Lacetti klub fórum
2025. április 30. - 14:56:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 115   Le

Szerző Téma: Egyéb (elektromos) hibák  (Megtekintve 461360 alkalommal)
Krisz
Ezredes
Nem elérhető Nem elérhető

1.4 16v STAR AC HB

« Hozzászólás #750 Dátum: 2011. Június 27. - 06:55:33 »

Megtörtént a hátsó ablaktörlő motor javítás, illetve csere lett a dologból, mert a szerelő azt mondta, hogy a műanyag fogaskerék is szétnyírbálódott. Szerintetek a szerelés+alkatrészért reális a 30e, bontott motorral?
A motor 7 EFt bontottan!nem tudom 23EFt-ért mennyi ideig csinálta,de jó órabér ez még akkor is ha a mechanika a legrosszabb esetben hozzá 5EFt.Félórás munkáért.
Naplózva

06 70/22 11 222
Ylmor
Friss hús
*

« Hozzászólás #751 Dátum: 2011. Július 20. - 13:20:20 »

Üdv!

Nem éppen elektromos hibajelenségről szeretnék kérdezni, de nem találtam más topikit rá... A problémám az, hogy "elromlott" a Lacettimen (1.6 2005 évjárat) fűtést szabályzó "tekerő-gomb"! Amikor levettük a panelt szörnyülködve láttam, hogy a szabályzást végző bovdent tartó kis műanyag szépen széttört...  He Hogy miként történhetett ez fogalmam sincs, a lényeg, hogy nem tudom állítani, hogy hideg vagy meleg levegőt fújjon.... Valaki találkozott már ezzel a problémával??? Esetleg honnan lehet ilyen alkatrészt beszerezni?He??
« Utoljára szerkesztve: 2011. Július 20. - 13:21:56 írta Ylmor » Naplózva
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #752 Dátum: 2011. Július 21. - 07:31:12 »

Üdv!

Nem éppen elektromos hibajelenségről szeretnék kérdezni, de nem találtam más topikit rá... A problémám az, hogy "elromlott" a Lacettimen (1.6 2005 évjárat) fűtést szabályzó "tekerő-gomb"! Amikor levettük a panelt szörnyülködve láttam, hogy a szabályzást végző bovdent tartó kis műanyag szépen széttört...  He Hogy miként történhetett ez fogalmam sincs, a lényeg, hogy nem tudom állítani, hogy hideg vagy meleg levegőt fújjon.... Valaki találkozott már ezzel a problémával??? Esetleg honnan lehet ilyen alkatrészt beszerezni?He??
http://www.lacettiklub.hu/forum/index.php?topic=63 Kacsint
Naplózva
Sziksosi
Friss hús
*

« Hozzászólás #753 Dátum: 2011. Július 29. - 16:52:11 »

Sziasztok!Tanácsot szeretnék kérni. A bal első lámpa állandóan párásodott belülről, természetesen eső után. El repedt alul. Ki kelett hogy vegyék a hegesztéshez (müanyag hegesztésről van szó) Már otthon voltam mikor észrevettem hogy csak a helyzetjelző, és az országuti fény világit mindkét oldalon, a tompitott egyik oldalon sem müxik, előtte jó volt. Néztem a biztositékot,  jó. Esetleg valami ötlet? Gondolom nem nagy probléma lehet, talán valamit nem jól dugtak össze, vagy testelés hiányzik.
Ha esetleg valaki tudna mondani használható ötletet, megköszönném.
Naplózva
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #754 Dátum: 2011. Július 29. - 19:56:54 »

Sziasztok!Tanácsot szeretnék kérni. A bal első lámpa állandóan párásodott belülről, természetesen eső után. El repedt alul. Ki kelett hogy vegyék a hegesztéshez (müanyag hegesztésről van szó) Már otthon voltam mikor észrevettem hogy csak a helyzetjelző, és az országuti fény világit mindkét oldalon, a tompitott egyik oldalon sem müxik, előtte jó volt. Néztem a biztositékot,  jó. Esetleg valami ötlet? Gondolom nem nagy probléma lehet, talán valamit nem jól dugtak össze, vagy testelés hiányzik.
Látom,hogy HB-d van.Össze van már forrasztva a műszerfal mögötti csatlakozód,ami szét szokott égni?
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
Sziksosi
Friss hús
*

