ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #120 Dátum: 2008. Október 06. - 17:43:10 » |
|
Akciós javítások, és gyárilag feljavított készülékek vására! Jó. Olcsó. Garantált. www.blaupunkt-shop.hu (on-line bolt, akciós javítások, készülékek) www.repair-service.blaupunkt.hu (on-line szerviz futárszolgálattal) Hátha segítség a cartársaknak...  Blaupunkt Bosch Group
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
eszpero
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #121 Dátum: 2008. November 06. - 10:55:45 » |
|
Szevasztok
2004 Lacetti Elitem van Blaupunk gyári cdrádióval a problémám hogy nem mp3-as aki tudna nekem egy olyat szerezni amelyik viszi az mp3 megvenném vagy melyik olyan mp3-as cd-és rádió lehet betenni amelyik kompatibilis a kormány vezérlővel, mert állitólag nem nagyon kapható ilyen. Segitségeteket előre is köszönöm Üdv néktek Éljen a Lacetti Eszpero
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #122 Dátum: 2008. November 06. - 12:50:53 » |
|
Szevasztok
2004 Lacetti Elitem van Blaupunk gyári cdrádióval a problémám hogy nem mp3-as aki tudna nekem egy olyat szerezni amelyik viszi az mp3 megvenném vagy melyik olyan mp3-as cd-és rádió lehet betenni amelyik kompatibilis a kormány vezérlővel, mert állitólag nem nagyon kapható ilyen. Segitségeteket előre is köszönöm Üdv néktek Éljen a Lacetti Eszpero
Lehet kapni átalakítót jó sok pénzért (kb.20ezer), vagy csinálni. http://dion.swamp.dk/lacetti-blaupunkt.html
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
 |
« Hozzászólás #123 Dátum: 2008. November 06. - 13:05:27 » |
|
Szevasztok
Lehet kapni átalakítót jó sok pénzért (kb.20ezer), vagy csinálni. http://dion.swamp.dk/lacetti-blaupunkt.htmlAz idei autókban már a gyári is tud MP3-t ha valaki komolyabb hangtechnikát rakat bele az eldja a gyárit, ha ilyenhez hozzá jutsz akkor semmit nem kell átalakítanod!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #124 Dátum: 2008. November 06. - 13:21:05 » |
|
Szevasztok
Lehet kapni átalakítót jó sok pénzért (kb.20ezer), vagy csinálni. http://dion.swamp.dk/lacetti-blaupunkt.htmlAz idei autókban már a gyári is tud MP3-t ha valaki komolyabb hangtechnikát rakat bele az eldja a gyárit, ha ilyenhez hozzá jutsz akkor semmit nem kell átalakítanod! Hol és mennyiért lehet gyári mp3-as rádióhoz hozzájutni?
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #125 Dátum: 2008. November 07. - 13:26:31 » |
|
Nekem időnként kihagy a rádió. 1-2 mp-re és nem mindig. A CD hibátlanul münködik.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #126 Dátum: 2008. November 07. - 14:34:10 » |
|
Nekem időnként kihagy a rádió. 1-2 mp-re és nem mindig. A CD hibátlanul münködik.
Ezt az enyém is csinálja. Német technika, mit vársz tőle? 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
 |
« Hozzászólás #127 Dátum: 2008. November 07. - 17:19:27 » |
|
Upssz, most újra eszembe jutott, amit már egy ideje meg akartam kérdezni... (öregszem, vagy mifene...): Ha a kormányról váltok a beprogramozott rádióadók közül (léptetnék), akkor az első nyomásra MINDIG az első tárhelyre programozott adód hozza be (akkor is, ha az éppen hallgatott pl. a harmadik tárhelyen volt) Ennek így kőőő lenni, vagy senem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #128 Dátum: 2008. November 07. - 17:34:13 » |
|
Upssz, most újra eszembe jutott, amit már egy ideje meg akartam kérdezni... (öregszem, vagy mifene...): Ha a kormányról váltok a beprogramozott rádióadók közül (léptetnék), akkor az első nyomásra MINDIG az első tárhelyre programozott adód hozza be (akkor is, ha az éppen hallgatott pl. a harmadik tárhelyen volt) Ennek így kőőő lenni, vagy senem?
