WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #1800 Dátum: 2010. Május 14. - 18:53:53 » |
|
nem csinálunk egy minitalit a hétvégén? jó lenne, ha új emberkékkel is találkoznék személyesen. úgy tűnik sok embertől van mit tanulni. 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #1801 Dátum: 2010. Május 14. - 19:11:00 » |
|
nem csinálunk egy minitalit a hétvégén? jó lenne, ha új emberkékkel is találkoznék személyesen. úgy tűnik sok embertől van mit tanulni.  Én megyek minitalira  csak Borsodba (Miskolc) 22-én Szombat 14.00kor a Cora parkolóba.  Yanee ha az időpont és a helyszín jó neked szívesen kezet ráznék veled  Pontosítottam a dátumot mert hibás volt.(Bocsi)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 15. - 10:36:22 írta kamikaze »
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Dani
Teljes tag

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
 |
« Hozzászólás #1802 Dátum: 2010. Május 14. - 19:44:04 » |
|
Én meg sátorozni megyek Sárospatakra  Ebben a napsütéses jó időben  De hétközbe bármikor kapható vagyok egy jó kis minitalira 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
 |
« Hozzászólás #1803 Dátum: 2010. Május 14. - 19:54:08 » |
|
nem csinálunk egy minitalit a hétvégén? jó lenne, ha új emberkékkel is találkoznék személyesen. úgy tűnik sok embertől van mit tanulni.  Bp. környékén? Esetleg vasárnap egy rövidebb összejövetel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1804 Dátum: 2010. Május 14. - 20:35:39 » |
|
nem csinálunk egy minitalit a hétvégén? jó lenne, ha új emberkékkel is találkoznék személyesen. úgy tűnik sok embertől van mit tanulni.  Bp. környékén? Esetleg vasárnap egy rövidebb összejövetel? Vasárnap talán én is ráérek.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1805 Dátum: 2010. Május 14. - 22:12:02 » |
|
Má nagyon vártam!!!!!  Köszi. De jól néz ki a sorban a lacsi nem is gondoltam menet közben igy leül még.CB-nek is faca lent van teccik. Az enyém már egyáltalán nem vant lent. Csak 5 fő utazott benne + fél háztartás.  CB te állitattál hátul futóművet mert neked nem terpeszt. Állítottam, de terpeszt. Kell is neki. No meg yeti méretű tappancsokon gurulgatok. Ja, az 5 fő + csomag alhangon nyom 310 kgt.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #1806 Dátum: 2010. Május 15. - 09:40:04 » |
|
nem csinálunk egy minitalit a hétvégén? jó lenne, ha új emberkékkel is találkoznék személyesen. úgy tűnik sok embertől van mit tanulni.  Bp. környékén? Esetleg vasárnap egy rövidebb összejövetel? Vasárnap talán én is ráérek. a vasárnapom kissé sűrű, de mindjárt kiderítem, hogy nekem kb mikor okés. nos. dél körül landol egy haverom a ferihegyre, ha lesz dolga, akkor 3-4ig ráérek. lurdy?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 15. - 09:45:53 írta WERES »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
 |
« Hozzászólás #1807 Dátum: 2010. Május 15. - 17:54:17 » |
|
nem csinálunk egy minitalit a hétvégén? jó lenne, ha új emberkékkel is találkoznék személyesen. úgy tűnik sok embertől van mit tanulni.  Bp. környékén? Esetleg vasárnap egy rövidebb összejövetel? Vasárnap talán én is ráérek. a vasárnapom kissé sűrű, de mindjárt kiderítem, hogy nekem kb mikor okés. nos. dél körül landol egy haverom a ferihegyre, ha lesz dolga, akkor 3-4ig ráérek. lurdy? Lurdy parkoló? 3-4 körül nekem jó, pontosíthatják a cartársak ha akinek jó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1808 Dátum: 2010. Május 15. - 19:33:40 » |
|
nem csinálunk egy minitalit a hétvégén? jó lenne, ha új emberkékkel is találkoznék személyesen. úgy tűnik sok embertől van mit tanulni.  Bp. környékén? Esetleg vasárnap egy rövidebb összejövetel? Vasárnap talán én is ráérek. a vasárnapom kissé sűrű, de mindjárt kiderítem, hogy nekem kb mikor okés. nos. dél körül landol egy haverom a ferihegyre, ha lesz dolga, akkor 3-4ig ráérek. lurdy? Lurdy parkoló? 3-4 körül nekem jó, pontosíthatják a cartársak ha akinek jó! Akkor van az F1 a tévében. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Viper
Friss hús
Nem elérhető
Nexia1.5 16V(96')by H&H & Lanos1.6 16V(00')Bp
|
 |
« Hozzászólás #1809 Dátum: 2010. Május 15. - 19:56:32 » |
|
a vasárnapom kissé sűrű, de mindjárt kiderítem, hogy nekem kb mikor okés.
nos. dél körül landol egy haverom a ferihegyre, ha lesz dolga, akkor 3-4ig ráérek. lurdy?
