cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #2670 Dátum: 2012. Március 18. - 20:51:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Papy
|
 |
« Hozzászólás #2671 Dátum: 2012. Március 18. - 21:34:55 » |
|
Sziasztok! Papfalusi Péter vagyok, ez lesz az új nick nevem. A másik túl bizalmas:) Cápa melyikre gondolsz? 
|
|
|
Naplózva
|
Papy, akinek Lacettije van, és nem fél használni...!
|
|
|
hawer
|
 |
« Hozzászólás #2672 Dátum: 2012. Március 18. - 21:45:35 » |
|
Sziasztok! Papfalusi Péter vagyok, ez lesz az új nick nevem. A másik túl bizalmas:) Cápa melyikre gondolsz?  Szerinted?? 
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
baroti
|
 |
« Hozzászólás #2673 Dátum: 2012. Március 19. - 08:34:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2674 Dátum: 2012. Március 26. - 19:44:14 » |
|
Ma minitaliztunk LadLac mesterrel. Közben kicseréltem a kerekeket, úgy döntöttem, hogy már nem lesz tél vagy 10 hónapig. Szép alufelni, nyári gumikkal, szerdától drágább benzinnel, egyre értékesebb lett az autóm.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #2675 Dátum: 2012. Március 27. - 16:49:25 » |
|
Ma minitaliztunk LadLac mesterrel. Közben kicseréltem a kerekeket, úgy döntöttem, hogy már nem lesz tél vagy 10 hónapig. Szép alufelni, nyári gumikkal, szerdától drágább benzinnel, egyre értékesebb lett az autóm.
... és szereltünk is egy kicsit!!! Vagy nem? 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #2676 Dátum: 2012. Március 27. - 19:39:22 » |
|
... és szereltünk is egy kicsit!!! Vagy nem?  Azokon az SW-ken mindig kell szerelni valamit? 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2677 Dátum: 2012. Március 27. - 19:43:07 » |
|
... és szereltünk is egy kicsit!!! Vagy nem?  Azokon az SW-ken mindig kell szerelni valamit?  Kiszereltek egy izzót. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #2678 Dátum: 2012. Március 27. - 19:45:24 » |
|
... és szereltünk is egy kicsit!!! Vagy nem?  Azokon az SW-ken mindig kell szerelni valamit?  Kiszereltek egy izzót.  Hétvégi szokásos izzócsere... 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2679 Dátum: 2012. Március 27. - 19:46:36 » |
|
... és szereltünk is egy kicsit!!! Vagy nem?  Azokon az SW-ken mindig kell szerelni valamit?  Kiszereltek egy izzót.  Hétvégi szokásos izzócsere...  Nem, eggyel több sárga izzó volt a műszerfalban. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #2680 Dátum: 2012. Március 27. - 20:11:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2681 Dátum: 2012. Március 28. - 12:22:49 » |
|
Na összejött a jópofák pimasz csapata. Nincs sárgaság, nincs kiégett izzó, csak a motortérnél kicseréltük a piszkosság mentesítőt, hogy szebb legyen, mint a már- már foszladozó cső, most kapott szép tűzfal védő gumit, hogy trutyis időben is tiszta maradjon a motortér. A pimaszságotok határtalan, és már fel is tettem a bosszút forralni, hogy rátok öntsem mielőbb. 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Tomy61
|
 |
« Hozzászólás #2682 Dátum: 2012. Március 28. - 17:56:18 » |
|
Na összejött a jópofák pimasz csapata. Nincs sárgaság, nincs kiégett izzó, csak a motortérnél kicseréltük a piszkosság mentesítőt, hogy szebb legyen, mint a már- már foszladozó cső, most kapott szép tűzfal védő gumit, hogy trutyis időben is tiszta maradjon a motortér. A pimaszságotok határtalan, és már fel is tettem a bosszút forralni, hogy rátok öntsem mielőbb.  Én nem akarok pimaszkodni, de ennyi idősen illene tudni: nem az a lényeg, hogy mit mondanak, hanem, hogy ki mondja! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #2683 Dátum: 2012. Március 28. - 19:43:10 » |
|
Na összejött a jópofák pimasz csapata. Nincs sárgaság, nincs kiégett izzó, csak a motortérnél kicseréltük a piszkosság mentesítőt, hogy szebb legyen, mint a már- már foszladozó cső, most kapott szép tűzfal védő gumit, hogy trutyis időben is tiszta maradjon a motortér. A pimaszságotok határtalan, és már fel is tettem a bosszút forralni, hogy rátok öntsem mielőbb.  Én nem akarok pimaszkodni, de ennyi idősen illene tudni: nem az a lényeg, hogy mit mondanak, hanem, hogy ki mondja!  Lázító  .
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #2684 Dátum: 2012. Március 28. - 20:13:31 » |
|
Megtörtént. A fenti link e-miatt már nem működik. A képek a találkozós galériából érhetőek el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|