet használni (wellness). Gyönyörű a környék, nagy park, lehet nagyokat sétálni az erdőben, na meg bicajozni is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kathy
|
 |
« Hozzászólás #1596 Dátum: 2010. Március 28. - 09:22:17 » |
|
Mi is köszönjük a vendéglátást, és elnézést az időszakos bambulásért - az a fél6-os kelés igencsak korán volt ;-).
Én csak most jutottam géphez, tegnap este családi progik voltak tömegével...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1597 Dátum: 2010. Március 28. - 09:38:08 » |
|
Mi is köszönjük a vendéglátást, és elnézést az időszakos bambulásért - az a fél6-os kelés igencsak korán volt ;-).
Én csak most jutottam géphez, tegnap este családi progik voltak tömegével...
A képeket felrakod majd?
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
kathy
|
 |
« Hozzászólás #1598 Dátum: 2010. Március 28. - 12:48:21 » |
|
Hát, izé, Jani ehhez nekem nincs most türelmem. Kb. fél órája ülök itt, tíz képet szerettem volna feltölteni. A legelsőn se sikerült túljutni, pedig direkt le is kicsinyítettem, hogy ne legyenek nagyok. Egyenként kell feltölteni - arra már rájöttem -, de valahogy harmadszor ugrok neki a legelső képnek. Mindig bont a szerver útközben, pedig amúgy a fórum tökéletesen és gyorsan működik közben. Szóval nem a kapcsolattal van a bibi.
Van valami trükk, amit nem tudok? Csináltam kathy galériáját, azon belül egy al-galériát a tegnapi talinak. És oda próbáltam, csupán a legelsőt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kathy
|
 |
« Hozzászólás #1599 Dátum: 2010. Március 28. - 12:50:29 » |
|
NNa, most valahogy felment az első. Hátha a többivel is szerencsém lesz, ha már ennyit szívtam az elsővel Update. Nem megy, a másodikat is ötödször próbálom, úgyhogy feladtam. Jönnek a vendégeim, úgyhogy legközelebb újra megpróbáljuk 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Március 28. - 12:57:52 írta kathy »
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #1600 Dátum: 2010. Március 28. - 16:09:09 » |
|
Azért ne Armand legyen a központ szervezésileg.
Hanem az, hogy hol lehet jól érezni magunkat, normális áron.
Kamikaze is felvetett egy helyszínt, valahol Gárdony környékén.
A pákozdi arbarétumra gondolsz? ha kell utána járok  A pákozdi arborétum Nyitva tartás: Ápr. 1-okt. 31. K-V 10-18 kocsival is belehet menni lehet bográcsozni is anélkül hogy bárkit zavarnánk. Az arborétumom belül: játszótér, kilátó, kis múzeum, tanösvény, kis tó, folyó víz, wc-k. Környéken: pákozdi ingókövek, 48-as emlék mű, szúnyog-szigeti éterem, sétahajókázás,Székesfehérváron országalma Szerintem 1 egész napos találkozónak kiváló helyszín.A bográcsozásban anyósom besegítene nekünk csak enni kell szórakozni, pihenni. Ez csak egy ötlet javaslat majd a többség dönt.  Jelentem az Arborétum megnyitotta kapuit.A belépő árak: felnőtt 600.- ,gyerek 300.-.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1601 Dátum: 2010. Március 28. - 16:35:09 » |
|
Na most kerültem a géphez, ma nagyon korán volt a hajnali 3, és 9:58 órás számot jártam le, hazajöttem, és vendég házaspárral dumáltunk, és most ide ugrottam végre. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, majd máskor is folytatjuk, ha van rá igény. Jó a kemény mag, de lehet bővíteni is mindig. Amúgy nem fogyott ki a benzin, 666 km-nál bevillant a sárga tank, majd a tankolás 52.5-nél csurig töltve állt meg. Szóval check sárga elaludt, másik bevillant, minden oké! Évadnyító? 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1602 Dátum: 2010. Március 28. - 19:45:52 » |
|
Ma voltam Bélán, a kastélyban. Nagyon szép hely, de nem a mi pénztárcánknak készült. Egy szoba 99Euro 1 éjszakára, amiben van reggeli illetve mindent ingyen lehet használni (wellness). Gyönyörű a környék, nagy park, lehet nagyokat sétálni az erdőben, na meg bicajozni is.
Tán Rólad nevezték el? Mert így már érthető, hogy drága hely. Alig várom ,hogy végre bemenjek a Gedeon tanyára, és kérjem az ingyen ebédet, vagy a névhasználati díjat. Egyébként tényleg van ilyen vendéglő Bács- Kiskun megyében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #1603 Dátum: 2010. Március 28. - 19:52:27 » |
|
Tán Rólad nevezték el? Mert így már érthető, hogy drága hely. Alig várom ,hogy végre bemenjek a Gedeon tanyára, és kérjem az ingyen ebédet, vagy a névhasználati díjat. Egyébként tényleg van ilyen vendéglő Bács- Kiskun megyében. Nem rólam  Sajnos. A kastély sem az enyém, hanem egy bankár család tulajdona, akik Kölnben élnek. Állítólag 13,5 milliárdot költöttek a kastély rendbehozatalára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1604 Dátum: 2010. Március 28. - 21:15:15 » |
|
NNa, most valahogy felment az első. Hátha a többivel is szerencsém lesz, ha már ennyit szívtam az elsővel Update. Nem megy, a másodikat is ötödször próbálom, úgyhogy feladtam. Jönnek a vendégeim, úgyhogy legközelebb újra megpróbáljuk  A galériával valami nem stimmel, ezért ide raktam a képeket. http://kep.tar.hu/jansi/50669443#2
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
|