Lurdy parkoló? 3-4 körül nekem jó, pontosíthatják a cartársak ha akinek jó! Akkor van az F1 a tévében.  ha ma lett volna délután, akkor én is mentem volna, de holnap sajnos nemtúl jó ez az időpont 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #1810 Dátum: 2010. Május 16. - 09:07:34 » |
|
a vasárnapom kissé sűrű, de mindjárt kiderítem, hogy nekem kb mikor okés.
nos. dél körül landol egy haverom a ferihegyre, ha lesz dolga, akkor 3-4ig ráérek. lurdy?
Lurdy parkoló? 3-4 körül nekem jó, pontosíthatják a cartársak ha akinek jó! Akkor van az F1 a tévében.  ha ma lett volna délután, akkor én is mentem volna, de holnap sajnos nemtúl jó ez az időpont  akkor legyen tegnap  én sajna pont addig érek rá, amikortól Zoltánnak jó lenne  akkor napoljuk el a dolgot, úgy is mocsok idő van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #1811 Dátum: 2010. Május 16. - 09:27:02 » |
|
Tegnap megvolt a kis mátrai kirándulás.Van egy nagyon jó kis hely ott reggel a szalonnasütést le is zavartuk mert látszott hogy eső lessz.Mire megkajáltunk már csepergett igy irány a kékesi kilátó.Ott sem volt frankó mert a torony felhőben állt felmenni értelme nem volt.Gondoltam akkor vissza sástóra és ott tornyozom.Szemerkélt az esö de nagyon szép hej volt a kiskacsák az annyukkal odajöttek a parthoz 2 család is.Majd irány a toronyba.Innen mentünk a parádfürdői kocsimúzeumba.Szép hintók,stb.De a lovak gyönyörűek voltak.Simogatni nem lehetett,de nehogy má ne simogassam meg őket mikor olyan szelidek voltak.És a végén pont bejött a gondozó aki kinyitotta az 1 éves csikó karámját akit meg lehetett testközelből simogatni.Jó hely aki arra jár nézzen be.Innen már Eger csak egy ugrás ezért irány a szépasszony völgy finom borért.Majd haza.Nem siettem 80km/h volt a max az uton végig.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1812 Dátum: 2010. Május 16. - 14:37:27 » |
|
Szerdán délelőtt Akidobossal megyünk a Rudihoz. Aki közelben van, és talizna, jelentkezzen bátran, összejöhetne egy minitali, vagy talán miditali is. Amúgy meg mit szóltok a májusi novemberhez? Nem sok jót ígér a hétvégi program, de esetleg lehet majd csónakázni is- bárhol... Csabát megkérem, hogy tákoljon össze egy tutajt, hogy lehessen közlekedni Pesten, mert sok helyen áll a víz, nem nyeli le a csatorna, mert telement gallyakkal, amit letört az erős szél. A Duna is jól megemelkedett a napok óta tartó esőben.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #1813 Dátum: 2010. Május 16. - 14:59:35 » |
|
Szerdán délelőtt Akidobossal megyünk a Rudihoz. Aki közelben van, és talizna, jelentkezzen bátran, összejöhetne egy minitali, vagy talán miditali is. Amúgy meg mit szóltok a májusi novemberhez? Nem sok jót ígér a hétvégi program, de esetleg lehet majd csónakázni is- bárhol... Csabát megkérem, hogy tákoljon össze egy tutajt, hogy lehessen közlekedni Pesten, mert sok helyen áll a víz, nem nyeli le a csatorna, mert telement gallyakkal, amit letört az erős szél. A Duna is jól megemelkedett a napok óta tartó esőben. Legalább aki nem volt alvázat mosatni a sótól annak most ingyé megoldja a nagy viz.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
Zoltán
|
 |
« Hozzászólás #1814 Dátum: 2010. Május 16. - 15:43:15 » |
|
Szerdán délelőtt Akidobossal megyünk a Rudihoz. Aki közelben van, és talizna, jelentkezzen bátran, összejöhetne egy minitali, vagy talán miditali is. Amúgy meg mit szóltok a májusi novemberhez? Nem sok jót ígér a hétvégi program, de esetleg lehet majd csónakázni is- bárhol... Csabát megkérem, hogy tákoljon össze egy tutajt, hogy lehessen közlekedni Pesten, mert sok helyen áll a víz, nem nyeli le a csatorna, mert telement gallyakkal, amit letört az erős szél. A Duna is jól megemelkedett a napok óta tartó esőben. Legalább aki nem volt alvázat mosatni a sótól annak most ingyé megoldja a nagy viz. Nagyon durva ez a vízmennyiség, és úgy néz ki, jövő héten se lesz jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|