nagyharcos
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #255 Dátum: 2009. Március 25. - 11:06:17 » |
|
Üdv!
Ha valakinek kell esetleg 4 db HANKOOK OPTIMO 85V nyári gumi 4 mm-es profillal az keressen. (gyári Lacetti gumik, kb 50e km van bennük, 3 évesek és még 20e km-t szerintem elmennek) Aki nem megy sokat, annak 1-2 nyarat még kihúzhatnak a gumik. 2000/db vagy 7000/4db Veszprém megyében. (Veszprémbe, Fehérvárra, Várpalotára, Pápára akár el is tudom vinni.)
|
|
|
Naplózva
|
Lacetti 1.6 HB Platinum
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #256 Dátum: 2009. Március 26. - 13:09:45 » |
|
Eladó 4 db MARANGONI ZETA 205/45ZR 16" 87 W nyári gumi. Kb. 12000 - 13000 km lehet bennük.
A fenti gumik még mindig eladók! Ár: alku szerint. Keresek 205/50 R16- os nyári gumit, peremvédőst 87/91 V. Nem gagyi márkát. Használtra nem gondoltam, de ha jó állapotú, megfontolom azt is. Az ajánlat még mindig él és még mindig keresem a megadott méretet, sőt ez egyre sürgetőbb!!!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #257 Dátum: 2009. Március 26. - 14:45:54 » |
|
Eladó 4 db MARANGONI ZETA 205/45ZR 16" 87 W nyári gumi. Kb. 12000 - 13000 km lehet bennük.
A fenti gumik még mindig eladók! Ár: alku szerint. Keresek 205/50 R16- os nyári gumit, peremvédőst 87/91 V. Nem gagyi márkát. Használtra nem gondoltam, de ha jó állapotú, megfontolom azt is. Az ajánlat még mindig él és még mindig keresem a megadott méretet, sőt ez egyre sürgetőbb!!! Mondtam már a múltkor, hogy nézd itt meg: ( www.startgumi.hu), vagy az új nevén: ( www.automax.hu), vagy ( www.nyarigumik.hu), én megnéztem, és volt olyan, amilyent akarsz venni. Törtem magam- Neked! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #258 Dátum: 2009. Március 27. - 11:17:04 » |
|
A fenti gumik még mindig eladók! Ár: alku szerint. Keresek 205/50 R16- os nyári gumit, peremvédőst 87/91 V. Nem gagyi márkát. Használtra nem gondoltam, de ha jó állapotú, megfontolom azt is. Az ajánlat még mindig él és még mindig keresem a megadott méretet, sőt ez egyre sürgetőbb!!! Mondtam már a múltkor, hogy nézd itt meg: ( www.startgumi.hu), vagy az új nevén: ( www.automax.hu), vagy ( www.nyarigumik.hu), én megnéztem, és volt olyan, amilyent akarsz venni. Törtem magam- Neked!  ...és hívd fel az LK Racing-et is! www.lkracing.hu - telefonon jobb árat ad, mint amit a honlapon látsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #259 Dátum: 2009. Március 27. - 19:23:55 » |
|
Köszönöm, de pont az árak nem voltak megfelelőek, illetve a honlappal azonosak. de a kérdés tárgytalan, mert kedden megkapom a gumikat, köszi Cápa!
A Marangonik eladók, 40000 a 4 darab, ha valakit érdekel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #260 Dátum: 2009. Március 27. - 19:36:03 » |
|
Köszönöm, de pont az árak nem voltak megfelelőek, illetve a honlappal azonosak. de a kérdés tárgytalan, mert kedden megkapom a gumikat, köszi Cápa!
