mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #300 Dátum: 2008. Június 04. - 18:34:59 » |
|
Ne olyan sprayt vegyetek amit az utastérbe kell fújni, mert nem megoldás.Megoldás az a fajta ami habbá válik és a szellőzőbe kell fújni egy kb 50 centis cső segítségével.Be kell dugni olyan mélyre ahogy csak tudod és befújni.Orrán száján fog dőlni a hab minden létező helyről.Pár perc után a ventillátort bekapcsolva a hab nyom nélkül eltűnik és megöli az összes baktériumot.Na ez már ér valamit.Fontos legalább évente egyszer kitisztítani vagy kitisztíttatni, mert nagyon komoly betegséget lehet kapni tőle(legionella).
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #301 Dátum: 2008. Június 04. - 18:38:19 » |
|
Vettem egy ilyet. Befújtam vele az utasteret és utána kiszellőztettem, ahogy le van írva. A befújás közben a motortérben nézelődtem és pár perc után zöldalma illat kezdett terjengeni és láttam ahogy csurog ki a víz a csövön.  Én is ilyennel kezeltem le a paripát. Jó illata van azóta is. Még az elöző kocsinál tapasztaltam ki ezt a tipust, már ott is bevált. 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #302 Dátum: 2008. Június 05. - 20:28:27 » |
|
Kezdek ideges lenni. Nem jön kondenzvíz a csőből, pedig éjjel esett. Hova tűnhet?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #303 Dátum: 2008. Június 05. - 21:42:46 » |
|
Kezdek ideges lenni. Nem jön kondenzvíz a csőből, pedig éjjel esett. Hova tűnhet?
Nézd meg, hogy a csöved megvan-e? Lehet, hogy mivel bütyköltek a kocsidon ezt-azt gyárilag, máshova van vezetve a kondenzvíz!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
BeZe1974
|
 |
« Hozzászólás #304 Dátum: 2008. Június 06. - 08:50:58 » |
|
Na. Megjavították a kocsit, elméletileg. A kivezető cső el volt dugulva penész volt benne és alig volt benne luk. Kitisztították de még mindig csöpög az autón belülre bár kevesebb. A tálca is el volt dölve kicsit. Következő lépés szét kell kapni és ettől féltem  Amúgy nekem is mikor új volt a kocsi dölt orrán száján a víz alul. Most mióta kijavították, félig, több víz jelent meg alatta de még mindig nem annyi. Nekem is az a bajom valahol eltünik marha sok víz, de hol ?
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #305 Dátum: 2008. Június 06. - 10:57:58 » |
|
Cső megvan, futómű poros, semmi nyoma kondenzvíznek. Még azt is megnéztem, hogy van- e lik a pipa végén. Tehát a kérdés még mindig adott: hol a retekben van a kondenzvíz. Az utastérben láthatólag nincs. Elfolyna a karosszériába valamerre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #306 Dátum: 2008. Június 06. - 11:35:15 » |
|
Cső megvan, futómű poros, semmi nyoma kondenzvíznek. Még azt is megnéztem, hogy van- e lik a pipa végén. Tehát a kérdés még mindig adott: hol a retekben van a kondenzvíz. Az utastérben láthatólag nincs. Elfolyna a karosszériába valamerre?
Mondtam, hogy a Te autód spéci! Még a kondenzvizet is átalakítja benzinné és újrahasznosítja! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #307 Dátum: 2008. Június 06. - 20:25:07 » |
|
Mondtam, hogy a Te autód spéci! Még a kondenzvizet is átalakítja benzinné és újrahasznosítja!  Azért elhiszed, hogy nem kicsit idegesít, hogy hová tűnik a wasser?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #308 Dátum: 2008. Június 06. - 20:50:20 » |
|
Mondtam, hogy a Te autód spéci! Még a kondenzvizet is átalakítja benzinné és újrahasznosítja!  Azért elhiszed, hogy nem kicsit idegesít, hogy hová tűnik a wasser? Fura dolog, hogy egy vérbeli tengerészt idegesíti a víz!  Ha nem a kocsi alá megy, belül kell keresni. Szönyeg alá folyik, azért nem látod?  Ezért párásodott nagyon a nejednek?  Nézz utána, hátha?! Vagy ellenőriztesd szervizben! Jó szerencsét! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #309 Dátum: 2008. Június 06. - 21:15:11 » |
|
Tele van a hócipőm, hogy mindig ezt csináljátok!  Kezdtétek a hátsó fék nyekegésével, aztán a kormánykopogással, majd a kormány-nyikorgással. aztán jöttetek az EGR-rel, a bowdenállítással, a szelepcserével. Most meg az a kondenzvíz! Eddig mindig ha légkondival jöttem haza, amíg kinyitottam itthona kaput, addig lett a kocsi alatt egy kb 6-8 cm átmérőjű tócsa. Ma direkt figyeltem...egy csepp se! Bejártam, motorháztető fel...tök száraz minden! Még a kormány is, ahova eddig rá szokott folyni! Néztem gumicsövet, megmozgattam, megnyomkodtam...semmi...porszáraz! Kezdek paranoiás lenni, hogy akármiről beszéltek, nekem tuti előjön hamarosan!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 06. - 21:17:59 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #310 Dátum: 2008. Június 06. - 21:26:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #311 Dátum: 2008. Június 06. - 21:42:10 » |
|
Hát....csak furcsa, hogy valaki említ valami hibajelenséget, itt közösen segítünk neki megtalálni a bibit, erre ugyanaz előjön nekem is annak ellenére, hogy előtte tökéletesen működött!  És ne legyek babonás, mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dundi500
Bejáratós

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #312 Dátum: 2008. Június 06. - 22:16:58 » |
|
Hali!
Arra nem gondoltok, hogy a melegben a kondezvíz is másként működik, mint a kevésbé meleg időszakban?
.
|
|
|
Naplózva
|
.
Üdvözlettel: Dundi
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #314 Dátum: 2008. Június 07. - 18:26:22 » |
|
Mondtam, hogy a Te autód spéci! Még a kondenzvizet is átalakítja benzinné és újrahasznosítja!  Azért elhiszed, hogy nem kicsit idegesít, hogy hová tűnik a wasser? Fura dolog, hogy egy vérbeli tengerészt idegesíti a víz!  Ha nem a kocsi alá megy, belül kell keresni. Szönyeg alá folyik, azért nem látod?  Ezért párásodott nagyon a nejednek?  Nézz utána, hátha?! Vagy ellenőriztesd szervizben! Jó szerencsét!  Megvan az a víz csak keresni kellett! A talin közösen megtaláltuk és ott folyik ahol kell! 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
|