Levi75
Teljes tag

Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
 |
« Hozzászólás #1035 Dátum: 2012. április 03. - 19:41:14 » |
|
Üdvözletem!
Az lenne a kérdésem a típusidegen (Galant, Carisma, S40 gyári vagy egyéb márkájú) vagy akár gyári alufelnit használókhoz , hogy hogyan megy fel az alufelni a gyári tőcsavarra?
Nekem nagyon rövidnek tűnik az a csavar, a sima lemezfelnivel pont végigér az anya, de a vastagabb alufelninél hogy van ez megoldva?
Köszi előre is!
Nekem acélmagos gyári Hyundai Coupé felnim van és pontosan végigér az anya menetében a tőcsavar.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. április 03. - 21:27:11 írta Levi75 »
|
Naplózva
|
|
|
|
cupika
Teljes tag

Nem elérhető
2.0 D Elite
|
 |
« Hozzászólás #1036 Dátum: 2012. április 03. - 19:51:11 » |
|
Üdvözletem!
Az lenne a kérdésem a típusidegen (Galant, Carisma, S40 gyári vagy egyéb márkájú) vagy akár gyári alufelnit használókhoz , hogy hogyan megy fel az alufelni a gyári tőcsavarra?
Nekem nagyon rövidnek tűnik az a csavar, a sima lemezfelnivel pont végigér az anya, de a vastagabb alufelninél hogy van ez megoldva?
Köszi előre is!
Nekem acélmagos gyári Hyundai Coupé felnim van és pontosan végigér a meneten a tőcsavar. Gyári alufelni, gyári csavar. Másik autónkon gyári lemezfelni, gyári alufelni, a gyári csavar, mind a két garnitúrához jó. Szerintem, ha mindened eredeti gyári, akkor nem lehet gond a csvarokkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
conor1326
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1037 Dátum: 2012. április 03. - 21:07:40 » |
|
Rendben, akkor szerintem rápróbálom a felnit, aztán kiderül. Köszi a válaszokat! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Mosquetoo
Bejáratós

Nem elérhető
b2
|
 |
« Hozzászólás #1039 Dátum: 2012. április 04. - 16:24:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papaten
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1040 Dátum: 2012. április 04. - 17:59:33 » |
|
Kedves Klubtársak!
Daewoo Nubira II-höz keresek mankókereket, 6X15 4x114,3x56,5 méretben. Esetleg csereként fel tudom ajánlani a jelenlegi pótkereket, amely egy jó állapotú Kumho Powermax 195/55 R15 .
Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
 |
« Hozzászólás #1041 Dátum: 2012. április 04. - 19:17:35 » |
|
Igazán pofás lett. Nekem nagyon tetszik! Vigyázz rájuk ezeken a "csodás" utakon!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
 |
« Hozzászólás #1042 Dátum: 2012. április 04. - 19:25:41 » |
|
Igazán pofás lett. Nekem nagyon tetszik! Vigyázz rájuk ezeken a "csodás" utakon! Köszönöm és igyekszem vigyázni rájuk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1043 Dátum: 2012. április 04. - 19:27:01 » |
|
Kedves Klubtársak!
Daewoo Nubira II-höz keresek mankókereket, 6X15 4x114,3x56,5 méretben. Esetleg csereként fel tudom ajánlani a jelenlegi pótkereket, amely egy jó állapotú Kumho Powermax 195/55 R15 .
Köszönöm!
Nem hiszem, hogy a mankókerék 6" széles lenne....  Amúgy milyen állapotban van az a pótkerék? Tudnál esetleg képet tenni róla? Csak mert nekem meg szándékomban állt a zsír új állapotú mankókerekemet egy normál kerékre cserélni.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Yeti
|
 |
« Hozzászólás #1044 Dátum: 2012. április 04. - 20:15:42 » |
|
Kedves Klubtársak!
Köszönöm!
Nem hiszem, hogy a mankókerék 6" széles lenne....  Amúgy milyen állapotban van az a pótkerék? Tudnál esetleg képet tenni róla? Csak mert nekem meg szándékomban állt a zsír új állapotú mankókerekemet egy normál kerékre cserélni. Gidy pont mankókereket keres. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1045 Dátum: 2012. április 04. - 20:21:36 » |
|
Kedves Klubtársak!
Köszönöm!
Nem hiszem, hogy a mankókerék 6" széles lenne....  Amúgy milyen állapotban van az a pótkerék? Tudnál esetleg képet tenni róla? Csak mert nekem meg szándékomban állt a zsír új állapotú mankókerekemet egy normál kerékre cserélni. Gidy pont mankókereket keres.  Ez részben igaz is. Mert akkor érdekelne, ha egy új, vagy újszerűt kapnék jutányos áron, és akkor megtarthatnám a rendes pótkereket is biztonságból. Amúgy meg LadLac mesterrel cseréltünk, fenttartva a tulajdonjogot, legalábbis egyelőre, de lehet, az is, hogy véglegesítjük valahogy. Amúgy köszi Yeti, hogy figyelsz erre is.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Yeti
|
 |
« Hozzászólás #1046 Dátum: 2012. április 04. - 20:29:34 » |
|
Kedves Klubtársak!
Köszönöm!
Nem hiszem, hogy a mankókerék 6" széles lenne....  Amúgy milyen állapotban van az a pótkerék? Tudnál esetleg képet tenni róla? Csak mert nekem meg szándékomban állt a zsír új állapotú mankókerekemet egy normál kerékre cserélni. Gidy pont mankókereket keres.  Ez részben igaz is. Mert akkor érdekelne, ha egy új, vagy újszerűt kapnék jutányos áron, és akkor megtarthatnám a rendes pótkereket is biztonságból. Amúgy meg LadLac mesterrel cseréltünk, fenttartva a tulajdonjogot, legalábbis egyelőre, de lehet, az is, hogy véglegesítjük valahogy. Amúgy köszi Yeti, hogy figyelsz erre is. Igazán nincs mit. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #1047 Dátum: 2012. április 04. - 20:37:14 » |
|
nagyon vadállat és karakteres lett a verda Tomy, grat hozzá és sok sikert hozzá 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Yeti
|
 |
« Hozzászólás #1048 Dátum: 2012. április 04. - 20:40:14 » |
|
nagyon vadállat és karakteres lett a verda Tomy, grat hozzá és sok sikert hozzá  Én is csak gratulálni tudok, csorog a nyálam........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papaten
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1049 Dátum: 2012. április 04. - 20:42:19 » |
|
Nem hiszem, hogy a mankókerék 6" széles lenne....  Amúgy milyen állapotban van az a pótkerék? Tudnál esetleg képet tenni róla? Csak mert nekem meg szándékomban állt a zsír új állapotú mankókerekemet egy normál kerékre cserélni. Jobb minőségben csak a hétvégén tudok képet csinálni. A mankókerék méretét a netről próbáltam leszedni, egyébként nem nagyon értek a kerekekhez és gumikhoz. Remélem, azért lejött hogy milyenre is van szükségem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|