Nekem nem ilyen. A következőre lép.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #129 Dátum: 2008. November 07. - 17:32:04 » |
|
Nekem is igyen müxik... 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #130 Dátum: 2008. November 07. - 17:45:10 » |
|
Nekem nem ilyen. A következőre lép. Upssz, most újra eszembe jutott, amit már egy ideje meg akartam kérdezni... (öregszem, vagy mifene...): Ha a kormányról váltok a beprogramozott rádióadók közül (léptetnék), akkor az első nyomásra MINDIG az első tárhelyre programozott adód hozza be (akkor is, ha az éppen hallgatott pl. a harmadik tárhelyen volt) Ennek így kőőő lenni, vagy senem?
Nekem is igyen müxik...  Akkóó ez most az SW sajátja, vagy csak Cápa bulizott ki magának egy normális darabot...  (merthogy én is olyannak gondolom a jó rágyiót, mint a Cáparágyió...) Már megint van min feldúlni magam, a 7 + a 8 100-át....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #131 Dátum: 2008. November 07. - 17:58:48 » |
|
Nekem nem ilyen. A következőre lép. Upssz, most újra eszembe jutott, amit már egy ideje meg akartam kérdezni... (öregszem, vagy mifene...): Ha a kormányról váltok a beprogramozott rádióadók közül (léptetnék), akkor az első nyomásra MINDIG az első tárhelyre programozott adód hozza be (akkor is, ha az éppen hallgatott pl. a harmadik tárhelyen volt) Ennek így kőőő lenni, vagy senem?
Nekem is igyen müxik...  Akkóó ez most az SW sajátja, vagy csak Cápa bulizott ki magának egy normális darabot...  (merthogy én is olyannak gondolom a jó rágyiót, mint a Cáparágyió...) Már megint van min feldúlni magam, a 7 + a 8 100-át.... Ha számgombbal váltasz oda, akkor kormánygombról elölről kezdi. Ha kormánygombbal léptetsz, akkor továbbmegy. Az sem mindegy, hogy közben levetted-e az előlapot... /computer technologic/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #132 Dátum: 2008. November 07. - 18:08:09 » |
|
Ha számgombbal váltasz oda, akkor kormánygombról elölről kezdi. Ha kormánygombbal léptetsz, akkor továbbmegy. Az sem mindegy, hogy közben levetted-e az előlapot... /computer technologic/
Gyújtáskulcs elfordít - rádió bekapcs. magától (ott, ahol korábban volt) - KLASSZ Ótó beindít - rádió elhalkul, majd újra megszólal - KLASSZ Nyálzene meghall - nyomkodás a kormányon - ... A megszólaló adó az első tárhelyre programozott adó - szerintem ez nem klassz De igazad lehet, a jelenség mindig csak az első nyomkorászásnál van - tudok vele együttélni, csak kissé furcsa...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #133 Dátum: 2008. November 07. - 18:16:39 » |
|
Ha számgombbal váltasz oda, akkor kormánygombról elölről kezdi. Ha kormánygombbal léptetsz, akkor továbbmegy. Az sem mindegy, hogy közben levetted-e az előlapot... /computer technologic/
Gyújtáskulcs elfordít - rádió bekapcs. magától (ott, ahol korábban volt) - KLASSZ Ótó beindít - rádió elhalkul, majd újra megszólal - KLASSZ Nyálzene meghall - nyomkodás a kormányon - ... A megszólaló adó az első tárhelyre programozott adó - szerintem ez nem klassz De igazad lehet, a jelenség mindig csak az első nyomkorászásnál van - tudok vele együttélni, csak kissé furcsa... Pedig ilyen... Újonnan kicsit tényleg furcsa volt, de ez legyen a legnagyobb hibája...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #134 Dátum: 2008. November 07. - 18:59:04 » |
|
Gyújtáskulcs elfordít - rádió bekapcs. magától (ott, ahol korábban volt) - KLASSZ Ótó beindít - rádió elhalkul, majd újra megszólal - KLASSZ Nyálzene meghall - nyomkodás a kormányon - ... A megszólaló adó az első tárhelyre programozott adó - szerintem ez nem klassz De igazad lehet, a jelenség mindig csak az első nyomkorászásnál van - tudok vele együttélni, csak kissé furcsa... Pedig ilyen... Újonnan kicsit tényleg furcsa volt, de ez legyen a legnagyobb hibája... Nálam szerintem mindig a következőre ugrik, mindegy hogy a rádió gombjáról választottam-e ki az adót. De majd megnézem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|