Lacetti klub fórum
2025. április 30. - 14:36:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 115   Le

Szerző Téma: Egyéb (elektromos) hibák  (Megtekintve 461339 alkalommal)
Dzsoti
Friss hús
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #735 Dátum: 2011. Június 09. - 13:44:12 »

Hali! Olyan probléma jelentkezett a gépnél, hogy össze-vissza jár az órája (általában késik, de nem perceket, hanem órákat) olyan mintha a gyújtás levételekor nem kapna áramot és a következő indításnál onnan indul ahol előzőleg megállt + néha elkezd villogni halványan és erősebben. Mi lehet ennek az oka és hogyan lehet orvosolni?
Szia. Eloszor is kozolnod kellene az autod tipussat, ugyminit HB, SW, vagy Sedan, ugyanis a HB-nel gyakori egy a muszerfal mogotti csatlakozo meghibasodasa es az is esetleg beleszolhat a problemadba.
Szia. Nem tudtam, hogy ez számít, egyébként HB.
Naplózva
baroti
Vén róka

Lacetti HB 1.8 16V CDX Platinum / GPL

« Hozzászólás #736 Dátum: 2011. Június 09. - 15:11:17 »

Hali! Olyan probléma jelentkezett a gépnél, hogy össze-vissza jár az órája (általában késik, de nem perceket, hanem órákat) olyan mintha a gyújtás levételekor nem kapna áramot és a következő indításnál onnan indul ahol előzőleg megállt + néha elkezd villogni halványan és erősebben. Mi lehet ennek az oka és hogyan lehet orvosolni?
Szia. Eloszor is kozolnod kellene az autod tipussat, ugyminit HB, SW, vagy Sedan, ugyanis a HB-nel gyakori egy a muszerfal mogotti csatlakozo meghibasodasa es az is esetleg beleszolhat a problemadba.
Szia. Nem tudtam, hogy ez számít, egyébként HB.
Ha vissza olvasol, biztosan talalsz leirast is, de ime kepek rola itt: http://www.lacettiklub.hu/component/option,com_rsgallery2/Itemid,47/catid,322/
Naplózva

mokus455
Friss hús
*

« Hozzászólás #737 Dátum: 2011. Június 17. - 20:47:04 »

Sziasztok!
Van egy olyan problemam hogy csak a ball elso tompitott vilagitas es a reflektor mukodik,tobbi nem sott a kodlampa es a hatso kodlampa sem vilagitt,mi lehet a problemaja.
Naplózva
hawer
Ezredes

Lacetti 1.6 sedan Elite lpg.

« Hozzászólás #738 Dátum: 2011. Június 17. - 20:54:38 »

Sziasztok!
Van egy olyan problemam hogy csak a ball elso tompitott vilagitas es a reflektor mukodik,tobbi nem sott a kodlampa es a hatso kodlampa sem vilagitt,mi lehet a problemaja.
Milyen típusú autód van?
Sedan, HB, SW?
Naplózva

A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
mokus455
Friss hús
*

« Hozzászólás #739 Dátum: 2011. Június 17. - 21:07:00 »

Az auto SW.
Naplózva
Krisz
Ezredes

1.4 16v STAR AC HB

« Hozzászólás #740 Dátum: 2011. Június 17. - 21:12:03 »

Az auto SW.
Biztiket nézd át a motortérben is és a relléket is.
Naplózva

06 70/22 11 222
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #741 Dátum: 2011. Június 17. - 21:14:41 »

Üdv itt köztünk Mókus! Mint már ezerszer leírtam, hogy könnyebben tudnánk segíteni személyesen, vagy szerelőt ajánlani, ha nem titkolnátok el, hogy hol laktok, mint Te is. Tudom a profil kitöltése nem kötelező mindent megadni, de a keresztnév, és a település nem ártana. A Mókus fiú, vagy lány? Biztosan lenne a környékeden segítőkész cartárs, de nem mindegy, hogy szombathelyi, vagy nyíregyházi vagy-e. Sokan vagyunk SW-sek, de csak helyben tudunk segíteni. De azért megnézheted a biztiket, reléket, kapcsolókat, valamelyikük a bűnös, ha az izzók jók persze.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
hawer
Ezredes

Lacetti 1.6 sedan Elite lpg.

