Yeti
|
 |
« Hozzászólás #810 Dátum: 2012. Február 08. - 20:38:03 » |
|
Tegnap este kis időt várakozással kellett töltenem a sötétben az autóban. Párásodott a hátsó ablakom, mondom megpróbálom bekapcsolni a hátsó ablak fűtését. Tudva tudtam, hogy nem fog működni, hiszen eddig kb 2szer működött mióta nálam van az autó (4hónap). Érdekes módon benyomva tartva haloványan, de oly haloványan kezdett el pislákolni, hogy még a vak sötétben is alig lehetett látni. Mondom mi baj lehet, hát nyomom egy darabig, kb fél perc után egyszer csak megjavult, addig csak pislákolt. Ma reggel meloba menet működött, délelőtt városi ügyintézésben működött, majd melobol haza is működött. Eddig ilyen nem volt. Későbbi tapasztalatokról még írok, remélem pozitívat  Mi a rendes neved, csak nem Gyurcsók József?  Geller, Uri Geller és közben szajkóztam hangosan: MÚÚÚÚKODJJJ, MÚÚÚÚÚKODJJJJ  Légkondi panel, érintkezés hiba. Érdekes, hidegbn nem jön elő, csak nyáron. Semmi komoly, ki kell szedni a panelt és újraforrasztani a nyákokat. Ehhez célszerű, ha van pálinkád és ismered Yetit.   Mivel rendelkezem házi körte, eper, szilva és vegyes pálinkával is, remélem Yeti keres meg, hogy nem-e megforraszthatja a panelomat ha a MÚÚÚÚKOOOODJ verzió nem jönne össze  Már melegszik a páka  Hova kell menni? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hooti
|
 |
« Hozzászólás #811 Dátum: 2012. Február 08. - 20:52:25 » |
|
Tegnap este kis időt várakozással kellett töltenem a sötétben az autóban. Párásodott a hátsó ablakom, mondom megpróbálom bekapcsolni a hátsó ablak fűtését. Tudva tudtam, hogy nem fog működni, hiszen eddig kb 2szer működött mióta nálam van az autó (4hónap). Érdekes módon benyomva tartva haloványan, de oly haloványan kezdett el pislákolni, hogy még a vak sötétben is alig lehetett látni. Mondom mi baj lehet, hát nyomom egy darabig, kb fél perc után egyszer csak megjavult, addig csak pislákolt. Ma reggel meloba menet működött, délelőtt városi ügyintézésben működött, majd melobol haza is működött. Eddig ilyen nem volt. Későbbi tapasztalatokról még írok, remélem pozitívat  Mi a rendes neved, csak nem Gyurcsók József?  Geller, Uri Geller és közben szajkóztam hangosan: MÚÚÚÚKODJJJ, MÚÚÚÚÚKODJJJJ  Légkondi panel, érintkezés hiba. Érdekes, hidegbn nem jön elő, csak nyáron. Semmi komoly, ki kell szedni a panelt és újraforrasztani a nyákokat. Ehhez célszerű, ha van pálinkád és ismered Yetit.   Mivel rendelkezem házi körte, eper, szilva és vegyes pálinkával is, remélem Yeti keres meg, hogy nem-e megforraszthatja a panelomat ha a MÚÚÚÚKOOOODJ verzió nem jönne össze  Már melegszik a páka  Hova kell menni?  Már most szeretem a csapatot  Jó fejek vagytok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #812 Dátum: 2012. Február 09. - 09:45:59 » |
|
Tegnap este kis időt várakozással kellett töltenem a sötétben az autóban. Párásodott a hátsó ablakom, mondom megpróbálom bekapcsolni a hátsó ablak fűtését. Tudva tudtam, hogy nem fog működni, hiszen eddig kb 2szer működött mióta nálam van az autó (4hónap). Érdekes módon benyomva tartva haloványan, de oly haloványan kezdett el pislákolni, hogy még a vak sötétben is alig lehetett látni. Mondom mi baj lehet, hát nyomom egy darabig, kb fél perc után egyszer csak megjavult, addig csak pislákolt. Ma reggel meloba menet működött, délelőtt városi ügyintézésben működött, majd melobol haza is működött. Eddig ilyen nem volt. Későbbi tapasztalatokról még írok, remélem pozitívat  Mi a rendes neved, csak nem Gyurcsók József?  Geller, Uri Geller és közben szajkóztam hangosan: MÚÚÚÚKODJJJ, MÚÚÚÚÚKODJJJJ  Légkondi panel, érintkezés hiba. Érdekes, hidegbn nem jön elő, csak nyáron. Semmi komoly, ki kell szedni a panelt és újraforrasztani a nyákokat. Ehhez célszerű, ha van pálinkád és ismered Yetit.   Mivel rendelkezem házi körte, eper, szilva és vegyes pálinkával is, remélem Yeti keres meg, hogy nem-e megforraszthatja a panelomat ha a MÚÚÚÚKOOOODJ verzió nem jönne össze  Már melegszik a páka  Hova kell menni?  Már most szeretem a csapatot  Jó fejek vagytok  Nem írnál ilyent, ha látnád az enyémet... 
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #813 Dátum: 2012. Február 09. - 18:02:30 » |
|
Tegnap este kis időt várakozással kellett töltenem a sötétben az autóban. Párásodott a hátsó ablakom, mondom megpróbálom bekapcsolni a hátsó ablak fűtését. Tudva tudtam, hogy nem fog működni, hiszen eddig kb 2szer működött mióta nálam van az autó (4hónap). Érdekes módon benyomva tartva haloványan, de oly haloványan kezdett el pislákolni, hogy még a vak sötétben is alig lehetett látni. Mondom mi baj lehet, hát nyomom egy darabig, kb fél perc után egyszer csak megjavult, addig csak pislákolt. Ma reggel meloba menet működött, délelőtt városi ügyintézésben működött, majd melobol haza is működött. Eddig ilyen nem volt. Későbbi tapasztalatokról még írok, remélem pozitívat  Mi a rendes neved, csak nem Gyurcsók József?  Geller, Uri Geller és közben szajkóztam hangosan: MÚÚÚÚKODJJJ, MÚÚÚÚÚKODJJJJ  Légkondi panel, érintkezés hiba. Érdekes, hidegbn nem jön elő, csak nyáron. Semmi komoly, ki kell szedni a panelt és újraforrasztani a nyákokat. Ehhez célszerű, ha van pálinkád és ismered Yetit.   Mivel rendelkezem házi körte, eper, szilva és vegyes pálinkával is, remélem Yeti keres meg, hogy nem-e megforraszthatja a panelomat ha a MÚÚÚÚKOOOODJ verzió nem jönne össze  Már melegszik a páka  Hova kell menni?  Már most szeretem a csapatot  Jó fejek vagytok  Nem írnál ilyent, ha látnád az enyémet...  Júújj, akkor a moderátorokat nem fogod csípni. Legalábbsi engem most nem, mert MEGKÉRNÉM A TISZTELT TÁRSASÁGOT, HOGY MARADJUNk A TÉMÁNÁL! A pálinkás téma pedig hát ugye nem elektromos... Bittedanke!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
 |
« Hozzászólás #814 Dátum: 2012. Február 09. - 18:35:45 » |
|
Tegnap este kis időt várakozással kellett töltenem a sötétben az autóban. Párásodott a hátsó ablakom, mondom megpróbálom bekapcsolni a hátsó ablak fűtését. Tudva tudtam, hogy nem fog működni, hiszen eddig kb 2szer működött mióta nálam van az autó (4hónap). Érdekes módon benyomva tartva haloványan, de oly haloványan kezdett el pislákolni, hogy még a vak sötétben is alig lehetett látni. Mondom mi baj lehet, hát nyomom egy darabig, kb fél perc után egyszer csak megjavult, addig csak pislákolt. Ma reggel meloba menet működött, délelőtt városi ügyintézésben működött, majd melobol haza is működött. Eddig ilyen nem volt. Későbbi tapasztalatokról még írok, remélem pozitívat  Mi a rendes neved, csak nem Gyurcsók József?  Geller, Uri Geller és közben szajkóztam hangosan: MÚÚÚÚKODJJJ, MÚÚÚÚÚKODJJJJ  Légkondi panel, érintkezés hiba. Érdekes, hidegbn nem jön elő, csak nyáron. Semmi komoly, ki kell szedni a panelt és újraforrasztani a nyákokat. Ehhez célszerű, ha van pálinkád és ismered Yetit.   Mivel rendelkezem házi körte, eper, szilva és vegyes pálinkával is, remélem Yeti keres meg, hogy nem-e megforraszthatja a panelomat ha a MÚÚÚÚKOOOODJ verzió nem jönne össze  Már melegszik a páka  Hova kell menni?  Már most szeretem a csapatot  Jó fejek vagytok  Nem írnál ilyent, ha látnád az enyémet...  Júújj, akkor a moderátorokat nem fogod csípni. Legalábbsi engem most nem, mert MEGKÉRNÉM A TISZTELT TÁRSASÁGOT, HOGY MARADJUNk A TÉMÁNÁL! A pálinkás téma pedig hát ugye nem elektromos... Bittedanke! Hát pedig de. Az alkesz kiváló zsírtalanító hatással bír, ja és az orrodat is tisztítsa!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #815 Dátum: 2012. Február 09. - 18:43:31 » |
|
Tegnap este kis időt várakozással kellett töltenem a sötétben az autóban. Párásodott a hátsó ablakom, mondom megpróbálom bekapcsolni a hátsó ablak fűtését. Tudva tudtam, hogy nem fog működni, hiszen eddig kb 2szer működött mióta nálam van az autó (4hónap). Érdekes módon benyomva tartva haloványan, de oly haloványan kezdett el pislákolni, hogy még a vak sötétben is alig lehetett látni. Mondom mi baj lehet, hát nyomom egy darabig, kb fél perc után egyszer csak megjavult, addig csak pislákolt. Ma reggel meloba menet működött, délelőtt városi ügyintézésben működött, majd melobol haza is működött. Eddig ilyen nem volt. Későbbi tapasztalatokról még írok, remélem pozitívat  Mi a rendes neved, csak nem Gyurcsók József?  Geller, Uri Geller és közben szajkóztam hangosan: MÚÚÚÚKODJJJ, MÚÚÚÚÚKODJJJJ  Légkondi panel, érintkezés hiba. Érdekes, hidegbn nem jön elő, csak nyáron. Semmi komoly, ki kell szedni a panelt és újraforrasztani a nyákokat. Ehhez célszerű, ha van pálinkád és ismered Yetit.   Mivel rendelkezem házi körte, eper, szilva és vegyes pálinkával is, remélem Yeti keres meg, hogy nem-e megforraszthatja a panelomat ha a MÚÚÚÚKOOOODJ verzió nem jönne össze  Már melegszik a páka  Hova kell menni?  Már most szeretem a csapatot  Jó fejek vagytok  Nem írnál ilyent, ha látnád az enyémet...  Júújj, akkor a moderátorokat nem fogod csípni. Legalábbsi engem most nem, mert MEGKÉRNÉM A TISZTELT TÁRSASÁGOT, HOGY MARADJUNk A TÉMÁNÁL! A pálinkás téma pedig hát ugye nem elektromos... Bittedanke! Mindjárt viszek át törkölyt, és meglátod, teljesen felvillanyoz majd. Ergo: elektromos. 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Hooti
|
 |
« Hozzászólás #816 Dátum: 2012. Február 09. - 19:05:37 » |
|
Jelentem ma már egyszer nem tudtam működésre bírni a hátsó ablak fűtését a kis genya világítós kapcsolóval áááááá  Mihelyt jobb idő (kb +20fok)lesz lebontom a képek alapján amit az oldalon találtam, aztán irány neki a weller páka asszem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
 |
« Hozzászólás #817 Dátum: 2012. Február 10. - 08:08:09 » |
|
Jelentem ma már egyszer nem tudtam működésre bírni a hátsó ablak fűtését a kis genya világítós kapcsolóval áááááá  Mihelyt jobb idő (kb +20fok)lesz lebontom a képek alapján amit az oldalon találtam, aztán irány neki a weller páka asszem... Azt nézd majd meg, hogy az összes csavar bent van-e a konzolban. Nekem az egyik menet halott, így néha nem kapcsol a klíma, meg kell nyomnom a panel szélét. Ezt tavasszal majd orvosolom. Ez is egy lehetséges hibaforrás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leslieco
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #818 Dátum: 2012. Február 11. - 21:52:51 » |
|
Sziasztok! A klub weblapon láttam hogy valaki feltette az AC és a szintjelző szétszerelt képeit. Érdekelne hogy melyik alvázszámúból van kiszerelve! Esetleg ha a kép felrakója, vagy aki tudja, segítene azt nagyon megköszönném!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #819 Dátum: 2012. Február 12. - 08:54:59 » |
|
Sziasztok! A klub weblapon láttam hogy valaki feltette az AC és a szintjelző szétszerelt képeit. Érdekelne hogy melyik alvázszámúból van kiszerelve! Esetleg ha a kép felrakója, vagy aki tudja, segítene azt nagyon megköszönném!
Miben segítene, ha megadnám az alvázszámot?  Inkább írd le, hogy mire vagy kíváncsi. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
 |
« Hozzászólás #820 Dátum: 2012. Február 12. - 11:31:27 » |
|
Miben segítene, ha megadnám az alvázszámot?  Inkább írd le, hogy mire vagy kíváncsi.  Biztos összeakarja hasonlítani az övével hogy nem-e egy korosztályból valók 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leslieco
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #821 Dátum: 2012. Február 12. - 21:54:57 » |
|
Miben segítene, ha megadnám az alvázszámot?  Inkább írd le, hogy mire vagy kíváncsi.  Köszönöm hogy jelentkeztél! Nem működik az üzemanyag szintjelzőm. Észre vettem, hogy nem úgy van bekötve mint az enyém, sőt a szintjelzőn is látok különbséget az enyémhez képest. Az a gyanúm hogy cserélte az előző tulaj és nem a belevaló van benne. Esetleg nincs egy olyan képed amin a szintjelző fél vagy felső állásban van? Az enyém KL1NF-es.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Február 12. - 22:01:00 írta Leslieco »
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #822 Dátum: 2012. Február 12. - 22:23:54 » |
|
Miben segítene, ha megadnám az alvázszámot?  Inkább írd le, hogy mire vagy kíváncsi.  Köszönöm hogy jelentkeztél! Nem működik az üzemanyag szintjelzőm. Észre vettem, hogy nem úgy van bekötve mint az enyém, sőt a szintjelzőn is látok különbséget az enyémhez képest. Az a gyanúm hogy cserélte az előző tulaj és nem a belevaló van benne. Esetleg nincs egy olyan képed amin a szintjelző fél vagy felső állásban van? Az enyém KL1NF-es. mindegyik KL1NF el kezdődik az nem mindegy ,hogy Euro 3 vagy Euro 4 de a szintjelző ebben az esetben is müködik csak nem rendeltetésszerűen/a vészadó tökéletesen működik mindkét esetben/
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Leslieco
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #823 Dátum: 2012. Február 13. - 11:54:46 » |
|
Miben segítene, ha megadnám az alvázszámot?  Inkább írd le, hogy mire vagy kíváncsi.  Köszönöm hogy jelentkeztél! Nem működik az üzemanyag szintjelzőm. Észre vettem, hogy nem úgy van bekötve mint az enyém, sőt a szintjelzőn is látok különbséget az enyémhez képest. Az a gyanúm hogy cserélte az előző tulaj és nem a belevaló van benne. Esetleg nincs egy olyan képed amin a szintjelző fél vagy felső állásban van? Az enyém KL1NF-es. mindegyik KL1NF el kezdődik az nem mindegy ,hogy Euro 3 vagy Euro 4 de a szintjelző ebben az esetben is müködik csak nem rendeltetésszerűen/a vészadó tökéletesen működik mindkét esetben/ Nos, kösz! Pedig már azt hittem találtam valamit. Fellelkesültem a különbségek láttán. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
 |
« Hozzászólás #824 Dátum: 2012. Február 19. - 10:51:32 » |
|
Pénteken beszereztem egy új gyújtáskábel készletet ,Intermotor márkájú (a cikkszáma:76024 a Zsu autónál is lehet kapni). Még nem cseréltem le mert majd nemsokára esedékes vezérléscserével egybeiktatva szeretném új gyertyákkal lecserélni. Annyi vele a problémám ,hogy mindgyik kábel kb. 3-4cm-el hosszabb mint a gyári. Szerintetek okozhat ez valami gondot? Valakinek esetleg hasonló tapasztalata van e?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|