| 
							diablo77

| 

| 

« Hozzászólás #435 Dátum: 2010. Március 05. - 07:27:10 »  | 

| 

Én is nagyon kipróbáltam volna, csak elvileg így elvész a garancia, nah meg most a betét szűrő van benne, az is jó, de... nah meg szerelni, vagy elvinni valahova...nem bízom benne...  Egyszer mindenképpen meghallgatnék egy Lacsit élőben sport direkttel   Ki mondta, hogy elveszik a garancia? A Kalosom 1 éves volt, mikor belekerült, de a kötelező szervíznél nem szóltak rá semmit, se amikor eladtam. Nekem se szóltak érte soha sőt a szerelő srác mindig nézte és szólt ha szerinte tisztítani kellet. Sőt kétévesen a zöldkártyát is így kapta pedig szakszervizbe csináltattam   Nekem is  így ment züldkártyázni.  
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

| 

|  

| 

ladigidy

Kábelbarát 
								Törzstag

Nem elérhető

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

| 

| 

« Hozzászólás #436 Dátum: 2010. Március 05. - 08:59:57 »  | 

| 

Azt ne feledjétek, hogy a zöldkártyázás csak egy adónem volt, kutyát nem érdekelte, hogy mi van a műszaki dolog mögött, csak csepegjen a pénz. Sarc volt csak. 
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu  
						 | 

|  

| 

| 
							Krisz

| 

| 

« Hozzászólás #437 Dátum: 2010. Március 05. - 20:32:09 »  | 

| 

Igaz, csak a chip tuningot nem veszik észre maximum, ha ráállítják a padra... Nem néztem utána annyira a direkt változatnak, mivel több rémhírt is hallottam róla, több helyen átalakításról beszéltek...megmaradtam a betét cseréjénél K&N-re, azt még én is meg tudtam csinálni    de szivesen kipróbálnám én is, milyen a hangja egy jó minőségű direkttel... Ha ugy alakul a közeljövőben megirom és kiszaladok hozzád.Direktszürő+gyorsitócső+sportdob(Dinamit dobnál készült)  
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

06 70/22 11 222   
						 | 

|  

| 
	| 

| 

gattuso

Friss hús 

Nem elérhető

| 

| 

« Hozzászólás #439 Dátum: 2010. Március 18. - 17:20:16 »  | 

| 

Sziasztok! Ma megkaptam a tegnap rendelt sportlégszurot!!Gyorsak voltak az OMEGÁNÁL!Még nem probáltam de remélem jo lesz a gép.    Ennyit még a hülyének is megért hát  még nekem.Ha kiprobáltam majd megirom a tapasztalataim!!  
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

| 

|  

| 

Dani

Teljes tag 

Nem elérhető

Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning

| 

| 

« Hozzászólás #440 Dátum: 2010. Március 18. - 18:40:47 »  | 

| 

Direkt vagy betét? Mennyi volt, ha nem vagyok indiszkrét? Csak azért, mert annyira mondod, hogy occsó...    
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

| 

|  

| 

| 
							Döme

| 

| 

« Hozzászólás #441 Dátum: 2010. Március 19. - 09:26:03 »  | 

| 

Igaz, csak a chip tuningot nem veszik észre maximum, ha ráállítják a padra... Nem néztem utána annyira a direkt változatnak, mivel több rémhírt is hallottam róla, több helyen átalakításról beszéltek...megmaradtam a betét cseréjénél K&N-re, azt még én is meg tudtam csinálni    de szivesen kipróbálnám én is, milyen a hangja egy jó minőségű direkttel... Ha ugy alakul a közeljövőben megirom és kiszaladok hozzád.Direktszürő+gyorsitócső+sportdob(Dinamit dobnál készült) Mi az a gyorsítócső?  
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

