szediati
|
 |
« Hozzászólás #975 Dátum: 2012. Szeptember 06. - 09:24:03 » |
|
sziasztok. az normális jelenség hogy a gyújtást ráadva a légzsák lámpája folyamatosan világít pár másodpercig utána elalszik? mert a kezelési könyvben azt irják hogy villognia kéne vagy valami ilyesmi, köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #976 Dátum: 2012. Szeptember 06. - 10:05:34 » |
|
sziasztok. az normális jelenség hogy a gyújtást ráadva a légzsák lámpája folyamatosan világít pár másodpercig utána elalszik? mert a kezelési könyvben azt irják hogy villognia kéne vagy valami ilyesmi, köszi
Nem, ilyenkor hibakódod van. Villognia kell azt hiszem 7-et. Nekem anno így jelezte a gyenge akkufeszültséget.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
szediati
|
 |
« Hozzászólás #977 Dátum: 2012. Szeptember 06. - 10:13:48 » |
|
és a hibakódot azt ki lehet valahogy törölni vagy hasonlók? de attól méh müködik a légzsák ugye? mert menet közben nem világit meg semmi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #978 Dátum: 2012. Szeptember 06. - 10:30:13 » |
|
és a hibakódot azt ki lehet valahogy törölni vagy hasonlók? de attól méh müködik a légzsák ugye? mert menet közben nem világit meg semmi
Nekem még a garanciális szervízben vették észre, simán kiütötték. Ha légzsák probléma van, akkor az égve is maradna. Volt máskor ilyen hibám is, égve maradt, mert kontaktos volt a jobb légzsák csatim.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szediati
|
 |
« Hozzászólás #979 Dátum: 2012. Szeptember 06. - 10:33:59 » |
|
de akkor menet közben is égve maradt vagy csak ugy mint nekem hogy nem villogott gyújtás ráadáskor hanem égett kb 5-7mp ig utána elaludt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szediati
|
 |
« Hozzászólás #980 Dátum: 2012. Szeptember 06. - 11:00:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #981 Dátum: 2012. Szeptember 06. - 11:10:59 » |
|
Na akkor mégegyszer: 7 villogás: minden ok.folyamatos világítás: légzsák hiba5 másodperc világítás, utána semmi: légzsák jó, de van eltárolt hiba a computerben. /nekem ez a hiba volt az akksi feszültség alacsonyx hibajelzés/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szediati
|
 |
« Hozzászólás #982 Dátum: 2012. Szeptember 06. - 11:19:01 » |
|
és ezt csak hibakód törléssel lehet kiiktatni vagy pl akku levétellel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #983 Dátum: 2012. Szeptember 06. - 11:20:56 » |
|
és ezt csak hibakód törléssel lehet kiiktatni vagy pl akku levétellel?
akkusarulevétellel semmilyen hibakódot nem tudsz törölni már
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
szediati
|
 |
« Hozzászólás #984 Dátum: 2012. Szeptember 06. - 11:28:46 » |
|
de nekem pár hónapja volt egy ecu nullázásom scan-100 al azzal elvileg törölve lett a hiba nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #985 Dátum: 2012. Szeptember 06. - 12:47:50 » |
|
de nekem pár hónapja volt egy ecu nullázásom scan-100 al azzal elvileg törölve lett a hiba nem?
Ha törölve lenne, akkor villogna 7-et oszt, uzsgyi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #986 Dátum: 2012. Szeptember 06. - 13:57:41 » |
|
No még egyszer: gyújtás után 7-et villog, majd elalszik: minden rendben, gyújtás után folyamatosan világít, majd elalszik, légzsák működik, de volt egy hiba. Ha pedig folytonosan ég, az légzsák hiba, nem működik, veszélyes! Csak Scan 100-assal lehet kiolvasni, törölni! Hiba lehetett: alacsony akku feszültség, kontakthiba bárhol, vagy 4 légzsákosnál az ülés alatti csatlakozó szétcsúszása is. Ez többünknél előfordult már. Ez utóbbit Te is javíthatod, de akkor is törölni kell majd kiolvasás után.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
szediati
|
 |
« Hozzászólás #987 Dátum: 2012. Szeptember 06. - 14:28:35 » |
|
Akku fesz lehetett mert elözö tulaj nemrég cserélt akkut meg 1 évet állt nála a kocsi nem használták
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #988 Dátum: 2012. Szeptember 06. - 17:51:19 » |
|
Az utolsó 13 hozzászólás ide áthelyezve. Szerintem itt jobb helye van mint az "Ülések,..." témában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szediati
|
 |
« Hozzászólás #989 Dátum: 2012. Szeptember 06. - 21:42:28 » |
|
na rákérdeztem a légzsák dologra szakszervizben. ezt a választ kaptam emailben :Tisztelt Uram! A légzsák visszajelző, ha menet közben nem világít az a normális működés. Az hogy gyújtásnál hogyan reagál az mindegy. Az a lényeg hogy elaludjon. Na akkor most nem tudom mi van. egyébként ismerőseim több autójában más tipusoknál ugyan ugy világit majd elalszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|