Igazán nincs mit! Ezért vagyunk itt egymásnak. Amúgy sem az én érdemem, én csak felhívtam a figyelmedet a honlapunkon fellelhető linkek egyikére és megadtam a telefonszámát. A többit te intézted.  Majd írj egy pontos típust, hogy megskubizhassam, melyiket vetted!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #261 Dátum: 2009. Március 27. - 19:47:27 » |
|
Igazán nincs mit! Ezért vagyunk itt egymásnak. Amúgy sem az én érdemem, én csak felhívtam a figyelmedet a honlapunkon fellelhető linkek egyikére és megadtam a telefonszámát. A többit te intézted.  Majd írj egy pontos típust, hogy megskubizhassam, melyiket vetted! Hankook K 105 205/50/16. A honlapos áron. A helyi gumistól 31000, a dunaújvárosi bótban meg 29990 píz lenne. Ja, ez mán méd in Hungary.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #262 Dátum: 2009. Március 27. - 19:58:43 » |
|
Igazán nincs mit! Ezért vagyunk itt egymásnak. Amúgy sem az én érdemem, én csak felhívtam a figyelmedet a honlapunkon fellelhető linkek egyikére és megadtam a telefonszámát. A többit te intézted.  Majd írj egy pontos típust, hogy megskubizhassam, melyiket vetted! Hankook K 105 205/50/16. A honlapos áron. A helyi gumistól 31000, a dunaújvárosi bótban meg 29990 píz lenne. Ja, ez mán méd in Hungary. Döbbenet, hogy 5-6000 pénz a különbség! Néhógy gumiért már lejönnöd is megérte volna! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #263 Dátum: 2009. Március 27. - 20:22:41 » |
|
Igazán nincs mit! Ezért vagyunk itt egymásnak. Amúgy sem az én érdemem, én csak felhívtam a figyelmedet a honlapunkon fellelhető linkek egyikére és megadtam a telefonszámát. A többit te intézted.  Majd írj egy pontos típust, hogy megskubizhassam, melyiket vetted! Hankook K 105 205/50/16. A honlapos áron. A helyi gumistól 31000, a dunaújvárosi bótban meg 29990 píz lenne. Ja, ez mán méd in Hungary. Döbbenet, hogy 5-6000 pénz a különbség! Néhógy gumiért már lejönnöd is megérte volna!  Jönnék én, csak: 1. Már megint vacakol a víz, nem tudom mi van. 2. A kerítés nem épül meg magától.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #264 Dátum: 2009. Március 27. - 20:25:38 » |
|
Ja, de hát a gumibox is megrendeli és megkapja, mejd továbbküldi nekem. Mert nem raktárról kapom. Így igazán érthetetlen az árkülönbség. Pedig tudom, mert a srác elöttem számolta mibe lesz neki a 4 gumi és mibe nekem. Neki többe volt kiszállítással ide, mint nekem lesz onnan. Mikor mondtam az Árat nem hitte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #265 Dátum: 2009. Március 27. - 23:09:52 » |
|
Ja, de hát a gumibox is megrendeli és megkapja, mejd továbbküldi nekem. Mert nem raktárról kapom. Így igazán érthetetlen az árkülönbség. Pedig tudom, mert a srác elöttem számolta mibe lesz neki a 4 gumi és mibe nekem. Neki többe volt kiszállítással ide, mint nekem lesz onnan. Mikor mondtam az Árat nem hitte.
Ha összegzed a dolgokat, kiderül, hogy lett volna egy kirándulásod ingyen. Találkozhattunk volna, stb. Ugyanis amit a srácnál vesznek gumit, azt általában ingyen fel is rakja, centírozza. Ha ehhez hozzáteszed a futár költségét, már kijön az utiköltség Keszthelyre és vissza. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #266 Dátum: 2009. Március 30. - 18:55:22 » |
|
Ha összegzed a dolgokat, kiderül, hogy lett volna egy kirándulásod ingyen. Találkozhattunk volna, stb. Ugyanis amit a srácnál vesznek gumit, azt általában ingyen fel is rakja, centírozza. Ha ehhez hozzáteszed a futár költségét, már kijön az utiköltség Keszthelyre és vissza.  Ja, csak a kerítés nem akar magától épülni... Meg a vízzel van gondom megint... Meg az offtopik technikát szervizelni kellett...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #267 Dátum: 2009. április 01. - 20:52:05 » |
|
Keresek:
Lacettire 16"-os lemezfelnit esetleg használt alufelnit. Lemezből a használt is érdekel.
ET 44 4x114.3x56.5
Esedékessé nyár végén válik. A méret flancosságából adódóan nincsenek nagy reményeim.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #268 Dátum: 2009. április 01. - 21:21:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #269 Dátum: 2009. április 02. - 08:25:01 » |
|
Nagyon szépek. Kár hogy nem küldik postán, csak helyben vehetők át, így egy kicsit drága lenne az oda-vissza úttal együtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|