| 

|  

| 

| 
							Döme

| 

| 

« Hozzászólás #442 Dátum: 2010. Március 19. - 09:26:44 »  | 

| 

Igen, már egy ideje tervezem, hogy meghallgatnám/látnám a Lacsid, többször megbeszéltük már, hogy ki, hol merre és mikor érne rá, de valamiért mindig abbamarad a minitali szervezése(miattam)   Nah de remélhetőleg hamarosan már összehozzuk, nekem is több időm lesz, a hétvégéken már szabad vagyok.     Majd meghallgatod az enyémet szombaton. Igaz, már rég volt tisztítva a szűrőm...  
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

| 

|  

| 

| 
							Krisz

| 

| 

« Hozzászólás #443 Dátum: 2010. Március 19. - 09:43:28 »  | 

| 

Igaz, csak a chip tuningot nem veszik észre maximum, ha ráállítják a padra... Nem néztem utána annyira a direkt változatnak, mivel több rémhírt is hallottam róla, több helyen átalakításról beszéltek...megmaradtam a betét cseréjénél K&N-re, azt még én is meg tudtam csinálni    de szivesen kipróbálnám én is, milyen a hangja egy jó minőségű direkttel... Ha ugy alakul a közeljövőben megirom és kiszaladok hozzád.Direktszürő+gyorsitócső+sportdob(Dinamit dobnál készült) Mi az a gyorsítócső?  http://dinamitkipufogo.hu/shop.php?kid=48 
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

06 70/22 11 222   
						 | 

|  

| 

| 
							Döme

| 

| 

« Hozzászólás #444 Dátum: 2010. Március 19. - 10:04:38 »  | 

| 

Igaz, csak a chip tuningot nem veszik észre maximum, ha ráállítják a padra... Nem néztem utána annyira a direkt változatnak, mivel több rémhírt is hallottam róla, több helyen átalakításról beszéltek...megmaradtam a betét cseréjénél K&N-re, azt még én is meg tudtam csinálni    de szivesen kipróbálnám én is, milyen a hangja egy jó minőségű direkttel... Ha ugy alakul a közeljövőben megirom és kiszaladok hozzád.Direktszürő+gyorsitócső+sportdob(Dinamit dobnál készült) Mi az a gyorsítócső?  http://dinamitkipufogo.hu/shop.php?kid=48Aha, köszi. Hangosabb tőle a gép?  
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

| 

|  

| 

| 
							Krisz

| 

| 

« Hozzászólás #445 Dátum: 2010. Március 19. - 10:21:55 »  | 

| 

Igaz, csak a chip tuningot nem veszik észre maximum, ha ráállítják a padra... Nem néztem utána annyira a direkt változatnak, mivel több rémhírt is hallottam róla, több helyen átalakításról beszéltek...megmaradtam a betét cseréjénél K&N-re, azt még én is meg tudtam csinálni    de szivesen kipróbálnám én is, milyen a hangja egy jó minőségű direkttel... Ha ugy alakul a közeljövőben megirom és kiszaladok hozzád.Direktszürő+gyorsitócső+sportdob(Dinamit dobnál készült) Mi az a gyorsítócső?  http://dinamitkipufogo.hu/shop.php?kid=48Aha, köszi. Hangosabb tőle a gép? Ettől nem csak van egy sportdob is feltéve ami nekem már kicsit sok.  
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

06 70/22 11 222   
						 | 

|  

| 

kamikaze

Kábelbarát 
								Ezredes

Nem elérhető

1.4 16v LPG

| 

| 

« Hozzászólás #446 Dátum: 2010. Március 19. - 10:57:16 »  | 

| 

Igaz, csak a chip tuningot nem veszik észre maximum, ha ráállítják a padra... Nem néztem utána annyira a direkt változatnak, mivel több rémhírt is hallottam róla, több helyen átalakításról beszéltek...megmaradtam a betét cseréjénél K&N-re, azt még én is meg tudtam csinálni    de szivesen kipróbálnám én is, milyen a hangja egy jó minőségű direkttel... Ha ugy alakul a közeljövőben megirom és kiszaladok hozzád.Direktszürő+gyorsitócső+sportdob(Dinamit dobnál készült) Mi az a gyorsítócső?  http://dinamitkipufogo.hu/shop.php?kid=48Aha, köszi. Hangosabb tőle a gép? Ettől nem csak van egy sportdob is feltéve ami nekem már kicsit sok. Krisz milyen dob van fent neked hátul ami már sok neked?  
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\" 
						 | 

