Dani
Teljes tag

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
 |
« Hozzászólás #2790 Dátum: 2010. április 15. - 19:44:51 » |
|
Ez a gumi spray jónak tűnik. Vajon a felniket le lehet vele fújni? Hogy nézne ki, mondjuk feketével?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2791 Dátum: 2010. április 15. - 19:48:13 » |
|
Ez a gumi spray jónak tűnik. Vajon a felniket le lehet vele fújni? Hogy nézne ki, mondjuk feketével?
Jól. Kárhogy nincsen ezüst...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Dani
Teljes tag

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #2792 Dátum: 2010. április 15. - 19:55:50 » |
|
igen sajnos... sokkal olcsóbb, mint ez a VTN fóliázás, egyszerűbb is és ha nem tetszik, le is szedhetem:) Én azzal a rohadt fékporral szenvedek sokat... lemosom a kocsit, de 3 nap után már olyan fékporos a felni, hogy nem igaz... csúnyán  És nem tudok vele mit csinálni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2793 Dátum: 2010. április 15. - 19:59:40 » |
|
http://www.carstyling.hu/tuning_shower.php?id=3273
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Pittike
|
 |
« Hozzászólás #2794 Dátum: 2010. április 15. - 20:23:05 » |
|
Olajszint változást SOHA nem vettem észre, már nem is nézem (jó kis gép ez...!)
Erre egyszer még rá fogsz fázni... 
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
Dani
Teljes tag

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #2795 Dátum: 2010. április 15. - 20:43:04 » |
|
Hmmm ez felizgatta a fantáziám.
Mik a személyes tapasztalatok? mennyire strapabíró szerinted? Oké, írnak dolgokat, de a te véleményed érdekel! Elég húzós a spray ára, mekkora felületre elég?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2796 Dátum: 2010. április 15. - 20:50:18 » |
|
Hmmm ez felizgatta a fantáziám.
Mik a személyes tapasztalatok? mennyire strapabíró szerinted? Oké, írnak dolgokat, de a te véleményed érdekel! Elég húzós a spray ára, mekkora felületre elég?
Semmi tapasztalatom sincs. Ma használtam először, nem tudom mennyire elég. Azt mondják 4 m2-re elég 1 rétegben.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #2797 Dátum: 2010. április 15. - 21:03:06 » |
|
Nekem lassan elmúlik a kilincsek kopása.....már nem sok kék van rajtuk.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #2798 Dátum: 2010. április 15. - 21:15:08 » |
|
Nekem lassan elmúlik a kilincsek kopása.....már nem sok kék van rajtuk..  Micsoda pozitív hozzá állást láthatunk. Végülis erről az oldaláról is lehet nézni a dolgokat 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #2799 Dátum: 2010. április 15. - 21:36:53 » |
|
Na, ma Athee márkatárs észrevette, hogy a jobb első ajtó kilincsén elkezdett lekopni a fényezés. Sajnos már nem garanciális...  Athee-t meg nem szerettem pár percig.  Autófestékboltban kikeverteted a szint az autóhoz és sprés dobozban kéred.Polirpapirral átcsiszolod vizesen a kilincset,nitrós rongyal áttörlöd majd lefujod.10 perc és rakhatod is össze ha olyan festéket kevertetsz.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #2800 Dátum: 2010. április 15. - 21:50:07 » |
|
Na, ma Athee márkatárs észrevette, hogy a jobb első ajtó kilincsén elkezdett lekopni a fényezés. Sajnos már nem garanciális...  Athee-t meg nem szerettem pár percig.  Autófestékboltban kikeverteted a szint az autóhoz és sprés dobozban kéred.Polirpapirral átcsiszolod vizesen a kilincset,nitrós rongyal áttörlöd majd lefujod.10 perc és rakhatod is össze ha olyan festéket kevertetsz. Ti nem kevertettetek javítószínt? Vagy még akkor nem voltatok aktív tagok?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Dani
Teljes tag

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #2801 Dátum: 2010. április 16. - 02:49:23 » |
|
Miért van az, hogy a bal első kilincsem kevésbé kopik, mint a abal hátsó? Most jutott eszembe, pedig nagyon sokszor megyek egyedül... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #2802 Dátum: 2010. április 16. - 05:56:14 » |
|
Miért van az, hogy a bal első kilincsem kevésbé kopik, mint a abal hátsó? Most jutott eszembe, pedig nagyon sokszor megyek egyedül...  Gondolom a hátsót az asszony nyitogatja sűrűbben és az ujján van gyűrű.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #2803 Dátum: 2010. április 16. - 07:11:25 » |
|
Miért van az, hogy a bal első kilincsem kevésbé kopik, mint a abal hátsó? Most jutott eszembe, pedig nagyon sokszor megyek egyedül...  Gondolom a hátsót az asszony nyitogatja sűrűbben és az ujján van gyűrű. Mér'? Hátra van terelve asszonya? 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #2804 Dátum: 2010. április 16. - 09:10:50 » |
|
Miért van az, hogy a bal első kilincsem kevésbé kopik, mint a abal hátsó? Most jutott eszembe, pedig nagyon sokszor megyek egyedül...  Gondolom a hátsót az asszony nyitogatja sűrűbben és az ujján van gyűrű. Mér'? Hátra van terelve asszonya?  Azt nem tudom.  Csak elmélkedtem.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
|