« Hozzászólás #742 Dátum: 2011. Június 17. - 21:14:55 »

Az auto SW.
Feltételezem a biztosítékokat átnézted már, ha mindegyik jó akkor még a hátsó ablakmosót vizsgáld meg, hogy müködik-e?
A hátsó ajtónál szokott eltörni az ablakmosó vízcsöve és a víz ráfolyik egy csatlakozóra és az zárlatot csínál.
Naplózva

A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
mokus455
Friss hús
*

« Hozzászólás #743 Dátum: 2011. Június 17. - 21:16:48 »

Egyebkent Zalaegerszeg.
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #744 Dátum: 2011. Június 18. - 08:19:13 »

Az auto SW.
Feltételezem a biztosítékokat átnézted már, ha mindegyik jó akkor még a hátsó ablakmosót vizsgáld meg, hogy müködik-e?
A hátsó ajtónál szokott eltörni az ablakmosó vízcsöve és a víz ráfolyik egy csatlakozóra és az zárlatot csínál.
Igen, de olyankor nem csak a világítás egy részével van gond, hanem pl. kiveszed a kulcsot és nem áll le az autó, halványan ég a műszerfal világítása... Ez inkább lesz biztosíték, vagy relé.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
gkrisz78
Friss hús
*

1.6 SW

« Hozzászólás #745 Dátum: 2011. Június 22. - 07:03:19 »

III. ker. (Békásmegyer) környékén nem tudtok egy jó villamossági szerelőt? Úgy tűnik a hátsó ablaktörlő motor állt be, és én nem tudom mit hogy kell szétszedni a hátsó ajtónál (SW).

Köszönöm,
Krisztián
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #746 Dátum: 2011. Június 22. - 09:04:37 »

III. ker. (Békásmegyer) környékén nem tudtok egy jó villamossági szerelőt? Úgy tűnik a hátsó ablaktörlő motor állt be, és én nem tudom mit hogy kell szétszedni a hátsó ajtónál (SW).

Köszönöm,
Krisztián
Keresd meg Tomy61-et, ő a volt Bosch szervizben dolgozik Budakalászon, gondolom tud segíteni. Írj neki privit, vagy hívd fel a cégnél. Istvánko Kft. Tel: 06-26-342-056.
Címe: Márton Áron u. 15.
« Utoljára szerkesztve: 2011. Június 22. - 09:06:22 írta ladigidy » Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Yeti
Vén róka

Lacetti Sedan Elite 1.6 LPG + Radar (Csolnok)

« Hozzászólás #747 Dátum: 2011. Június 22. - 09:05:33 »

Köszönöm,
Krisztián
Keresd meg Tomy61-et, ő a volt Bosch szervizben dolgozik Budakalászon, gondolom tud segíteni. Írj neki privit, vagy hívd fel a cégnél. Istvánko Kft. Tel: 06-26-
http://crinjektor.hu/kapcsolat.html  Kacsint
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #748 Dátum: 2011. Június 22. - 10:04:14 »

Köszönöm,
Krisztián
Nem nehéz pedig szétszedni. Viszont könnyű eltörni az ablakkeret műanyag burkolatát.

Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
gkrisz78
Friss hús
*

1.6 SW

« Hozzászólás #749 Dátum: 2011. Június 27. - 06:34:53 »

Megtörtént a hátsó ablaktörlő motor javítás, illetve csere lett a dologból, mert a szerelő azt mondta, hogy a műanyag fogaskerék is szétnyírbálódott. Szerintetek a szerelés+alkatrészért reális a 30e, bontott motorral?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 115   Fel

Ugrás: