sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #945 Dátum: 2012. Július 05. - 19:12:19 » |
|
Sziasztok
Olyan gondom lenne, hogy nem működnek a köv. dolgok: műszerfalvilágítás, óra, rádió, hátsó lámpa, ködlámpák, központi zár A km-óra mögött az elérhető csatlakozók nem égtek szét, a biztik jók. A világítás relé nem húz be, ha segítek neki, akkor van hátsó világításom, műszerf. világítás és első ködlámpa. relé csere, de így sem jó, nem húz be! Segítséget előre is köszönöm!
biztos nem jó1biztosítékod,pollenszűrőt nem cseréltetek?
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
ferenc1017
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #946 Dátum: 2012. Július 05. - 19:59:16 » |
|
Még régebben szedték ki, de nem raktak be másikat. A hiba egyébként úgy jelentkezett , hogy a garázsban csak úgy magától felkapcsolódott a hátsó világítás, lekapcsoltam. Uána megint bekapcsolódhatott, mert lemerült az akksi. Feltöltés után már jelentkeztek a gondok:(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #947 Dátum: 2012. Július 05. - 21:22:26 » |
|
5 ajtósnál, kombinál szokott a hátsó ablakmosó cső is ilyeneket okozni, ha eltörik, nem?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #948 Dátum: 2012. Július 05. - 21:33:16 » |
|
5 ajtósnál, kombinál szokott a hátsó ablakmosó cső is ilyeneket okozni, ha eltörik, nem?
nem
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #949 Dátum: 2012. Július 05. - 21:54:46 » |
|
Még régebben szedték ki, de nem raktak be másikat. A hiba egyébként úgy jelentkezett , hogy a garázsban csak úgy magától felkapcsolódott a hátsó világítás, lekapcsoltam. Uána megint bekapcsolódhatott, mert lemerült az akksi. Feltöltés után már jelentkeztek a gondok:(
Levetted a sarukat töltésnél?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ferenc1017
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #950 Dátum: 2012. Július 06. - 04:55:54 » |
|
Levettem a sarukat. Nemrég csak úgy visszajött minden, de amikor kipróbáltam az elakadásjelzőt, akkor sercegő hang jött a műszerfal mögül és megint elment minden. Csak valami rövidzár lehet a műszerfal mögött, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #951 Dátum: 2012. Július 06. - 06:58:37 » |
|
Levettem a sarukat. Nemrég csak úgy visszajött minden, de amikor kipróbáltam az elakadásjelzőt, akkor sercegő hang jött a műszerfal mögül és megint elment minden. Csak valami rövidzár lehet a műszerfal mögött, nem?
Végig kéne járni az áram útját. Sebi azért kérdezte a pollenszűrő cserét, mert néha ehhez ki szokták venni a kesztyűtartót. Annak meg a világítás-érintkezője ilyenkor hozzáér egy fém kereszttartóhoz és olyankor elszáll a bizti. A műszerfali világítás, a hátsó ködös is és még pár dolog ugyanazon a biztin van, mint a kesztíűtartó. Szerintem egy villamos szakival végig kellene járatni a kört. Lehet, hogy a biztosítéktábla közelében eltörött egy vezeték és hol érintkezik, hol nem.Járj utána, nehogy zárlat miatt leégjen a kocsi, mert ez a "hol van, hol nincs" áram nem túl jó!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #952 Dátum: 2012. Július 07. - 07:03:14 » |
|
Aksi sarut minél hamarabb vedd le, és ne is rakd vissza addig amíg a hiba oka nincs meg! A sercegő hang nem játék! Ebből így könnyen tűz lehet. Kigyulladt autót nem igazán lehet megmenteni (mondjuk nekem 1x sikerült, de szerintem ez a kivétel). 2-3 perc alatt porig ég.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szediati
|
 |
« Hozzászólás #953 Dátum: 2012. Augusztus 06. - 16:14:54 » |
|
sziasztok. a lacettiben van kopogás érzékelő? ha igen akkor hol található? köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #954 Dátum: 2012. Augusztus 06. - 17:53:40 » |
|
sziasztok. a lacettiben van kopogás érzékelő? ha igen akkor hol található? köszi
van és a motoron de mit akarsz vele csinálni?    ??
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
szediati
|
 |
« Hozzászólás #955 Dátum: 2012. Augusztus 06. - 18:02:18 » |
|
Semmit az ég világon csak multkor néztem át a vákuum csöveket meg a csatlakozókat. a lambda szonda főtengely jeladó vezérmü tengely jeladó meglett de a kopogás érzékelőt sehol nem láttam. ezért kérdeztem van e benne egyáltalán 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #956 Dátum: 2012. Augusztus 07. - 10:25:32 » |
|
van és a motoron de mit akarsz vele csinálni?    ?? beengedni, amikor kopog... 
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
kakaos
Kábelbarát
Teljes tag

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #957 Dátum: 2012. Augusztus 09. - 16:37:07 » |
|
Semmit az ég világon csak multkor néztem át a vákuum csöveket meg a csatlakozókat. a lambda szonda főtengely jeladó vezérmü tengely jeladó meglett de a kopogás érzékelőt sehol nem láttam. ezért kérdeztem van e benne egyáltalán  Mért titkolod? én a hőfok érzékelőt keresem, Főtengely jeladó hol lett meg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #958 Dátum: 2012. Augusztus 09. - 19:12:43 » |
|
Semmit az ég világon csak multkor néztem át a vákuum csöveket meg a csatlakozókat. a lambda szonda főtengely jeladó vezérmü tengely jeladó meglett de a kopogás érzékelőt sehol nem láttam. ezért kérdeztem van e benne egyáltalán  Mért titkolod? én a hőfok érzékelőt keresem, Főtengely jeladó hol lett meg? főtengely jeladó az olajszűrő mellett a vízhőfok jeladó a generátor mögött a szívócső alatt
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
szediati
|
 |
« Hozzászólás #959 Dátum: 2012. Augusztus 12. - 09:33:21 » |
|
van olyan elektromos részegysége az autónak amelynek müködését nem monitorozza a vezérlőegység? értem ez alatt, hogy hibája esetén nem ad hibakódot a kocsi? pl hűtővíz hőfok jeladó beszivott levegö hőfok jeladó meg ilyenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|