Lacetti klub fórum
2025. április 30. - 21:08:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 115   Le

Szerző Téma: Egyéb (elektromos) hibák  (Megtekintve 461558 alkalommal)
similebeny
Friss hús
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #765 Dátum: 2011. Október 10. - 20:13:24 »

Sziasztok!Légyszíves segítsetek!Elment a Lacettin a müszerfalvilágítás és a helyzetjelzők is.Biztosítékokat megnéztük.
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #766 Dátum: 2011. Október 12. - 11:12:17 »

A bal első ablak mozgató gombja nem működik, de a motor jó. Esetleg, ha meghalt, egyben van-e a 4 db, vagy külön- külön cserélhető? Esetleg a vezeték lejöhetett? Szétszedni hogyan kell? Ki tett már ilyet? Várom a segítséget a mesterektől.

Esetleg, ha van valakinek ilyen eladó, bontott, vagy új, és persze mennyiért? 4 gombos, de tükör állító nélküli kellene SW-be, ha volna esetleg...
« Utoljára szerkesztve: 2011. Október 13. - 11:26:45 írta ladigidy » Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #767 Dátum: 2011. Október 12. - 13:41:59 »

A bal első ablak mozgató gombja nem működik, de a motor jó. Esetleg, ha meghalt, egyben van-e a 4 db, vagy külön- külön cserélhető? Esetleg a vezeték lejöhetett? Szétszedni hogyan kell? Ki tett már ilyet? Várom a segítséget a mesterektől.
ehhez kapcsolódóan lenne nekem is egy kérdésem...ha külön-külön lehet a gombokat cserélni, akkor nem lehetne jobb 1-be is egy olyan automatát tenni, mint a bal 1-ben van? Gondolom lehet, de akkor automata lesz az ablak is, tehát a kapcsolóban van az automatika?
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
Yeti
Vén róka

Lacetti Sedan Elite 1.6 LPG + Radar (Csolnok)

« Hozzászólás #768 Dátum: 2011. Október 13. - 22:27:46 »

most még megpróbálom kiforrasztgatni a kapcsolót a NYÁK-ról és keresni valahol valami elektronikai üzletben...
Ha nem boldogulok, lehet hogy jelentkezem. köszi
Ha még kellene, íme egy:
http://www.ebay.de/itm/Heizungbedienteil-Chevrolet-Lacetti-Nubira-mittelkonsole-/170709579463?pt=DE_Autoteile&hash=item27bf1576c7#ht_500wt_1203
Naplózva

zjuhasz
Friss hús
*

« Hozzászólás #769 Dátum: 2011. Október 14. - 07:08:21 »

[/quote]
Ha még kellene, íme egy:
http://www.ebay.de/itm/Heizungbedienteil-Chevrolet-Lacetti-Nubira-mittelkonsole-/170709579463?pt=DE_Autoteile&hash=item27bf1576c7#ht_500wt_1203

[/quote]

köszi, azóta megoldódott. Kapcsolót ugyan vettem, de pár mm eltérés volt, így végül bontóban találtam 10ezerért egy olyan konzolt, mint amit Te is linkeltél.
Naplózva
bzoli25
Friss hús
*

« Hozzászólás #770 Dátum: 2011. Október 14. - 19:47:04 »

Sziasztok Mosolyog

A segítségeteket szeretném kérni a következő hibákra sajnos magamtól nem tudtam választ kapni.
Van egy 2008-as lacetti szedán gyönyörű kis tip-top autóm. A mai nap sajnos olyan hibát észleltem, ami elég kellemetlen és megmagyarázhatatlan volt. Mentem az autóval a sötét éjszakában és egyszer csak elfogyott az üzemanyagom. Nem tankolni felejtettem el, hanem egyszerűen nem volt visszajelzésem a tankban lévő benzin (el)fogyásáról. Nem gyulladt ki a lámpa, de mikor sikerült újra megtankolnom direkt kb 10 literrel ismétlődött a hiba és szintén nem kaptam visszajelzést. Közben az autót tüzetesebben is átnéztem és észrevettem, hogy sem a belső levegő keringetésről, sem pedig a klímáról nem kapok visszajelzést. Ma szétszedtem mind a 2 biztosíték táblát, de nem sikerült rájönnöm mi is lehet az autó hibája. Ezért szeretném kérni a segítségeteket, próbáljuk megoldani közösen. Mosolyog
Előre is köszönöm minden kedves segítőkész autóstársamat Mosolyog
Tisztelettel B.Z.
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #771 Dátum: 2011. Október 14. - 19:57:53 »

Esetleg, ha van valakinek ilyen eladó, bontott, vagy új, és persze mennyiért? 4 gombos, de tükör állító nélküli kellene SW-be, ha volna esetleg...
Ma voltunk Rudinál szervizelni LadLac mesterrel. Nos,ami a lényeg, Pisti a villanyász megtalálta, és megjavította a hibát nem kis szenvedés árán. Nőgyógyásznak való volt néhány részlet a javításnál, de megcsinálta. Csatlakozó tüskénél volt kontakthiba, és NYÁK-nál is volt egy szakadás. A lényeg, hogy újra minden jó! Pisti zseni!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #772 Dátum: 2011. Október 18. - 12:29:43 »

Sziasztok Mosolyog

A segítségeteket szeretném kérni a következő hibákra sajnos magamtól nem tudtam választ kapni.
Van egy 2008-as lacetti szedán gyönyörű kis tip-top autóm. A mai nap sajnos olyan hibát észleltem, ami elég kellemetlen és megmagyarázhatatlan volt. Mentem az autóval a sötét éjszakában és egyszer csak elfogyott az üzemanyagom. Nem tankolni felejtettem el, hanem egyszerűen nem volt visszajelzésem a tankban lévő benzin (el)fogyásáról. Nem gyulladt ki a lámpa, de mikor sikerült újra megtankolnom direkt kb 10 literrel ismétlődött a hiba és szintén nem kaptam visszajelzést. Közben az autót tüzetesebben is átnéztem és észrevettem, hogy sem a belső levegő keringetésről, sem pedig a klímáról nem kapok visszajelzést. Ma szétszedtem mind a 2 biztosíték táblát, de nem sikerült rájönnöm mi is lehet az autó hibája. Ezért szeretném kérni a segítségeteket, próbáljuk megoldani közösen. Mosolyog
Tisztelettel B.Z.
Magyarán nem mutat az üzemanyagszint jelző?
Több üzemanyaggal sem, vagy csak a kevéskével fekszik meg?
Lámpácska nekem sem jelez, de még nem szántam rá magam, hogy megkeressem a hiba okát. Jeladót úgysem fogok cserélni e miatt.

Azt hogy érted, hogy a klímáról és a belső keringetésről nem kapsz visszajelzést?
Naplózva
kubu87
Teljes tag

« Hozzászólás #773 Dátum: 2011. Október 18. - 19:13:17 »

Sziasztok Mosolyog

Tisztelettel B.Z.
Magyarán nem mutat az üzemanyagszint jelző?
Több üzemanyaggal sem, vagy csak a kevéskével fekszik meg?
Lámpácska nekem sem jelez, de még nem szántam rá magam, hogy megkeressem a hiba okát. Jeladót úgysem fogok cserélni e miatt.

Azt hogy érted, hogy a klímáról és a belső keringetésről nem kapsz visszajelzést?

Belső levegőkeringetés és a klíma visszajelzés hiba nekem is volt! A klíma működését jelző zöld színű led és a belső keringetés narancs led nekem is ****akodik néha, bár a klíma visszajelző összefüggésben lehet a klíma panel hibájával (javítható hiba, vagy komplett csere). A keringetésre nincs konkrét magyarázatom, bár nekem olyankor, ha jól hallom nem is kapcsol át belső keverésre. Nekem olykor a hátsó ablak fűtést se lehet kapcsolni. Ha nincs klímapanel hibája a kocsidnak talán kontakt hiba. De várjuk meg tapasztaltabb emberek javaslatait! Mosolyog
Naplózva
bathozoltan
Friss hús
*

« Hozzászólás #774 Dátum: 2011. December 08. - 08:47:46 »

