baroti
|
 |
« Hozzászólás #165 Dátum: 2008. április 12. - 12:36:26 » |
|
Nagyon fajo adatot eszleltem a mai tankolas utan, hiszen az 1.8 HB-be 416km utan 50L benzin ment bele ami egy 12L-es fogyaztast eredmenyez. Ez szerintem nagyon sok, legalabbis nekem  Ez valóban kimeríti a rablás fogalmát! Előzöleg tuti, hogy teletankoltál? Nem volt valami rendkivüli a futott km-ekben? (tetőcsomagtartó, sok pár km-es út, meg ilyesmi) Az is lehet, hogy a kútnál egy kicsit többet mérnek, mert hát csalni is szoktak. A kutas tankolt, vagy Te? Ez sem mindegy. Bizzál benne, hogy a legközelebb már elviselhetőbb lesz a fogyi, ha nem, akkor pedig nézesd meg, hogy ne haljál éhen a kocsiban. Sok sikert! Azért még egy aprocska megjegyzés: van olyan topicunk, ahová tartozik ez a téma, máskor irj oda! (fogyasztási topic, megtalálható a társalgó főrészben!) Ok koszi es bocs a tevelygesert, majd jobban figyelek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
 |
« Hozzászólás #166 Dátum: 2008. április 19. - 07:48:20 » |
|
Üdv mindenkinek!Egy pár hete olvasgatom a fórumot sok hasznos dolgot találtam,de ami igazán érdekelt az a sárgalámpa volt.13000 km volt az autóban amikor elkezdte a rángatást,elhagyta az erő s olyan volt mintha 1-2 henger kihagyna!Előszőr villogó sárga lámpa majd folyamatosan világitó.Az autó leállitása után pár perc várakozás után ujrainditáskor a lámpa elaludt s semmi gond nem volt!De késöbb ezek az esetek egyre sürüsödtek!(Egyébként sokat használom városban.)Megelégeltem,jött a huzatás meg ami ilyenkor kell.Egy darabig jó volt aztán ujra kezdődőtt!Ekkor jött az ötlet,hogy kipróbáljak valamilyen adalékot de nem szerettem volna belerakni se STP-t se WYNNS-t.Mivel egy országos autóalkatrész kereskedő hálozatál dolgozom találtam egy másik alternativát!Lehet,hogy most nem mondok ujat de azért irom le mert a fórumon nem olvastam,hogy bárki is használt volna ilyet! DYNO-TAB a neve!Ez egy kicsi préselt tabletta,ami csak aktiv anyagokat tartalmaz,hordozó anyagot nem!Ezt a cuccot beletettem a tankba rátankoltam s vártam a hatást!Azóta amióta használom nem volt gondom az autóval (kopp-kopp) s jobban is megy!Nekem nagyon bejött ez a dolog,ezért bátran merem ajánlani mindenkinek!Szerintem egy próbát megér!
