captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2715 Dátum: 2012. Augusztus 12. - 08:05:12 » |
|
Isten éltesse GioMaster cartársunkat 28. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot! Most megyek, és személyesen is felköszöntöm, mert tegnap csak telefonon tudtam ezt megtenni, mert csak este értünk haza. Isten éltessen nagyon sokáig minden létező jóban drága GIOMASTER (Csaba)! No meg a klub tolmácsának névnapja van ma, őt is felköszöntöm egyúttal. LAUKLÁRI! Boldog névnapot! Ja, és közös megünneplést nektek! (Ha valaki nem tudná, Csaba a fiam, Klári a menyem, és nagyon szeretem őket!) Namégegyszer: Isten éltesse Csabit. Most már tudom ismét a nickjét, olyan sűrün ír ide.... 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
guszesz
|
 |
« Hozzászólás #2716 Dátum: 2012. Augusztus 12. - 08:07:42 » |
|
Isten éltesse GioMaster cartársunkat 28. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot! Most megyek, és személyesen is felköszöntöm, mert tegnap csak telefonon tudtam ezt megtenni, mert csak este értünk haza. Isten éltessen nagyon sokáig minden létező jóban drága GIOMASTER (Csaba)! No meg a klub tolmácsának névnapja van ma, őt is felköszöntöm egyúttal. LAUKLÁRI! Boldog névnapot! Ja, és közös megünneplést nektek! (Ha valaki nem tudná, Csaba a fiam, Klári a menyem, és nagyon szeretem őket!) Namégegyszer: Isten éltesse Csabit. Most már tudom ismét a nickjét, olyan sűrün ír ide....  Boldog Szülinapot!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2717 Dátum: 2012. Augusztus 12. - 13:29:53 » |
|
Isten éltesse GioMaster cartársunkat 28. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot! Most megyek, és személyesen is felköszöntöm, mert tegnap csak telefonon tudtam ezt megtenni, mert csak este értünk haza. Isten éltessen nagyon sokáig minden létező jóban drága GIOMASTER (Csaba)! No meg a klub tolmácsának névnapja van ma, őt is felköszöntöm egyúttal. LAUKLÁRI! Boldog névnapot! Ja, és közös megünneplést nektek! (Ha valaki nem tudná, Csaba a fiam, Klári a menyem, és nagyon szeretem őket!) Namégegyszer: Isten éltesse Csabit. Most már tudom ismét a nickjét, olyan sűrün ír ide....  Boldog Szülinapot!!! Boldog születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
hawer
|
 |
« Hozzászólás #2718 Dátum: 2012. Augusztus 12. - 17:56:37 » |
|
Isten éltesse GioMaster cartársunkat 28. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot! Most megyek, és személyesen is felköszöntöm, mert tegnap csak telefonon tudtam ezt megtenni, mert csak este értünk haza. Isten éltessen nagyon sokáig minden létező jóban drága GIOMASTER (Csaba)! No meg a klub tolmácsának névnapja van ma, őt is felköszöntöm egyúttal. LAUKLÁRI! Boldog névnapot! Ja, és közös megünneplést nektek! (Ha valaki nem tudná, Csaba a fiam, Klári a menyem, és nagyon szeretem őket!) Namégegyszer: Isten éltesse Csabit. Most már tudom ismét a nickjét, olyan sűrün ír ide....  Boldog Szülinapot!!! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #2719 Dátum: 2012. Augusztus 12. - 18:56:00 » |
|
Isten éltesse GioMaster cartársunkat 28. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot! Most megyek, és személyesen is felköszöntöm, mert tegnap csak telefonon tudtam ezt megtenni, mert csak este értünk haza. Isten éltessen nagyon sokáig minden létező jóban drága GIOMASTER (Csaba)! No meg a klub tolmácsának névnapja van ma, őt is felköszöntöm egyúttal. LAUKLÁRI! Boldog névnapot! Ja, és közös megünneplést nektek! (Ha valaki nem tudná, Csaba a fiam, Klári a menyem, és nagyon szeretem őket!) Namégegyszer: Isten éltesse Csabit. Most már tudom ismét a nickjét, olyan sűrün ír ide....  Boldog Szülinapot!!! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Isten éltessen titeket!
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2720 Dátum: 2012. Augusztus 12. - 19:15:12 » |
|
Sajnos elfelejtettem a jelszavam, így apám helyén tudom csak megköszönni a jókívánságokat a magam, és Klári nevében is. Jó lenne megfejteni, hogy beléphessek, talán majd Stocz segít ebben. Köszi szépen, hogy eszetekbe jutottam, igazán kedvesek vagytok. Majd jövünk focis talira, ha lesz hamarosan. Legyen! Üdv mindenkinek: GioMaster, és Klári
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2722 Dátum: 2012. Augusztus 20. - 06:18:51 » |
|
Isten éltesse Yanee cartársunkat 38. születésnapja alkalmából!Isten éltesse leonel cartársunkat 37. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
guszesz
|
 |
« Hozzászólás #2723 Dátum: 2012. Augusztus 20. - 06:22:00 » |
|
Isten éltesse Yanee cartársunkat 38. születésnapja alkalmából!Isten éltesse leonel cartársunkat 37. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot! Boldog Szülinapot!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
 |
« Hozzászólás #2724 Dátum: 2012. Augusztus 20. - 07:53:39 » |
|
Isten éltesse Yanee cartársunkat 38. születésnapja alkalmából!Isten éltesse leonel cartársunkat 37. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot! Boldog Szülinapot!!! Boldog születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
 |
« Hozzászólás #2725 Dátum: 2012. Augusztus 20. - 10:18:33 » |
|
Isten éltesse Yanee cartársunkat 38. születésnapja alkalmából!Isten éltesse leonel cartársunkat 37. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot! Boldog Szülinapot!!! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #2726 Dátum: 2012. Augusztus 20. - 12:52:54 » |
|
Isten éltesse Yanee cartársunkat 38. születésnapja alkalmából!Isten éltesse leonel cartársunkat 37. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot! Boldog Szülinapot!!! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2727 Dátum: 2012. Augusztus 20. - 19:48:20 » |
|
Isten éltesse Yanee cartársunkat 38. születésnapja alkalmából!Isten éltesse leonel cartársunkat 37. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot! Boldog Szülinapot!!! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Nehogy már kimaradjak, most jöttem meg, ezért csak most csatlakozom az előttem szólókhoz. Isten éltessen nagyon soká titeket, és persze balesetmentesen!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #2728 Dátum: 2012. Augusztus 21. - 06:54:18 » |
|
Isten éltesse Yanee cartársunkat 38. születésnapja alkalmából!Isten éltesse leonel cartársunkat 37. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot! Boldog Szülinapot!!! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Nehogy már kimaradjak, most jöttem meg, ezért csak most csatlakozom az előttem szólókhoz. Isten éltessen nagyon soká titeket, és persze balesetmentesen! Utólag én is Boldog Születésnapot kívánok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #2729 Dátum: 2012. Augusztus 21. - 07:07:31 » |
|
Isten éltesse Yanee cartársunkat 38. születésnapja alkalmából!Isten éltesse leonel cartársunkat 37. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot! Boldog Szülinapot!!! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Nehogy már kimaradjak, most jöttem meg, ezért csak most csatlakozom az előttem szólókhoz. Isten éltessen nagyon soká titeket, és persze balesetmentesen! Utólag én is Boldog Születésnapot kívánok! Isten éltessen!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|