ladlac
|
 |
« Hozzászólás #255 Dátum: 2008. Október 29. - 17:45:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #256 Dátum: 2008. Október 29. - 17:47:02 » |
|
CARTÁRSAK!
Most rendeltem K&N szűrőt, most nincs raktáron. 10 nap múlva érkezik, tehát ha valakinek kell, szóljon, megrendelem.
Senki többet harmadszor, rendelés elment. A "törzsmag"-nak már van.  Nekem meg már a második lesz! Ha nem tudnáma történetet, talán meg is kérdezném, hogy talán kölcsönadta a feleséged az előzőt?  Azért mindennek van határa, tessék tekintettel lenni szegény Cap.-re! Ez egyátalán nem vicces. (  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #257 Dátum: 2008. Október 29. - 18:33:35 » |
|
CARTÁRSAK!
Most rendeltem K&N szűrőt, most nincs raktáron. 10 nap múlva érkezik, tehát ha valakinek kell, szóljon, megrendelem.
Senki többet harmadszor, rendelés elment. A "törzsmag"-nak már van.  Nekem meg már a második lesz! Ha nem tudnáma történetet, talán meg is kérdezném, hogy talán kölcsönadta a feleséged az előzőt?  Azért mindennek van határa, tessék tekintettel lenni szegény Cap.-re! Ez egyátalán nem vicces. (  ) Ja, siralmas. De én jót röhögök, úgyhogy folytassátok!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #258 Dátum: 2008. Október 29. - 18:34:33 » |
|
CARTÁRSAK!
Senki többet harmadszor, rendelés elment. A "törzsmag"-nak már van.  Nekem meg már a második lesz! Ha nem tudnáma történetet, talán meg is kérdezném, hogy talán kölcsönadta a feleséged az előzőt?  Igen. egy keszthelyi cartársnak....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #259 Dátum: 2008. Október 29. - 22:06:33 » |
|
CARTÁRSAK!
Senki többet harmadszor, rendelés elment. A "törzsmag"-nak már van.  Nekem meg már a második lesz! Ha nem tudnáma történetet, talán meg is kérdezném, hogy talán kölcsönadta a feleséged az előzőt?  Igen. egy keszthelyi cartársnak.... Bocs kapitány....befejeztem. ( De azért megjegyezném, hogy Apuval szemben is így kezdődött a viselkedésünk.....gondolod, hogy Őt útáljuk és azért?  )
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #260 Dátum: 2008. Október 31. - 17:15:32 » |
|
CARTÁRSAK!
Senki többet harmadszor, rendelés elment. A "törzsmag"-nak már van.  Nekem meg már a második lesz! Ha nem tudnáma történetet, talán meg is kérdezném, hogy talán kölcsönadta a feleséged az előzőt?  Igen. egy keszthelyi cartársnak.... Bocs kapitány....befejeztem. ( De azért megjegyezném, hogy Apuval szemben is így kezdődött a viselkedésünk.....gondolod, hogy Őt útáljuk és azért?  ) Hááá. Lemaradt:  Ha befejezed, akkor komolyan besértődöm!!!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #261 Dátum: 2008. Október 31. - 21:40:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #262 Dátum: 2008. November 07. - 20:02:47 » |
|
Annak ellenére, hogy szerdán megegyeztünk a kiszállításban, még mindig nincs légszűrőm. A futár nem talál ide.  Pedig a légterelőt kiszállító futár telefonálás nélkül megjött!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #263 Dátum: 2008. November 08. - 20:30:13 » |
|
És ma sem lettem légszűrős. Ej, ej futárcég...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #265 Dátum: 2008. November 08. - 22:20:37 » |
|
Lehet Keszthelyre viszi a futár. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #266 Dátum: 2008. November 09. - 17:27:00 » |
|
Lehet Keszthelyre viszi a futár.  Igazságod vagyon! Biztos olvják a fórumot és megkímélnek a felesleges szereléstől. Cápa! Megkaptad? Ki is fizetted?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #267 Dátum: 2008. November 09. - 20:24:30 » |
|
Lehet Keszthelyre viszi a futár.  Igazságod vagyon! Biztos olvják a fórumot és megkímélnek a felesleges szereléstől. Cápa! Megkaptad? Ki is fizetted? De nagy poén lenne....!!! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #268 Dátum: 2008. November 09. - 20:25:58 » |
|
Lehet Keszthelyre viszi a futár.  Igazságod vagyon! Biztos olvják a fórumot és megkímélnek a felesleges szereléstől. Cápa! Megkaptad? Ki is fizetted? De nagy poén lenne....!!!  A számlát küldd nyugodtan Capt.nak! / na az a nagy poén.../
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #269 Dátum: 2008. November 10. - 08:19:35 » |
|
Lehet Keszthelyre viszi a futár.  Igazságod vagyon! Biztos olvják a fórumot és megkímélnek a felesleges szereléstől. Cápa! Megkaptad? Ki is fizetted? De nagy poén lenne....!!!  A számlát küldd nyugodtan Capt.nak! / na az a nagy poén.../ Nem haragszom én magamra! Most képzeld el, ha a konténerszállítót átalakítja cápavadász hajóvá!!! Grrr...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|