Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #135 Dátum: 2008. November 07. - 19:02:49 » |
|
Upssz, most újra eszembe jutott, amit már egy ideje meg akartam kérdezni... (öregszem, vagy mifene...): Ha a kormányról váltok a beprogramozott rádióadók közül (léptetnék), akkor az első nyomásra MINDIG az első tárhelyre programozott adód hozza be (akkor is, ha az éppen hallgatott pl. a harmadik tárhelyen volt) Ennek így kőőő lenni, vagy senem?
Nálam is így műxik 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #136 Dátum: 2008. November 07. - 19:50:10 » |
|
Upssz, most újra eszembe jutott, amit már egy ideje meg akartam kérdezni... (öregszem, vagy mifene...): Ha a kormányról váltok a beprogramozott rádióadók közül (léptetnék), akkor az első nyomásra MINDIG az első tárhelyre programozott adód hozza be (akkor is, ha az éppen hallgatott pl. a harmadik tárhelyen volt) Ennek így kőőő lenni, vagy senem?
Nálam is igyen van. SW special!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #137 Dátum: 2008. November 07. - 20:47:22 » |
|
Hát most tuti kimegyek és megnézem! Összezavartok mán!!!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #138 Dátum: 2008. November 07. - 21:01:07 » |
|
Hát most tuti kimegyek és megnézem! Összezavartok mán!!!
Lehetetlen. összekevered Magad Valakivel. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #139 Dátum: 2008. November 07. - 21:01:33 » |
|
Nyahhhh....hát nem egyszerű. Motor jár. Ha beállítom az előlapon a kívánt adót, majd a kormányon léptetek egyet, akkor a következő állomásra lép. Viszont ha rádióhallgatással állítom le az autót, akkor az újraindításnál a korábban hallgatott adó kapcsol be, de egy léptetés után valóban az első adóra lép, akárhányadik programhelyen állt előtte. Kripic te nagy megfigyelő vagy! (Nem szoktam rádiót hallgatni. Amúgy is zsong a fejem akár melóhelyen vagyok előtte, akár otthon. Ha zörej kell, akkor inkább cd-t.)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #140 Dátum: 2008. November 07. - 21:02:50 » |
|
Nyahhhh....hát nem egyszerű. Motor jár. Ha beállítom az előlapon a kívánt adót, majd a kormányon léptetek egyet, akkor a következő állomásra lép. Viszont ha rádióhallgatással állítom le az autót, akkor az újraindításnál a korábban hallgatott adó kapcsol be, de egy léptetés után valóban az első adóra lép, akárhányadik programhelyen állt előtte. Kripic te nagy megfigyelő vagy! (Nem szoktam rádiót hallgatni. Amúgy is zsong a fejem akár melóhelyen vagyok előtte, akár otthon. Ha zörej kell, akkor inkább cd-t.)
Ez azt jelenti, hogy még egy extrád van! SW-s rádió! Hurrá!!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #141 Dátum: 2008. November 07. - 21:41:33 » |
|
Nekem viszont nem így csinál, most próbáltam ki. Mindig a következő adóra lép, de mondjuk az enyém más típus is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #142 Dátum: 2008. November 07. - 21:43:59 » |
|
Ez azt jelenti, hogy még egy extrád van! SW-s rádió! Hurrá!!!  De szerencsére a fényszóróizzók és a motorháztető nem SW! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #143 Dátum: 2008. November 07. - 21:45:10 » |
|
Ez azt jelenti, hogy még egy extrád van! SW-s rádió! Hurrá!!!  De szerencsére a fényszóróizzók és a motorháztető nem SW!  Hát, sajnos minden nem lehet tökéletes... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #144 Dátum: 2008. November 08. - 02:35:02 » |
|
Ez azt jelenti, hogy még egy extrád van! SW-s rádió! Hurrá!!!  De szerencsére a fényszóróizzók és a motorháztető nem SW!  Hát, sajnos minden nem lehet tökéletes...  De jó, hogy nincs ilyen problémánk, ugye Jopek cartárs! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #145 Dátum: 2008. November 08. - 12:28:55 » |
|
De jó, hogy nincs ilyen problémánk, ugye Jopek cartárs!  Kis extra, kis gond. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #146 Dátum: 2008. November 09. - 17:21:30 » |
|
De jó, hogy nincs ilyen problémánk, ugye Jopek cartárs!  Kis extra, kis gond.  Igaz, a fapados kivitel = kevesebb nyűg. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #147 Dátum: 2008. November 09. - 18:30:31 » |
|
De jó, hogy nincs ilyen problémánk, ugye Jopek cartárs!  Kis extra, kis gond.  Igaz, a fapados kivitel = kevesebb nyűg.  Papi, egyforma padon ülünk.  És képzeld, elér a rádióig a kezem! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #148 Dátum: 2008. November 09. - 18:37:26 » |
|
De jó, hogy nincs ilyen problémánk, ugye Jopek cartárs!  Kis extra, kis gond.  Igaz, a fapados kivitel = kevesebb nyűg.  Papi, egyforma padon ülünk.  És képzeld, elér a rádióig a kezem!  Na Én sem azért vettem ilyet, mert rövid a kezem...  Benne vóóót! Kivegyem? 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #149 Dátum: 2008. November 09. - 19:35:28 » |
|
Nehogymáá! 
|
|
|