Lacetti klub fórum
2025. április 30. - 19:57:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 115   Le

Szerző Téma: Egyéb (elektromos) hibák  (Megtekintve 461527 alkalommal)
sebike
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #780 Dátum: 2011. December 13. - 08:27:39 »

Sziasztok!
Friss Lacetti tulaj lettem a mai nappal én is! Sajna én is hiba kereséssel kezdem a közös életemet a géppel. Ahogy látom az üzemanyag szintjelző hibával nem vagyok egyedül. Az érdekelne, hogy az üzemanyag szintjeladóhoz hogy férek hozzá? A másik probléma a kürt némasága. Addig eljutottam, hogy a nyomógomb és a segédrelé között van a hiba. Csak nem tudom, hogy a kormányról levehetem-e a burkolatot a légzsák sérülése nélkül? Előre is köszönöm!
a burkolat maga a légzsák inkább vidd el villamosságszerelőhöz de ha nem inkább nézd meg a kormányoszlop alatt a csatlakozok össze vannak e dugva de a légzsákvezetékhez ne nyúlj!
Naplózva

70/4334431
Leslieco
Friss hús
*

« Hozzászólás #781 Dátum: 2011. December 13. - 13:52:06 »

Sziasztok!
Friss Lacetti tulaj lettem a mai nappal én is! Sajna én is hiba kereséssel kezdem a közös életemet a géppel. Ahogy látom az üzemanyag szintjelző hibával nem vagyok egyedül. Az érdekelne, hogy az üzemanyag szintjeladóhoz hogy férek hozzá? A másik probléma a kürt némasága. Addig eljutottam, hogy a nyomógomb és a segédrelé között van a hiba. Csak nem tudom, hogy a kormányról levehetem-e a burkolatot a légzsák sérülése nélkül? Előre is köszönöm!
a burkolat maga a légzsák inkább vidd el villamosságszerelőhöz de ha nem inkább nézd meg a kormányoszlop alatt a csatlakozok össze vannak e dugva de a légzsákvezetékhez ne nyúlj!
Kösz a választ, ettől féltem én is!
Az üzemanyag szintjeladóval kapcsolatba tud valaki segíteni?
Naplózva
Leslieco
Friss hús
*

« Hozzászólás #782 Dátum: 2011. December 13. - 14:15:30 »

Sziasztok!
Igaz nem pont a duda, de a kormányhoz ad talán kis segítséget:
http://duk63.narod.ru/remote4.html
Köszönöm, a kormányhoz valóban jó lesz, és onnan már a gombok elérhetők!  Bár a lufi miatt ezt hagyom utoljára. Ahogy olvasom ez nem veszélytelen művelet.
« Utoljára szerkesztve: 2011. December 13. - 14:35:15 írta Leslieco » Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #783 Dátum: 2011. December 13. - 17:04:05 »

Sziasztok!
Szia, üdv a fedélzeten! De mi a baj a szintjelzővel? Nem írtad, csak, hogy bajod van vele. Ha az a gondod, hogy nem lineáris, akkor tudd, hogy az összes ilyen. Ha nem tudjuk mi a hibajelenség, úgy csak azt tanácsolhatjuk ismeretlenül, hogy menj szervizbe. De, ha elemzed a hibát, már lehet, hogy kapsz segítséget.
Meg hát, ha titkos  lakóhelyed, akkor ne számíts konkrét személyes segítségre, vagy jó szerelő ajánlatra. Nem mindegy, hogy Hegyeshalom, vagy Záhony, vagy Letenye...
« Utoljára szerkesztve: 2011. December 13. - 17:06:32 írta ladigidy » Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Leslieco
Friss hús
*

« Hozzászólás #784 Dátum: 2011. December 13. - 17:11:08 »

Sziasztok!
Szia, üdv a fedélzeten! De mi a baj a szintjelzővel? Nem írtad, csak, hogy bajod van vele. Ha az a gondod, hogy nem lineáris, akkor tudd, hogy az összes ilyen. Ha nem tudjuk mi a hibajelenség, úgy csak azt tanácsolhatjuk ismeretlenül, hogy menj szervizbe. De, ha elemzed a hibát, már lehet, hogy kapsz segítséget.
Meg hát, ha titkos  lakóhelyed, akkor ne számíts konkrét személyes segítségre, vagy jó szerelő ajánlatra. Nem mindegy, hogy Hegyeshalom, vagy Záhony, vagy Letenye...
Bocsánat, igazad van! Nem mozdul meg a mutató egyáltalán, pedig elsőre tankoltam bele 25 litert. 
Naplózva
Leslieco
Friss hús
*

« Hozzászólás #785 Dátum: 2011. December 13. - 19:53:13 »

Giovanni és sebike segítségének köszönhetően a kürt életre kelt! Nem úsztam meg a légzsák kiemelését, ugyanis az alatta lévő csúszógyűrű szerű alkatrészből lazult ki a vezeték. A kürt szól, a légzsák megmaradt, hiba jelzés nincs. Még egyszer köszönöm!
Naplózva
Dzsoti
Friss hús
*

« Hozzászólás #786 Dátum: 2012. Január 06. - 09:13:32 »

Sziasztok! Nem találtam ezzel kapcsolatos topicot, ezért ide írok. Nekem nagyon hiányzik az autóból egy külső hőmérő (főleg télen a fagyásveszély miatt), ezért kérdezném, hogy valaki épített-e már be utólag hőmérőt? Lehet kapni hőmérőket, de azt nem akarom kiragasztani a műszerfalra, az nagyon sufnituning jellegű. Valahova be kellene szépen építeni a hőmérő kijelzőjét. Ha vannak tapasztalatok, azt szívesen venném. Üdv
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #787 Dátum: 2012. Január 06. - 10:06:40 »

Sziasztok! Nem találtam ezzel kapcsolatos topicot, ezért ide írok. Nekem nagyon hiányzik az autóból egy külső hőmérő (főleg télen a fagyásveszély miatt), ezért kérdezném, hogy valaki épített-e már be utólag hőmérőt? Lehet kapni hőmérőket, de azt nem akarom kiragasztani a műszerfalra, az nagyon sufnituning jellegű. Valahova be kellene szépen építeni a hőmérő kijelzőjét. Ha vannak tapasztalatok, azt szívesen venném. Üdv
Teheted a rádió fölé, ott talán meg a legjobban néz ki. De ne feledd, hogy ezekbe időnként elemet kell cserélni. Tehát úgy oldd meg a rögzítését, hogy kivehető legyen. Biztosan kapsz még ötleteket, tőlem erre telt. Digi klímásnál van gyárilag.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #788 Dátum: 2012. Január 06. - 10:11:07 »

Tedd a visszapillantó tükörre,de ha normális minőségű kategoriát akarsz akkor SPAL gyárt 8 szenzoros tolatóradart aminek van hőmérője
Naplózva

70/4334431
blog
Friss hús
*

« Hozzászólás #789 Dátum: 2012. Január 06. - 14:20:40 »

Tedd a visszapillantó tükörre,de ha normális minőségű kategoriát akarsz akkor SPAL gyárt 8 szenzoros tolatóradart aminek van hőmérője
Naplózva
Somi
Bejáratós
**

« Hozzászólás #790 Dátum: 2012. Január 20. - 16:02:30 »

Márkatárs keres elektromosság megkergülése okán a XX. kerület környékén szakit.
Tudtok valakit ajánlani?
Naplózva
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #791 Dátum: 2012. Január 20. - 16:09:45 »

Márkatárs keres elektromosság megkergülése okán a XX. kerület környékén szakit.
Tudtok valakit ajánlani?
XXIII. ker:
http://www.autohorvath.hu/
Javítanak lacsit is.
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #792 Dátum: 2012. Február 07. - 20:37:44 »

Elért engem is a villogó óra mumusa. Ha ráadom a világítást, néha visszaerősödik, majd halványul Miután "bemelegedett" nem villog többet...
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #793 Dátum: 2012. Február 07. - 21:04:54 »

Elért engem is a villogó óra mumusa. Ha ráadom a világítást, néha visszaerősödik, majd halványul Miután "bemelegedett" nem villog többet...
Gio! Szedd ki, szedd szét, és forraszd át a panel összes érintkezőjét, nézd meg, nincs esetleges repedés rajta, akkor azt is erősitsd meg, majd csináld vissza, amit szét-, és kiszedtél, és újra jó lesz az óra! Van ugyanis olyan láb, ami túl rövid, és a rázkódás miatt kilazul, ez okozza a villogást, halványulást, esetleg még késést is. Az enyém újra tökéletes lett, igaz a szomszédom forrasztotta át, ő műszerész, ügyesebb. De kiszedtem, és szétszedtem egyedül, majd vissza is.
Naplózva

hawer
Ezredes

Lacetti 1.6 sedan Elite lpg.

« Hozzászólás #794 Dátum: 2012. Február 07. - 21:14:41 »

Gio! Szedd ki, szedd szét, és forraszd át a panel összes érintkezőjét, nézd meg, nincs esetleges repedés rajta, akkor azt is erősitsd meg, majd csináld vissza, amit szét-, és kiszedtél, és újra jó lesz az óra! Van ugyanis olyan láb, ami túl rövid, és a rázkódás miatt kilazul, ez okozza a villogást, halványulást, esetleg még késést is. Az enyém újra tökéletes lett, igaz a szomszédom forrasztotta át, ő műszerész, ügyesebb. De kiszedtem, és szétszedtem egyedül, majd vissza is.
Vagy csak ezeket az éjszakai fagyokat nem szereti az óra.
Naplózva

A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
Oldalak: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 115   Fel

Ugrás: