cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #165 Dátum: 2010. Február 27. - 11:03:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #166 Dátum: 2010. Február 27. - 11:19:21 » |
|
De csak akkor amikor a te autó áll mellette!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #167 Dátum: 2010. Február 27. - 11:22:18 » |
|
De csak akkor amikor a te autó áll mellette!!  Neki nem jó az MP3-as előlap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #169 Dátum: 2010. Február 27. - 20:38:17 » |
|
Ne dicsekedj, ez enyém is tudja  A tied csak azért tudja, mert én rájöttem. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #170 Dátum: 2010. Február 28. - 11:16:57 » |
|
Ne dicsekedj, ez enyém is tudja  A tied csak azért tudja, mert én rájöttem.  Telepatikus képesség? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sean
|
 |
« Hozzászólás #171 Dátum: 2010. Március 14. - 10:41:14 » |
|
azt nem tudja valaki véletlenül hogy ez a vezérlő a kormányom milyen blaupunkt tipust tud még irányitani?most vettem egy blaupunkt londont,ugyanaz a stekker,rá is dugtam de sajnos nem állt szándékában vezérelni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #172 Dátum: 2010. Március 14. - 10:53:33 » |
|
azt nem tudja valaki véletlenül hogy ez a vezérlő a kormányom milyen blaupunkt tipust tud még irányitani?most vettem egy blaupunkt londont,ugyanaz a stekker,rá is dugtam de sajnos nem állt szándékában vezérelni!
Szerintem csak a gyárit. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #173 Dátum: 2010. Március 14. - 16:53:54 » |
|
Nem is fogja csak illesztővel nem azokkal a jelekkel dolgozik! Illesztőm még van 1db 
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Sean
|
 |
« Hozzászólás #174 Dátum: 2010. Március 14. - 23:03:39 » |
|
Nem is fogja csak illesztővel nem azokkal a jelekkel dolgozik! Illesztőm még van 1db  és egy ilyen illesztő megoldja a problémám?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #175 Dátum: 2010. Március 15. - 07:59:03 » |
|
Nem is fogja csak illesztővel nem azokkal a jelekkel dolgozik! Illesztőm még van 1db  és egy ilyen illesztő megoldja a problémám? igen de 1 adott illesztő csak 1márkájú rádióval dolgozik
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #176 Dátum: 2010. Október 07. - 12:42:43 » |
|
Kezd elegem lenni ebből a "drágából". Szervó szivattyú, légzsák, most meg a rádióm. Tegnap a gyári 5 lemezes CD váltó megadta magát. Annak örültem, hogy a lemezeket legalább kilehetett venni belől. Igaz eléggé karcosak lettek, úgy hogy már nem használhatóak. A rádió része legalább működik 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #177 Dátum: 2010. Október 07. - 12:48:09 » |
|
Kezd elegem lenni ebből a "drágából". Szervó szivattyú, légzsák, most meg a rádióm. Tegnap a gyári 5 lemezes CD váltó megadta magát. Annak örültem, hogy a lemezeket legalább kilehetett venni belől. Igaz eléggé karcosak lettek, úgy hogy már nem használhatóak. A rádió része legalább működik  Ha jól emlékszem már másnak is akadtak problémái a cd-váltóval. Én ezért nem cseréltettem vissza, hagytam az MP3-as egységet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #178 Dátum: 2010. Október 07. - 17:30:32 » |
|
Kezd elegem lenni ebből a "drágából". Szervó szivattyú, légzsák, most meg a rádióm. Tegnap a gyári 5 lemezes CD váltó megadta magát. Annak örültem, hogy a lemezeket legalább kilehetett venni belől. Igaz eléggé karcosak lettek, úgy hogy már nem használhatóak. A rádió része legalább működik  Ha jól emlékszem már másnak is akadtak problémái a cd-váltóval. Én ezért nem cseréltettem vissza, hagytam az MP3-as egységet. De legalább 6 évet kibírt...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #179 Dátum: 2010. Október 07. - 17:56:57 » |
|
Kezd elegem lenni ebből a "drágából". Szervó szivattyú, légzsák, most meg a rádióm. Tegnap a gyári 5 lemezes CD váltó megadta magát. Annak örültem, hogy a lemezeket legalább kilehetett venni belől. Igaz eléggé karcosak lettek, úgy hogy már nem használhatóak. A rádió része legalább működik  Ha jól emlékszem már másnak is akadtak problémái a cd-váltóval. Én ezért nem cseréltettem vissza, hagytam az MP3-as egységet. De legalább 6 évet kibírt... Ez igaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|