|  

| 

| 
							Krisz

| 

| 

« Hozzászólás #447 Dátum: 2010. Március 19. - 12:04:00 »  | 

| 

Igaz, csak a chip tuningot nem veszik észre maximum, ha ráállítják a padra... Nem néztem utána annyira a direkt változatnak, mivel több rémhírt is hallottam róla, több helyen átalakításról beszéltek...megmaradtam a betét cseréjénél K&N-re, azt még én is meg tudtam csinálni    de szivesen kipróbálnám én is, milyen a hangja egy jó minőségű direkttel... Ha ugy alakul a közeljövőben megirom és kiszaladok hozzád.Direktszürő+gyorsitócső+sportdob(Dinamit dobnál készült) Mi az a gyorsítócső?  http://dinamitkipufogo.hu/shop.php?kid=48Aha, köszi. Hangosabb tőle a gép? Ettől nem csak van egy sportdob is feltéve ami nekem már kicsit sok. Krisz milyen dob van fent neked hátul ami már sok neked?   
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

06 70/22 11 222   
						 | 

|  

| 

kamikaze

Kábelbarát 
								Ezredes

Nem elérhető

1.4 16v LPG

| 

| 

« Hozzászólás #448 Dátum: 2010. Március 19. - 12:22:54 »  | 

| 

Igaz, csak a chip tuningot nem veszik észre maximum, ha ráállítják a padra... Nem néztem utána annyira a direkt változatnak, mivel több rémhírt is hallottam róla, több helyen átalakításról beszéltek...megmaradtam a betét cseréjénél K&N-re, azt még én is meg tudtam csinálni    de szivesen kipróbálnám én is, milyen a hangja egy jó minőségű direkttel... Ha ugy alakul a közeljövőben megirom és kiszaladok hozzád.Direktszürő+gyorsitócső+sportdob(Dinamit dobnál készült) Mi az a gyorsítócső?  http://dinamitkipufogo.hu/shop.php?kid=48Aha, köszi. Hangosabb tőle a gép? Ettől nem csak van egy sportdob is feltéve ami nekem már kicsit sok. Krisz milyen dob van fent neked hátul ami már sok neked?  Köszi.Ez a típus tényleg hangos.    
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\" 
						 | 

|  

| 

| 
							Döme

| 

| 

« Hozzászólás #449 Dátum: 2010. Március 19. - 12:23:30 »  | 

| 

Igaz, csak a chip tuningot nem veszik észre maximum, ha ráállítják a padra... Nem néztem utána annyira a direkt változatnak, mivel több rémhírt is hallottam róla, több helyen átalakításról beszéltek...megmaradtam a betét cseréjénél K&N-re, azt még én is meg tudtam csinálni    de szivesen kipróbálnám én is, milyen a hangja egy jó minőségű direkttel... Ha ugy alakul a közeljövőben megirom és kiszaladok hozzád.Direktszürő+gyorsitócső+sportdob(Dinamit dobnál készült) Mi az a gyorsítócső?  http://dinamitkipufogo.hu/shop.php?kid=48Aha, köszi. Hangosabb tőle a gép? Ettől nem csak van egy sportdob is feltéve ami nekem már kicsit sok. Krisz milyen dob van fent neked hátul ami már sok neked?  Biztos, hogy a vég-dobtól hangos? Mert amikor nekem szerelték Janóék (Dinamit tesója, szomszédja) akkor meghallgattam úgy is, hogy le volt véve a hátsó dob - semmi hangja nem volt szinte. Ezért gondolom hogy a gyorsítócssöved a ludas.     
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

Naplózva
								 | 

| 

|  

| 
	 |