Pittike
|
 |
« Hozzászólás #180 Dátum: 2010. Október 07. - 21:38:54 » |
|
Kezd elegem lenni ebből a "drágából". Szervó szivattyú, légzsák, most meg a rádióm. Tegnap a gyári 5 lemezes CD váltó megadta magát. Annak örültem, hogy a lemezeket legalább kilehetett venni belől. Igaz eléggé karcosak lettek, úgy hogy már nem használhatóak. A rádió része legalább működik  Ha jól emlékszem már másnak is akadtak problémái a cd-váltóval. Én ezért nem cseréltettem vissza, hagytam az MP3-as egységet. De legalább 6 évet kibírt... Ez igaz. A CD-ket, ha fontosak, fillérekért fel lehet políroztatni, pl. a DVD Planetben (Árpád híd pesti hídfő, a Volán buszállomásnál). Ha nem láncfűrész ment át rajtuk, menthetőek.
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #181 Dátum: 2010. Október 08. - 08:15:32 » |
|
Kezd elegem lenni ebből a "drágából". Szervó szivattyú, légzsák, most meg a rádióm. Tegnap a gyári 5 lemezes CD váltó megadta magát. Annak örültem, hogy a lemezeket legalább kilehetett venni belől. Igaz eléggé karcosak lettek, úgy hogy már nem használhatóak. A rádió része legalább működik  Ha jól emlékszem már másnak is akadtak problémái a cd-váltóval. Én ezért nem cseréltettem vissza, hagytam az MP3-as egységet. De legalább 6 évet kibírt... Ez igaz. A CD-ket, ha fontosak, fillérekért fel lehet políroztatni, pl. a DVD Planetben (Árpád híd pesti hídfő, a Volán buszállomásnál). Ha nem láncfűrész ment át rajtuk, menthetőek. A CD-k nem érdekelnek. Amúgy is drága lenne nekem az a polírozás. Inkább fillérekért kiírom újra, ha kell 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #182 Dátum: 2010. Október 19. - 20:05:25 » |
|
Hétvégén megpróbálom életre kelteni a gyári fejegységet, ha nem sikerül, akkor ez lesz a végső megoldás  
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
 |
« Hozzászólás #183 Dátum: 2010. Október 21. - 08:52:32 » |
|
azt nem tudja valaki véletlenül hogy ez a vezérlő a kormányom milyen blaupunkt tipust tud még irányitani?most vettem egy blaupunkt londont,ugyanaz a stekker,rá is dugtam de sajnos nem állt szándékában vezérelni!
Nem is fogja csak illesztővel nem azokkal a jelekkel dolgozik! Illesztőm még van 1db  és egy ilyen illesztő megoldja a problémám? igen de 1 adott illesztő csak 1márkájú rádióval dolgozik Tehát akkor minden márkáju fejegységhez más más illesztő szügségeltetik??? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #184 Dátum: 2010. Október 21. - 11:58:12 » |
|
azt nem tudja valaki véletlenül hogy ez a vezérlő a kormányom milyen blaupunkt tipust tud még irányitani?most vettem egy blaupunkt londont,ugyanaz a stekker,rá is dugtam de sajnos nem állt szándékában vezérelni!
Nem is fogja csak illesztővel nem azokkal a jelekkel dolgozik! Illesztőm még van 1db  és egy ilyen illesztő megoldja a problémám? igen de 1 adott illesztő csak 1márkájú rádióval dolgozik Tehát akkor minden márkáju fejegységhez más más illesztő szügségeltetik???  Így van. Általában 20E Ft körül szoktak mozogni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #185 Dátum: 2010. November 09. - 14:01:19 » |
|
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a gyári 2DIN-es Blau fejegységnek a csatlakozóját hogy hívják hivatalosan, milyen szabvány? Erre gondolnék: http://www.lacettiklub.hu/images/rsgallery/original/DSCF0237.JPG
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
georgbob
|
 |
« Hozzászólás #186 Dátum: 2010. December 02. - 21:31:57 » |
|
Üdv mindenkinek!
A következők után érdeklődnék: 1, ha cserélni szeretném a régi cd-s rádiót (1.4 elite), akkor a csatlakozó szabványos és bármely típushoz megfelelő? 2, a kormányvezérlő gondolom nem kezel más típust, de ha be van kötve a csatlakozóba, akkor történik valami gubanc más terméknél? Köszi a válaszokat, georgbob.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #187 Dátum: 2010. December 02. - 21:37:04 » |
|
Üdv mindenkinek!
A következők után érdeklődnék: 1, ha cserélni szeretném a régi cd-s rádiót (1.4 elite), akkor a csatlakozó szabványos és bármely típushoz megfelelő? 2, a kormányvezérlő gondolom nem kezel más típust, de ha be van kötve a csatlakozóba, akkor történik valami gubanc más terméknél? Köszi a válaszokat, georgbob.
Elméletileg ISO csatlakozó van hozzá... Legalábbis nekem az volt, gondolom a Tiedben is az lesz. A 2DIN-esnél külön megvolt a csati a kormányvezérlőhöz, gondolom Nálad is hasonló képpen lesz. Amúgy adapterrel meglehet oldani a vezérlést, ami olyan ~20E-be fáj...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #188 Dátum: 2010. December 02. - 21:39:35 » |
|
Üdv mindenkinek!
1.Blaupunkt terméket minden gond nélkül be tudsz tenni. Meg mást is. Giovanni rá a bizonyíték.  2. A távvezérlő nem fog működni. Ha nem dugod be a csatlakozóját, tuti nem lesz gubanc.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. December 02. - 21:41:55 írta Jani »
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #189 Dátum: 2010. December 02. - 21:40:45 » |
|
Üdv mindenkinek!
1.Blaupunkt terméket minden gond nélkül be tudsz tenni. Mást szerintem nem, csak ha veszel átalakítót, de ez nem biztos. 2. A távvezérlő nem fog működni. Ha nem dugod be a csatlakozóját, tuti nem lesz gubanc. Én JVC-t tettem be, minden gond nélkül. Adják hozzá az átalakítót...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #190 Dátum: 2010. December 02. - 21:42:45 » |
|
Üdv mindenkinek!
1.Blaupunkt terméket minden gond nélkül be tudsz tenni. Mást szerintem nem, csak ha veszel átalakítót, de ez nem biztos. 2. A távvezérlő nem fog működni. Ha nem dugod be a csatlakozóját, tuti nem lesz gubanc. Én JVC-t tettem be, minden gond nélkül. Adják hozzá az átalakítót... Átírtam. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #191 Dátum: 2010. December 02. - 21:45:05 » |
|
Üdv mindenkinek!
1.Blaupunkt terméket minden gond nélkül be tudsz tenni. Mást szerintem nem, csak ha veszel átalakítót, de ez nem biztos. 2. A távvezérlő nem fog működni. Ha nem dugod be a csatlakozóját, tuti nem lesz gubanc. Én JVC-t tettem be, minden gond nélkül. Adják hozzá az átalakítót... Átírtam.  Ez jó 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
georgbob
|
 |
« Hozzászólás #192 Dátum: 2010. December 02. - 22:08:41 » |
|
Nos, én óccóba gondolkodom. Lidliben lesz mp3-as, bluetooth-os, mobillal vezérelhető egység. (silvercrest). Ami a legfontosabb, 3 év gari. A kormányvezérlő hova van bekötve? Annyit már tudok, hogy az enyém 1 DIN-es. Tehát szimpla méretű egység. A termék adatlapját letöltve azt látom, hogy van 1 ISO A és 1 ISO B csatlakozás rajta....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #193 Dátum: 2010. December 02. - 22:20:54 » |
|
Nos, én óccóba gondolkodom. Lidliben lesz mp3-as, bluetooth-os, mobillal vezérelhető egység. (silvercrest). Ami a legfontosabb, 3 év gari. A kormányvezérlő hova van bekötve? Annyit már tudok, hogy az enyém 1 DIN-es. Tehát szimpla méretű egység. A termék adatlapját letöltve azt látom, hogy van 1 ISO A és 1 ISO B csatlakozás rajta....
Hol az adatlap, meglesném. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #194 Dátum: 2010. December 02. - 22:21:27 » |
|
Így van, mindkettő kell http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/63/ISO_connectors_for_head_unit_in_car.JPG
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|