ladlac
|
 |
« Hozzászólás #2655 Dátum: 2012. Március 18. - 09:26:32 » |
|
fotók:
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #2656 Dátum: 2012. Március 18. - 09:44:49 » |
|
Én annyira jól éreztem magam és persze ki is fáradtam estére  , hogy mondtam Norcinak....majdnem minden hétvégén, amikor ráérünk mehetnénk ilyen túrákra. Jól esett a sok napsugarat magamba szívni a sok fagyoskodás után. És a legszebb esemény a napon, amikor a 3 fekete sedan együtt ment gyrost vadászni és jött velünk egy vadászgép is  ui: habár a szürke zoknim talpa fekete lett és a barna cipőm nem kicsit poros 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #2657 Dátum: 2012. Március 18. - 09:47:24 » |
|
Jelentem, én is hazaértem...
ennek örülök, mert aszittem a gyrosozás után utolérsz minket...bevallom kissé izgultam mi wan veled, de bíztam a rutinodban 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
NorciW
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #2658 Dátum: 2012. Március 18. - 10:44:07 » |
|
Na akkor kezdhetjük szervezni a következőt  Norci! Ez a helyes hozzáállás! De ne csak én hajkurásszam mindig a talikat, jó lenne egy kis segítség is. Erre Te, mint igazi szakértő nagyon jó lennél. Nem kell messzire menni, drága az üzemanyag, de max. 50 km-es körzetben is van bőven klassz hely, ahová elmehetnénk, és persze mindig mehetünk a telekre, ahol közelben klassz játszótér, focipálya, és erdei séta lehetőség van, nem is beszélve a pihenési lehetőségről is. Más kérdés, hogy hosszú hétvégékre is lehetne programot kitalálni... Jó kis összetartó csapat ez. Vannak mindig lemaradók- sajnos, de szerencsére újak is mindig akadnak, akik lassan "régiek" lesznek, és persze mindig örömmel fogadjuk az eddig személyesen ismeretlen klubtagokat, és családjukat. Szórólapozom újra... (Pl.: Holdvilág árok a régen tervezett kirándulásunk) Hát ahogy látom a visszajelzések alapján, tényleg mindenki jól érezte magát  )) Szervezhetjük a talikat szép sorban! Pl régen kisvasutaztam a budai hegyekben,az is lehet egy jó program, meg a libegő is kinyit lassan!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
 |
« Hozzászólás #2659 Dátum: 2012. Március 18. - 10:46:20 » |
|
Jelentem, én is hazaértem...
ennek örülök, mert aszittem a gyrosozás után utolérsz minket...bevallom kissé izgultam mi wan veled, de bíztam a rutinodban  Én is figyeltem a visszapillantót, hogy felbukansz benne, de rájöttem nem gyorsan jöttél hanem alacsonyan repült az a motor felfelé meg nem néztem. 
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2662 Dátum: 2012. Március 18. - 11:30:58 » |
|
Stocz Főni! Az összes képet kérjük áttenni a talis galériába. Ez azért is jó, hogy kedvet kapjanak mások is, hogy csatlakozzanak az aktív klubtagokhoz. Szóval mikor lesz a következő? Hol? Kik jönnek? Lehet szervezkedni! Ja, és külön köszönet, hogy a gyönyörű babák is eljöttek, így a szépségek feldobták a csapat amúgy is magas színvonalát. Oda voltam értük. Várom az unokákat nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Yeti
|
 |
« Hozzászólás #2663 Dátum: 2012. Március 18. - 12:19:59 » |
|
Na akkor kezdhetjük szervezni a következőt  Norci! Ez a helyes hozzáállás! De ne csak én hajkurásszam mindig a talikat, jó lenne egy kis segítség is. Erre Te, mint igazi szakértő nagyon jó lennél. Nem kell messzire menni, drága az üzemanyag, de max. 50 km-es körzetben is van bőven klassz hely, ahová elmehetnénk, és persze mindig mehetünk a telekre, ahol közelben klassz játszótér, focipálya, és erdei séta lehetőség van, nem is beszélve a pihenési lehetőségről is. Más kérdés, hogy hosszú hétvégékre is lehetne programot kitalálni... Jó kis összetartó csapat ez. Vannak mindig lemaradók- sajnos, de szerencsére újak is mindig akadnak, akik lassan "régiek" lesznek, és persze mindig örömmel fogadjuk az eddig személyesen ismeretlen klubtagokat, és családjukat. Szórólapozom újra... (Pl.: Holdvilág árok a régen tervezett kirándulásunk) Mi sajnos nem lehettünk ott, de majd talán máskor. Viszont a másik fórumon szervezünk egy találkozót Április 7.-re A Veresegyházi medveparkba, és az Őrbottyáni Equus lovasparkba. Arra gondoltunk, hogy ha van kedvetek, gyertek velünk, legyen ez egy közös találkozó. Vélemény?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #2664 Dátum: 2012. Március 18. - 13:02:23 » |
|
Hol vannak a "paparadzi" képek? Legalább 1db-ot had lássunk   .
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
|
Papfalusi Péter
Bejáratós

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #2666 Dátum: 2012. Március 18. - 15:34:07 » |
|
Sziasztok! a Jani galériáját én miért nem látom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2667 Dátum: 2012. Március 18. - 16:26:33 » |
|
Sziasztok! a Jani galériáját én miért nem látom?
Mert nem vagy bejelentkezve a weboldalon.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #2668 Dátum: 2012. Március 18. - 19:38:37 » |
|
Vagy mert elfelejtetted megnyomni a közzététel gombot.  Most már látszik mindenkinek, a találkozós galériában. Haweré is ott van. A kép limitek felszabadítása később (ha elfelejtem szóljatok rám kis idő múlva). SQL kell hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
 |
« Hozzászólás #2669 Dátum: 2012. Március 18. - 20:15:47 » |
|
Ime a többi kép: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&catid=402Stocz ezeket is tedd át a talisokhoz alkalomadtán légyszíves. A várt képek így képen nem lettek olyan ütősek mint messzebbről szabad szemmel.  (mégsem álltam teljesen jó szögben) 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Március 18. - 20:24:59 írta hawer »
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
|