baroti
|
 |
« Hozzászólás #3450 Dátum: 2010. Július 17. - 19:27:24 » |
|
TV-s kollégám is bezárta a kulcsot a kocsijába (HB), de nem is akárhogy. Leállította a kocsit, kiszállt, de a kulcsot a gyújtáskapcsolóban hagyta. Körbenézte az autót, hogy befér-e oda ahova tolatni akar, szállna vissza, de az ajtó nem nyílik. Le volt zárva  Na ettől félek én is, mert nincsen pótkulcsom. És a kolléga hogy oldotta meg a problémát???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #3451 Dátum: 2010. Július 17. - 19:47:15 » |
|
TV-s kollégám is bezárta a kulcsot a kocsijába (HB), de nem is akárhogy. Leállította a kocsit, kiszállt, de a kulcsot a gyújtáskapcsolóban hagyta. Körbenézte az autót, hogy befér-e oda ahova tolatni akar, szállna vissza, de az ajtó nem nyílik. Le volt zárva  Na ettől félek én is, mert nincsen pótkulcsom. És a kolléga hogy oldotta meg a problémát??? Pontosan nem tudom, de majd megkérdezem tőle. Egyébként nem is értem a dolgot, hogy záródhatott be a kocsi? Ha a kulcs a gyújtáskapcsolóban van, nem működnek rajta a gombok. Ha meg kicsit kijebb húzod, akkor működnek, de akkor meg nem tudsz kiszállni, csak ha felhúzod a pöcköt, amivel viszont az összes ajtó nyit.  UI: Nem ő nyitotta ki, hanem valami profi a filmekben is látható módszerrel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Július 18. - 09:02:22 írta diablo77 »
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #3452 Dátum: 2010. Július 18. - 21:46:36 » |
|
Kinyitott pár tőzsde. 5 forintot drágult a svájci frank hirtelen. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Július 19. - 12:39:42 írta diablo77 »
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #3453 Dátum: 2010. Július 18. - 22:24:52 » |
|
Kinyitott pár tózsde. 5 forintot drágult a svájci frank hirtelen.  Jah vazz... Alapszabályunkkal ellentétes, ezért nem kommentelem.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #3454 Dátum: 2010. Július 19. - 13:02:34 » |
|
Kicsit letakarítottam, kicsit kitakarítottam. Már a körmöm rágom, hogy vihessem sebikéhez nagy generálra. Sajna a légszűrő megnézése is elmaradt. 2 csavar ki, két csavar meg se nyikkant. Nem mertem tovább szórakozni vele, mert a csavarfej kezdett forgácsolódni.  Sok dolgod lesz sebike, ha egyszer eljutok hozzád!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #3455 Dátum: 2010. Július 19. - 13:03:29 » |
|
Kinyitott pár tózsde. 5 forintot drágult a svájci frank hirtelen.  Jah vazz... Alapszabályunkkal ellentétes, ezért nem kommentelem. Biztos valakinek.....ááááááá! Inkább iszok egy páleszt! 
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #3456 Dátum: 2010. Július 20. - 15:54:36 » |
|
1-1,5 hónapon belül Kaposvár belvárosában megnyitjuk az autóalkatrész boltunkat ahol a klubot is fogjuk reklámozni és jelentkezni is lehet majd ott is, a klubtagok és fórumozók alapban 5% kedvezményt fognak kapni majd nagyobb vásárlás esetén egyedi kedvezmény tudunk majd adni. Ha pontosan kialakulnak a dolgaink árucsoportonként növekedhet a kedvezmény mértéke.
A nyitás után térkép és fotó lesz majd az üzletről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #3457 Dátum: 2010. Július 20. - 16:28:40 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Július 20. - 18:12:33 írta peti74 »
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #3458 Dátum: 2010. Július 20. - 19:05:24 » |
|
Bemutatom, Kedves fradiFeri Cartárstól occsón vásárolt felniket, kipofozás után. Aztán majd jöhet a matricázás, ha telik rá!
Szépek, Weres most irígykedik 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #3459 Dátum: 2010. Július 20. - 19:29:15 » |
|
Bemutatom, Kedves fradiFeri Cartárstól occsón vásárolt felniket, kipofozás után. Aztán majd jöhet a matricázás, ha telik rá!
Szépek, Weres most irígykedik  Nekem is ez jutott először eszembe. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #3460 Dátum: 2010. Július 21. - 06:30:00 » |
|
Szépek, Weres most irígykedik  Nekem is ez jutott először eszembe.  á, nekem szebb van 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
kathy
|
 |
« Hozzászólás #3461 Dátum: 2010. Július 21. - 07:05:23 » |
|
Sziasztok! Régen jártam erre, kicsit sűrű az élet így nyáron (hisz szabin vagyunk  ). Bárányhimlő után egyből jött a nagy meló a munkahelyen (iskolai zárás), aztán meg elrepültünk Törökhonba, aztan le a Vértesbe. Most épp itthon a héten, de aztán megint jön a Vértes, majd Erdély. Nem is sorolom tovább, még leírni is sok (nemhogy olvasni). Remélem Ti jól vagytok, és mindenki talál egy hűs helyet, ahol pihenhet... Ma megint kánikula várható. Üdv, Kathy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #3462 Dátum: 2010. Július 21. - 08:18:58 » |
|
szabi? de miből?  a júniusi jutalékom igen harmatgyenge (teljesítmény bér, azaz forgalomfüggő) lett. a rezsin felül marad 5 ezer forintom és abból kéne tankolnom-ennem-innom-mulatnom. elég gáz, hogy január óta szinte a tartalékaimat élem fel. 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #3463 Dátum: 2010. Július 21. - 10:12:15 » |
|
1-1,5 hónapon belül Kaposvár belvárosában megnyitjuk az autóalkatrész boltunkat ahol a klubot is fogjuk reklámozni és jelentkezni is lehet majd ott is, a klubtagok és fórumozók alapban 5% kedvezményt fognak kapni majd nagyobb vásárlás esetén egyedi kedvezmény tudunk majd adni. Ha pontosan kialakulnak a dolgaink árucsoportonként növekedhet a kedvezmény mértéke.
Mivel Chevrolett Gyulai alkalmazott lettem igen kedvezményes minden alkatrész,beszerelés az autóhoz nekem.Pl :Vez csere gyári anyaggal olcsóbb volt mint ammannyiért megvehető boltban beszerelve.  A féket le sem irom!-mert meglincseltek.De örülök hogy lessz boltotok.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #3464 Dátum: 2010. Július 21. - 11:37:40 » |
|
Mivel Chevrolett Gyulai alkalmazott lettem igen kedvezményes minden alkatrész,beszerelés az autóhoz nekem.Pl :Vez csere gyári anyaggal olcsóbb volt mint ammannyiért megvehető boltban beszerelve.  A féket le sem irom!-mert meglincseltek.De örülök hogy lessz boltotok. Nem mindenki van ilyen helyzetben mit te, és vidéken a többieknek meg sehol nincs kedvezmény! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|