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, ugyanis van egy kis gyönyörűségem
Persze tele hibával és szeretném ezeket valahogy kijavítani, ehhez viszont segítségre lenne szükségem.
Egy 2007-es 5 ajtós 1,4-es Lacettim van és most hogy megvettem, egymás után jelentkeznek a hibái..
A légzsák hibát jelző LED már a vásárláskor égett, azt annak tudták be hogy a vezető ülés szét van esve így annak az érzékelője okozhatja (Ezt olvastam a fórumon is) azonban tegnap miután a sarut visszatettem az akkumlátoromra (ami sajnos nem bír ki már egy éjszakát) az ABS LED is kigyulladt és azóta folyamatosan hibát jelez..
Van valami ötletetek ezzel kapcsolatban hogy mi lehet vele a gond? Tegnap előtt még semmi baja nem volt
Nem kaptam a kocsihoz semmilyen leírást nincsen esetleg valami leírásotok a biztosíték tábláról hogy melyik miért felelős?

Köszönettel,
Z
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #775 Dátum: 2011. December 08. - 09:40:47 »

Sziasztok!

Persze tele hibával és szeretném ezeket valahogy kijavítani, ehhez viszont segítségre lenne szükségem.
Egy 2007-es 5 ajtós 1,4-es Lacettim van és most hogy megvettem, egymás után jelentkeznek a hibái..
A légzsák hibát jelző LED már a vásárláskor égett, azt annak tudták be hogy a vezető ülés szét van esve így annak az érzékelője okozhatja (Ezt olvastam a fórumon is) azonban tegnap miután a sarut visszatettem az akkumlátoromra (ami sajnos nem bír ki már egy éjszakát) az ABS LED is kigyulladt és azóta folyamatosan hibát jelez..
Van valami ötletetek ezzel kapcsolatban hogy mi lehet vele a gond? Tegnap előtt még semmi baja nem volt
Nem kaptam a kocsihoz semmilyen leírást nincsen esetleg valami leírásotok a biztosíték tábláról hogy melyik miért felelős?

Köszönettel,
Z

Szia, és üdv itt a fedélzeten! Írtam privit, olvasd, és hívj!
Naplózva

Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #776 Dátum: 2011. December 08. - 13:05:28 »

Sziasztok!

Köszönettel,
Z

Üdv közöttünk.
A felhasználói könyv és a szerviz doksi is elérhető a weblap linkek csoportjából.
Naplózva
bathozoltan
Friss hús
*

« Hozzászólás #777 Dátum: 2011. December 08. - 14:30:03 »

Köszönöm szépen a válaszokat, nekiesek a dolognak és meglátjuk mi lesz belőle!

Z
Naplózva
Leslieco
Friss hús
*

« Hozzászólás #778 Dátum: 2011. December 12. - 18:57:53 »

Sziasztok!
Friss Lacetti tulaj lettem a mai nappal én is! Sajna én is hiba kereséssel kezdem a közös életemet a géppel. Ahogy látom az üzemanyag szintjelző hibával nem vagyok egyedül. Az érdekelne, hogy az üzemanyag szintjeladóhoz hogy férek hozzá? A másik probléma a kürt némasága. Addig eljutottam, hogy a nyomógomb és a segédrelé között van a hiba. Csak nem tudom, hogy a kormányról levehetem-e a burkolatot a légzsák sérülése nélkül? Előre is köszönöm!
Naplózva
Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #779 Dátum: 2011. December 12. - 20:16:03 »

Sziasztok!
Friss Lacetti tulaj lettem a mai nappal én is! Sajna én is hiba kereséssel kezdem a közös életemet a géppel. Ahogy látom az üzemanyag szintjelző hibával nem vagyok egyedül. Az érdekelne, hogy az üzemanyag szintjeladóhoz hogy férek hozzá? A másik probléma a kürt némasága. Addig eljutottam, hogy a nyomógomb és a segédrelé között van a hiba. Csak nem tudom, hogy a kormányról levehetem-e a burkolatot a légzsák sérülése nélkül? Előre is köszönöm!
Igaz nem pont a duda, de a kormányhoz ad talán kis segítséget:
http://duk63.narod.ru/remote4.html
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
Oldalak: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 115   Fel

Ugrás: