Shark
|
 |
« Hozzászólás #300 Dátum: 2009. Március 27. - 15:18:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #301 Dátum: 2009. április 19. - 16:00:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #302 Dátum: 2009. április 20. - 08:22:37 » |
|
Akkor most inkább dobjam ki a sportbetétet, mert hosszú távon még károsabb lehet?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #303 Dátum: 2009. április 20. - 08:33:21 » |
|
Akkor most inkább dobjam ki a sportbetétet, mert hosszú távon még károsabb lehet? Szerintem NE! Én több ok miatt is váltottam: - állandóan cserélni a levegőszűrőt, szemetet termelve vele.  - a papírszűrőt sem adják ingyen.  - sportszűrővel jobban megy a gép.  Igaz, drágább a sportszűrő, de ezek együttesen meggyőztek! Hosszú távon meg remélem nem fog érinteni. Esetleg olcsóbban kell eladnom, ha megválnék majd egyszer a Lacsitól? Legfeljebb előtte teszek bele egy "értéknővelő" papírszűrőt!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
R*R
|
 |
« Hozzászólás #304 Dátum: 2009. április 22. - 16:48:03 » |
|
Akkor most inkább dobjam ki a sportbetétet, mert hosszú távon még károsabb lehet? Fel sem vetődik- inkább cserélni kellene direktre! Egyébként nyugi... nem a piacon vetted a szűrődet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
 |
« Hozzászólás #305 Dátum: 2009. Május 16. - 06:19:58 » |
|
Srácok!
A Norauto-nál május végéig a K&N filtertisztító kit (mosószer + olajozó) 3590 píz, ha esetleg valakit érdekel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shark
|
 |
« Hozzászólás #306 Dátum: 2009. Május 22. - 20:40:57 » |
|
Sziasztok! Korábban említettem itt, hogy direktszűrőt szereltettem a Lacettibe. Szóval... Olvastam egy termékről, ami javítja a levegő áramlását a motorba. Ez volt az: http://www.magnumtuning.hu/hu/termek_reszletes/magnum_twist-air_leggyorsito_spiral-fogyasztascsokento1 Ugyan fogyasztáscsökkentőként reklámozzák, de én azzal a céllal vágtam bele, hogy növeli a beömlő levegő menyiségét. Gondoltam, egy próbát megér, és rá is áldoztam azt a 10.000 forintot. Ma be is szereltem. A tapasztalatom abszolute pozitív! Hiába volt bent a direktszűrő rendszer, úgy tűnik, hogy a motorba jutó légáram nem volt tökéletes. Mivel a beszerelés után azonnal éreztem a különbséget! Még egyenletesebben épül fel a teljesítmény. A motor jobban húz! Tényleg, mintha feltöltené levegővel. Szóval nekem bejött. A fogyasztási adatokat meg majd meglátjuk. Bár engem személy szerint mindíg is joban érdekelt a teljesítmény optimalizáció oldala. (Gépészként végeztem.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #307 Dátum: 2009. Május 23. - 14:47:04 » |
|
Sziasztok! Korábban említettem itt, hogy direktszűrőt szereltettem a Lacettibe. Szóval... Olvastam egy termékről, ami javítja a levegő áramlását a motorba. Ez volt az: http://www.magnumtuning.hu/hu/termek_reszletes/magnum_twist-air_leggyorsito_spiral-fogyasztascsokento1 Ugyan fogyasztáscsökkentőként reklámozzák, de én azzal a céllal vágtam bele, hogy növeli a beömlő levegő menyiségét. Gondoltam, egy próbát megér, és rá is áldoztam azt a 10.000 forintot. Ma be is szereltem. A tapasztalatom abszolute pozitív! Hiába volt bent a direktszűrő rendszer, úgy tűnik, hogy a motorba jutó légáram nem volt tökéletes. Mivel a beszerelés után azonnal éreztem a különbséget! Még egyenletesebben épül fel a teljesítmény. A motor jobban húz! Tényleg, mintha feltöltené levegővel. Szóval nekem bejött. A fogyasztási adatokat meg majd meglátjuk. Bár engem személy szerint mindíg is joban érdekelt a teljesítmény optimalizáció oldala. (Gépészként végeztem.) Érdekes. Engem a fogyasztás része érdekelne. Majd számolj be róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shark
|
 |
« Hozzászólás #308 Dátum: 2009. Május 26. - 15:43:27 » |
|
A dolog fogyasztási része számomra nem igazán érdekes. Ha most leírom neked, hogy a legutóbbi 100km-emet 12,6 literes fogyasztással tettem meg, akkor biztos meglepődnél...  (Ez az adat végig város, nagyobb kigyorsulások, sok padló, végig légkondi, 3 személy általában.) Nekem az ECU átprogramozása is valószínűleg növelt kicsit a fogyasztáson. Majd ha utazok egy hosszabbat, mérek valami átlagot is normál körülmények között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #309 Dátum: 2009. Május 27. - 11:52:45 » |
|
A dolog fogyasztási része számomra nem igazán érdekes. Ha most leírom neked, hogy a legutóbbi 100km-emet 12,6 literes fogyasztással tettem meg, akkor biztos meglepődnél...  (Ez az adat végig város, nagyobb kigyorsulások, sok padló, végig légkondi, 3 személy általában.) Nekem az ECU átprogramozása is valószínűleg növelt kicsit a fogyasztáson. Majd ha utazok egy hosszabbat, mérek valami átlagot is normál körülmények között. Ennek függvényében talán már nem is érdekes a fogyasztási adat. Neked sem.  Számomra meg nem adna információt. Mihez képest takarít meg, ha megtakarít egyáltalán.  Számomra pedig csak ez a része fontos. A gyorsulásos történetre nem költök. (Én 8,5 körül járok városban. Már ha benzint használok.  de még gázból is (sokkal)kevesebbet eszik a gép, mint a tied. Engem viszont nem izgat, hogy lehagynak. Majd a következő piros lámpánál utolérem őket.  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #310 Dátum: 2009. Május 27. - 18:33:25 » |
|
Srácok!
A Norauto-nál május végéig a K&N filtertisztító kit (mosószer + olajozó) 3590 píz, ha esetleg valakit érdekel...
Engem erdekelne. De innen? 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #311 Dátum: 2009. Május 28. - 14:39:18 » |
|
Srácok!
Engem erdekelne. De innen?  Ennyi még belefér a költségvetésbe - persze szigorúan hitelezésileg  Jelezd, ha megnézzem/megvegyem, bár a múlt héten már csak 2 db volt (kirakva)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #312 Dátum: 2009. Május 28. - 14:41:23 » |
|
Srácok!
Engem erdekelne. De innen?  Ennyi még belefér a költségvetésbe - persze szigorúan hitelezésileg  Jelezd, ha megnézzem/megvegyem, bár a múlt héten már csak 2 db volt (kirakva) Nehogy vegyél Kapitány! Soka gond vele látod! Olajozni, pucolgatni... Inkább add nekem azt a szűrőt, nekem jó lesz az is, én meg odaadom az én friss papírszűrőmet! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #313 Dátum: 2009. Június 09. - 14:15:04 » |
|
Srácok!
Engem erdekelne. De innen?  Ennyi még belefér a költségvetésbe - persze szigorúan hitelezésileg  Jelezd, ha megnézzem/megvegyem, bár a múlt héten már csak 2 db volt (kirakva) Jaj, beletelt 1 hónapba, míg elért hozzám az üzid. Remélem vettél, empatikus lélek vagy tudtommal. Ha nem, az sem baj.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #314 Dátum: 2009. Június 09. - 14:36:02 » |
|
Srácok!
Engem erdekelne. De innen?  Ennyi még belefér a költségvetésbe - persze szigorúan hitelezésileg  Jelezd, ha megnézzem/megvegyem, bár a múlt héten már csak 2 db volt (kirakva) Jaj, beletelt 1 hónapba, míg elért hozzám az üzid. Remélem vettél, empatikus lélek vagy tudtommal. Ha nem, az sem baj. Az empátiával és a gondolatolvasással nem volt baj - de tényleg  , éreztem én, hogy nem azért nem válaszolsz, mert nem akarsz...-, viszont elfogyott. Ergo nem vettem  . Sorry... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|