http://www.dyno-tab.fw.hu/
Én úgy megijedtem, hogy tegnap megrendeltem és rá 24 órára meg is érkezett. Nagy kiszerelést kértem, ha valakit érdekel, akkor a szombati talira viszek párat akciós áron. Mivel kaptam a Lurdy talin ilyen tablettát Weres Cartárstól, ma tankoláskor bele is tettem. Hát igencsak megtáltosodott a gép!! Ment a klímám, mégis jobban húzott mint klíma nélkül. Alig nyomtam neki. Remélem kipucolja az eddigi esetleges lerakódásokat. Aki nem próbálta, tényleg ajánlom mindenkinek.  Én spec. nagyon várom a fogyasztási adatokat is... Én is, meg hogy mibe fáj. Ladlac! Még mindig furdal a kiváncsiság...  , nem fogyott még ki a tank? Én is beruháztam egy próbamennyiségre, csak nagyon friss az élmény: Olyan, mint amikor belelöttyintettem egy flakon sárga STP-t: Jobban húz, szó mi szó (dó-ré-lá  )... Kapitány! Nem feltétlenül kell rendelni és küldetni (a postaköltség kis mennyiségnél bizony nem elhanyagolható...), rengeteg autósboltban kapható (keresgélj mondjuk itt (persze a kisker-parnerei között): http://www.kelemen-muvek.hu, biztos találsz az utatba esőt...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #167 Dátum: 2008. április 19. - 10:11:13 » |
|
Kripic Cartárs! De biza kifogyott, tegnap tankolnom kellett. A friss benyával még csak 10 Km-t mentem, de nem tapasztaltam teljesítmény csökkenést. Jobb lett és meg is maradt, legalább is egyenlőre... Ajánlom tényleg mindenkinek... 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #168 Dátum: 2008. április 19. - 12:00:08 » |
|
Nekem még nem fogyott el a kapszulás benyó, de azt mondták, hogy a második használatnál érezhető igazán valami.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #169 Dátum: 2008. április 25. - 07:13:49 » |
|
Cápa! Találtam neked Ford-olajat: Ford Formula E 5W-30 5 literes
API: SL ACEA: A1/B1
Engedélyezve: Ford WSS-M2C913-A, WSS-M2C913-B
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #170 Dátum: 2008. április 25. - 07:46:47 » |
|
Cápa! Találtam neked Ford-olajat: Ford Formula E 5W-30 5 literes
API: SL ACEA: A1/B1
Engedélyezve: Ford WSS-M2C913-A, WSS-M2C913-B
Köszönöm szépen, de már nem aktuális. (Amúgy nem ilyet, hanem Performance A1-et használtam eddig.) Következő olajcserénél más lesz beletöltve, mert ezeknek bizonytalan lett a beszerzése.  Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #171 Dátum: 2008. április 25. - 07:54:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
 |
« Hozzászólás #172 Dátum: 2008. április 27. - 15:33:38 » |
|
Egy kis adalék az adalékhoz...  Annyira furdalt a kíváncsiság, hogy nem bírtam ki, és rátankoltam a Dyno-tab-os benyára 400valahány km után... Hát sajna - legalábbis nálam - a fogyasztásra semmilyen hatással nem volt (bár a -0,3 l/100 km éppen kihozza a tabletta árát... - dehát egy tankolás nem tankolás...) Persze ez a beharangozotthoz lépest lagymatag adat lehet attól is, hogy ahol csak lehetett, élvezettel nyomtam neki, ugyanis ettől a bogyótól húz, mint a barom... De komolyan, kezdem elhinni, hogy tényleg van benne 109 paci (csak miért kell az előcsalogatásukhoz ilyen-olyan csodaszer...), ugrik, harap, nagyon fickós lett a gép, azt el kell ismernem. Csak hát a fogyasztás, csak az menne már lejjebb... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #173 Dátum: 2008. április 28. - 18:32:58 » |
|
Egy kis adalék az adalékhoz...  Annyira furdalt a kíváncsiság, hogy nem bírtam ki, és rátankoltam a Dyno-tab-os benyára 400valahány km után... Hát sajna - legalábbis nálam - a fogyasztásra semmilyen hatással nem volt (bár a -0,3 l/100 km éppen kihozza a tabletta árát... - dehát egy tankolás nem tankolás...) Persze ez a beharangozotthoz lépest lagymatag adat lehet attól is, hogy ahol csak lehetett, élvezettel nyomtam neki, ugyanis ettől a bogyótól húz, mint a barom... De komolyan, kezdem elhinni, hogy tényleg van benne 109 paci (csak miért kell az előcsalogatásukhoz ilyen-olyan csodaszer...), ugrik, harap, nagyon fickós lett a gép, azt el kell ismernem. Csak hát a fogyasztás, csak az menne már lejjebb...  Ez izgi, mert nekem is ment, mint a veszedelem amíg tartott a dyno.  Azóta tankoltam és visszaállt a régi lomhaság.  Fogyasztás akkor csökkenne, ha nem élvezkednénk hogy megy, hanem ugyanúgy lagymatagul mennénk mint tabletta előtt, tuti kevesebbet is enne a Lacsika. Csak hát Ki bírja ki? 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #174 Dátum: 2008. április 28. - 20:18:40 » |
|
Egy kis adalék az adalékhoz...  Annyira furdalt a kíváncsiság, hogy nem bírtam ki, és rátankoltam a Dyno-tab-os benyára 400valahány km után... Hát sajna - legalábbis nálam - a fogyasztásra semmilyen hatással nem volt (bár a -0,3 l/100 km éppen kihozza a tabletta árát... - dehát egy tankolás nem tankolás...) Persze ez a beharangozotthoz lépest lagymatag adat lehet attól is, hogy ahol csak lehetett, élvezettel nyomtam neki, ugyanis ettől a bogyótól húz, mint a barom... De komolyan, kezdem elhinni, hogy tényleg van benne 109 paci (csak miért kell az előcsalogatásukhoz ilyen-olyan csodaszer...), ugrik, harap, nagyon fickós lett a gép, azt el kell ismernem. Csak hát a fogyasztás, csak az menne már lejjebb...  Ez izgi, mert nekem is ment, mint a veszedelem amíg tartott a dyno.  Azóta tankoltam és visszaállt a régi lomhaság.  Fogyasztás akkor csökkenne, ha nem élvezkednénk hogy megy, hanem ugyanúgy lagymatagul mennénk mint tabletta előtt, tuti kevesebbet is enne a Lacsika. Csak hát Ki bírja ki?  Külgyetek már nekem is 1 ilyen tabit hd prósza ki postán jöhet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #175 Dátum: 2008. április 28. - 20:20:57 » |
|
Egy kis adalék az adalékhoz...  Annyira furdalt a kíváncsiság, hogy nem bírtam ki, és rátankoltam a Dyno-tab-os benyára 400valahány km után... Hát sajna - legalábbis nálam - a fogyasztásra semmilyen hatással nem volt (bár a -0,3 l/100 km éppen kihozza a tabletta árát... - dehát egy tankolás nem tankolás...) Persze ez a beharangozotthoz lépest lagymatag adat lehet attól is, hogy ahol csak lehetett, élvezettel nyomtam neki, ugyanis ettől a bogyótól húz, mint a barom... De komolyan, kezdem elhinni, hogy tényleg van benne 109 paci (csak miért kell az előcsalogatásukhoz ilyen-olyan csodaszer...), ugrik, harap, nagyon fickós lett a gép, azt el kell ismernem. Csak hát a fogyasztás, csak az menne már lejjebb...  Ez izgi, mert nekem is ment, mint a veszedelem amíg tartott a dyno.  Azóta tankoltam és visszaállt a régi lomhaság.  Fogyasztás akkor csökkenne, ha nem élvezkednénk hogy megy, hanem ugyanúgy lagymatagul mennénk mint tabletta előtt, tuti kevesebbet is enne a Lacsika. Csak hát Ki bírja ki?  Külgyetek már nekem is 1 ilyen tabit hd prósza ki postán jöhet. Tudsz te is rendelni. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #176 Dátum: 2008. április 28. - 20:23:25 » |
|
Egy kis adalék az adalékhoz...  Annyira furdalt a kíváncsiság, hogy nem bírtam ki, és rátankoltam a Dyno-tab-os benyára 400valahány km után... Hát sajna - legalábbis nálam - a fogyasztásra semmilyen hatással nem volt (bár a -0,3 l/100 km éppen kihozza a tabletta árát... - dehát egy tankolás nem tankolás...) Persze ez a beharangozotthoz lépest lagymatag adat lehet attól is, hogy ahol csak lehetett, élvezettel nyomtam neki, ugyanis ettől a bogyótól húz, mint a barom... De komolyan, kezdem elhinni, hogy tényleg van benne 109 paci (csak miért kell az előcsalogatásukhoz ilyen-olyan csodaszer...), ugrik, harap, nagyon fickós lett a gép, azt el kell ismernem. Csak hát a fogyasztás, csak az menne már lejjebb...  Ez izgi, mert nekem is ment, mint a veszedelem amíg tartott a dyno.  Azóta tankoltam és visszaállt a régi lomhaság.  Fogyasztás akkor csökkenne, ha nem élvezkednénk hogy megy, hanem ugyanúgy lagymatagul mennénk mint tabletta előtt, tuti kevesebbet is enne a Lacsika. Csak hát Ki bírja ki?  Külgyetek már nekem is 1 ilyen tabit hd prósza ki postán jöhet. Tudsz te is rendelni.  linket kapok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #177 Dátum: 2008. április 28. - 20:25:43 » |
|
Egy kis adalék az adalékhoz...  Annyira furdalt a kíváncsiság, hogy nem bírtam ki, és rátankoltam a Dyno-tab-os benyára 400valahány km után... Hát sajna - legalábbis nálam - a fogyasztásra semmilyen hatással nem volt (bár a -0,3 l/100 km éppen kihozza a tabletta árát... - dehát egy tankolás nem tankolás...) Persze ez a beharangozotthoz lépest lagymatag adat lehet attól is, hogy ahol csak lehetett, élvezettel nyomtam neki, ugyanis ettől a bogyótól húz, mint a barom... De komolyan, kezdem elhinni, hogy tényleg van benne 109 paci (csak miért kell az előcsalogatásukhoz ilyen-olyan csodaszer...), ugrik, harap, nagyon fickós lett a gép, azt el kell ismernem. Csak hát a fogyasztás, csak az menne már lejjebb...  Ez izgi, mert nekem is ment, mint a veszedelem amíg tartott a dyno.  Azóta tankoltam és visszaállt a régi lomhaság.  Fogyasztás akkor csökkenne, ha nem élvezkednénk hogy megy, hanem ugyanúgy lagymatagul mennénk mint tabletta előtt, tuti kevesebbet is enne a Lacsika. Csak hát Ki bírja ki?  Külgyetek már nekem is 1 ilyen tabit hd prósza ki postán jöhet. Tudsz te is rendelni.  linket kapok http://www.dyno-tab.fw.hu
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #178 Dátum: 2008. április 28. - 20:54:02 » |
|
Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #179 Dátum: 2008. április 30. - 07:14:41 » |
|
Egy kis adalék az adalékhoz...  Annyira furdalt a kíváncsiság, hogy nem bírtam ki, és rátankoltam a Dyno-tab-os benyára 400valahány km után... Hát sajna - legalábbis nálam - a fogyasztásra semmilyen hatással nem volt (bár a -0,3 l/100 km éppen kihozza a tabletta árát... - dehát egy tankolás nem tankolás...) Persze ez a beharangozotthoz lépest lagymatag adat lehet attól is, hogy ahol csak lehetett, élvezettel nyomtam neki, ugyanis ettől a bogyótól húz, mint a barom... De komolyan, kezdem elhinni, hogy tényleg van benne 109 paci (csak miért kell az előcsalogatásukhoz ilyen-olyan csodaszer...), ugrik, harap, nagyon fickós lett a gép, azt el kell ismernem. Csak hát a fogyasztás, csak az menne már lejjebb...  Ez izgi, mert nekem is ment, mint a veszedelem amíg tartott a dyno.  Azóta tankoltam és visszaállt a régi lomhaság.  Fogyasztás akkor csökkenne, ha nem élvezkednénk hogy megy, hanem ugyanúgy lagymatagul mennénk mint tabletta előtt, tuti kevesebbet is enne a Lacsika. Csak hát Ki bírja ki?  Rendelnék is, de hogyan teszem bele a gáztartályba?? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|