cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1770 Dátum: 2010. Május 10. - 16:18:47 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 10. - 16:31:37 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #1771 Dátum: 2010. Május 10. - 17:19:27 » |
|
Dani megfejtem a kérdéseid: kék hb Gergő,ezüst hb Fradiferi, a fehér meg talán Bánhegyi feri.A másik talányodra a megfejtés nem csak Jani volt velem hanem a család+teli csomagtartó az ott alvás miatt, de nem szeretnék magyarázkodni  jobb voltál és kész  . Fradiferi alias Bánhegyi Feri.  Ezüst HB. Mivel Ő egy személyt képvisel, így nyitott a talány, hogy kié a fehér? 
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #1772 Dátum: 2010. Május 10. - 17:26:35 » |
|
Dani megfejtem a kérdéseid: kék hb Gergő,ezüst hb Fradiferi, a fehér meg talán Bánhegyi feri.A másik talányodra a megfejtés nem csak Jani volt velem hanem a család+teli csomagtartó az ott alvás miatt, de nem szeretnék magyarázkodni  jobb voltál és kész  . Fradiferi alias Bánhegyi Feri.  Ezüst HB. Mivel Ő egy személyt képvisel, így nyitott a talány, hogy kié a fehér?  Köszönöm a helyesbítést  még tanulom a neveket össze kötni a kocsikkal  .
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #1773 Dátum: 2010. Május 10. - 17:48:08 » |
|
Köszönöm a helyesbítést  még tanulom a neveket össze kötni a kocsikkal  . Nekem sem esett le, hogy Te vagy Te, csak itthon.  Sorry!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #1774 Dátum: 2010. Május 10. - 18:05:20 » |
|
Köszönöm a helyesbítést  még tanulom a neveket össze kötni a kocsikkal  . Nekem sem esett le, hogy Te vagy Te, csak itthon.  Sorry! Semmi gond,remélem még az idén tudunk talizni és utána már könnyebb lesz az azonosítás 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #1775 Dátum: 2010. Május 10. - 18:34:38 » |
|
Köszönöm a helyesbítést  még tanulom a neveket össze kötni a kocsikkal  . Nekem sem esett le, hogy Te vagy Te, csak itthon.  Sorry! Semmi gond,remélem még az idén tudunk talizni és utána már könnyebb lesz az azonosítás  Engem nem volt nehéz azonosítani annak sem aki netán még nem ismert! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1776 Dátum: 2010. Május 10. - 19:23:08 » |
|
Dani megfejtem a kérdéseid: kék hb Gergő,ezüst hb Fradiferi, a fehér meg talán Bánhegyi feri.A másik talányodra a megfejtés nem csak Jani volt velem hanem a család+teli csomagtartó az ott alvás miatt, de nem szeretnék magyarázkodni  jobb voltál és kész  . Fradiferi alias Bánhegyi Feri.  Ezüst HB. Mivel Ő egy személyt képvisel, így nyitott a talány, hogy kié a fehér?  A KBT rendőr lacsi? Pedig ott mondták ám, de kiment a fejemből.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #1777 Dátum: 2010. Május 10. - 19:32:15 » |
|
Hangulatos képek! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tacumás
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1778 Dátum: 2010. Május 10. - 20:02:05 » |
|
Sajnos mi annyira későn értünk le hogy már csak az eredmény hirdetésen tudtam lelkesen tapsolni,de sikerült olyan fórum tagokkal kezet fogni akikkel még nem volt szerencsém talizni: cb,Cápaferi,Fradiferi,Bánhegyi Ferenc,Weres és öccse,Janiék,Krisz,Daniék,Gergő,Tacumás,Viper,Sebi klán, ha valakit kihagytam elnézést(hajlamos vagyok rá).
Találkoztunk, de nem beszéltünk, pedig a másik fórumon megbeszéltük, hogy fogunk. Az az igazság, hogy nem ismertelek meg, illetve nem mondtad, hogy KAMIKAZE, amikor kezet fogtunk, így nem tudtalak hová tenni. Sajnálom, úgyhogy ezúton is elnézésed kérem. Gondolom Te tudtad, hogy kinek köszöntél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #1779 Dátum: 2010. Május 10. - 20:25:23 » |
|
Sajnos mi annyira későn értünk le hogy már csak az eredmény hirdetésen tudtam lelkesen tapsolni,de sikerült olyan fórum tagokkal kezet fogni akikkel még nem volt szerencsém talizni: cb,Cápaferi,Fradiferi,Bánhegyi Ferenc,Weres és öccse,Janiék,Krisz,Daniék,Gergő,Tacumás,Viper,Sebi klán, ha valakit kihagytam elnézést(hajlamos vagyok rá).
Találkoztunk, de nem beszéltünk, pedig a másik fórumon megbeszéltük, hogy fogunk. Az az igazság, hogy nem ismertelek meg, illetve nem mondtad, hogy KAMIKAZE, amikor kezet fogtunk, így nem tudtalak hová tenni. Sajnálom, úgyhogy ezúton is elnézésed kérem. Gondolom Te tudtad, hogy kinek köszöntél. Igen felismertelek,és természetesen nem haragszom majd a következő talin remélem időbe érek oda és lesz időnk beszélgetni. Ja és Gratula a helyezésekhez 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tacumás
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1780 Dátum: 2010. Május 10. - 21:13:31 » |
|
Igen felismertelek,és természetesen nem haragszom majd a következő talin remélem időbe érek oda és lesz időnk beszélgetni. Ja és Gratula a helyezésekhez  Milyen helyezéshez? Én megnyertem a kategóriám! :-) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #1781 Dátum: 2010. Május 10. - 21:15:28 » |
|
Igen felismertelek,és természetesen nem haragszom majd a következő talin remélem időbe érek oda és lesz időnk beszélgetni. Ja és Gratula a helyezésekhez  Milyen helyezéshez? Én megnyertem a kategóriám! :-)  És ki lett a harmadik? 
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
tacumás
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1782 Dátum: 2010. Május 10. - 21:33:47 » |
|
Igen felismertelek,és természetesen nem haragszom majd a következő talin remélem időbe érek oda és lesz időnk beszélgetni. Ja és Gratula a helyezésekhez  Milyen helyezéshez? Én megnyertem a kategóriám! :-)  És ki lett a harmadik?  Gonosz vagy!  A másodikat megmondom, ha nem emlékszel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
 |
« Hozzászólás #1783 Dátum: 2010. Május 10. - 23:24:41 » |
|
Itt vannak az én képeim: http://kapos.chelsea88.fotoalbum.hu/?pageid=0Akiket zavar a rendszám jelenléte szóljon és leveszem a képet/kitakarom a rendszámot! Videók is lesznek szép számmal, készítettem legalább 15-öt, de nagyok és meg kell vágnom őket, szóval az még várat magára, de igyekszem 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 10. - 23:27:20 írta Dani »
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #1784 Dátum: 2010. Május 11. - 07:10:33 » |
|
Itt vannak az én képeim: http://kapos.chelsea88.fotoalbum.hu/?pageid=0Akiket zavar a rendszám jelenléte szóljon és leveszem a képet/kitakarom a rendszámot! Videók is lesznek szép számmal, készítettem legalább 15-öt, de nagyok és meg kell vágnom őket, szóval az még várat magára, de igyekszem  Hey! Gratula az oklevélhez!!  És baró a zászló!! És a motortérről is fel lehetne nyalni a pörköltszaftot, olyan makulátlan! Gyönyörű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|