« Hozzászólás #755 Dátum: 2011. Augusztus 07. - 11:57:24 »

Látom,hogy HB-d van.Össze van már forrasztva a műszerfal mögötti csatlakozód,ami szét szokott égni?
Sziasztok! Megoldodott a probléma. A baj az volt, hogy a biztositó dobozba valami okból kifolyolag megszakadt az áramkör a biztositék után. Egy néhány centis vezeték beforrasztásával orvosolva lett a hiba.
Naplózva
bilbo
Friss hús
*

« Hozzászólás #756 Dátum: 2011. Október 02. - 20:42:57 »

volt egy kisebb baleset az autóval, azóta nem müködik a kilométer óra, néha felmegy 40 km/h ig aztán visszamegy 0-re, ez mitől lehet?
segítségért előre is köszi Mosolyog
Naplózva
zjuhasz
Friss hús
*

« Hozzászólás #757 Dátum: 2011. Október 03. - 07:22:08 »

sziasztok,
2004-es 5 ajtós, manuális klímás Lacettiben ment ki a hátsó ablak fűtés kapcsolója (nincs meg a két állása, olyan lett, mint egy nyomógomb). Középkonzolt szédszedtem, kérdésem, hogy mi a legkisebb egység, amit ehhez lehet kapni. Nekem elég lenne a nyáklap is, rajta a kapcsolókkal, vagy ha az nincs, akkor a kapcsolósor (ehhez találtam katalógusszámot is: 96615408) http://www.gasgoo.com/auto-products/electronics-parts-822/1192110.html#img400Hol találhatok ilyen alkatrészt?
köszi
Naplózva
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #758 Dátum: 2011. Október 03. - 12:14:31 »

volt egy kisebb baleset az autóval, azóta nem müködik a kilométer óra, néha felmegy 40 km/h ig aztán visszamegy 0-re, ez mitől lehet?
segítségért előre is köszi Mosolyog
Meg kell nézni a jeladót. Motorház, váltó teteje. Könnyen kicsúszik a házából.
Naplózva
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #759 Dátum: 2011. Október 03. - 12:16:17 »

sziasztok,
2004-es 5 ajtós, manuális klímás Lacettiben ment ki a hátsó ablak fűtés kapcsolója (nincs meg a két állása, olyan lett, mint egy nyomógomb). Középkonzolt szédszedtem, kérdésem, hogy mi a legkisebb egység, amit ehhez lehet kapni. Nekem elég lenne a nyáklap is, rajta a kapcsolókkal, vagy ha az nincs, akkor a kapcsolósor (ehhez találtam katalógusszámot is: 96615408) http://www.gasgoo.com/auto-products/electronics-parts-822/1192110.html#img400Hol találhatok ilyen alkatrészt?
köszi
Ne tedd fel több topicban is a kérdésedet. Fölösleges, és zavaró.
Ha valaki tudja a választ akkor egy post után is reagálni fog rá.
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #760 Dátum: 2011. Október 03. - 13:39:22 »

sziasztok,
köszi

ha hajlandó vagy faragni 1 angol panelből akkor abban tudok segíteni
Naplózva

70/4334431
zjuhasz
Friss hús
*

« Hozzászólás #761 Dátum: 2011. Október 03. - 13:55:27 »

szia, nem tudom, az angol miben különbözik a mienktől?
a NYÁK-ból kellene faragni?
köszi
[/quote]

[/quote]
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #762 Dátum: 2011. Október 03. - 19:15:50 »

szia, nem tudom, az angol miben különbözik a mienktől?
a NYÁK-ból kellene faragni?
köszi

[/quote]
[/quote]

minden fordított sorrendben van
Naplózva

70/4334431
zjuhasz
Friss hús
*

« Hozzászólás #763 Dátum: 2011. Október 03. - 20:23:44 »

most még megpróbálom kiforrasztgatni a kapcsolót a NYÁK-ról és keresni valahol valami elektronikai üzletben...
Ha nem boldogulok, lehet hogy jelentkezem. köszi
Naplózva
bilbo
Friss hús
*

« Hozzászólás #764 Dátum: 2011. Október 04. - 09:56:19 »

Meg kell nézni a jeladót. Motorház, váltó teteje. Könnyen kicsúszik a házából.

[/quote]

köszi este megnézem!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 115   Fel

Ugrás: