georgbob
|
 |
« Hozzászólás #195 Dátum: 2010. December 02. - 22:29:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #196 Dátum: 2010. December 02. - 22:34:38 » |
|
Ha jól látom nincs rajta kormány vezérlés előkészítés, úgy hogy nem tudsz semmit rossz helyre dugni.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
georgbob
|
 |
« Hozzászólás #197 Dátum: 2010. December 02. - 22:46:45 » |
|
Hát nem baj, van hozzá távirányító. Már csak az a kérdés, hogy a gyári helyére hogyan illeszkedik be. A két fület, amivel szemből fel van csavarozva, azok hova kerülnek fel? Mert a galériás fénykép alapján úgy látom, mintha az a rádió testbe lenne belecsavarozva...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #198 Dátum: 2010. December 02. - 23:00:03 » |
|
Hát nem baj, van hozzá távirányító. Már csak az a kérdés, hogy a gyári helyére hogyan illeszkedik be. A két fület, amivel szemből fel van csavarozva, azok hova kerülnek fel? Mert a galériás fénykép alapján úgy látom, mintha az a rádió testbe lenne belecsavarozva...
A gyári keretbe tudod bele tenni a rádiót. Ha szerencséd van, még a lyukak is stimmelni fognak, ha nem, fúrsz rá négyet 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
georgbob
|
 |
« Hozzászólás #199 Dátum: 2010. December 02. - 23:09:18 » |
|
Akkor ezek szerint a betétrekesz felesleges, mert a fül tartja az egészet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #200 Dátum: 2010. December 02. - 23:16:19 » |
|
Akkor ezek szerint a betétrekesz felesleges, mert a fül tartja az egészet?
Így van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
georgbob
|
 |
« Hozzászólás #201 Dátum: 2010. December 02. - 23:34:47 » |
|
Köszönöm a segítséget!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #202 Dátum: 2010. December 04. - 17:51:24 » |
|
Hát nem baj, van hozzá távirányító....
Ez óriási!  És azt mire lehet használni??? Vezetés közben nyomkodja az ember a távirányítót?? Vagy még a lakásból bekapcsolod a cuccot, hogy mire leérsz a kocsihoz bemelegedjen? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #203 Dátum: 2010. December 04. - 18:23:43 » |
|
Ez óriási!  És azt mire lehet használni??? Vezetés közben nyomkodja az ember a távirányítót?? Vagy még a lakásból bekapcsolod a cuccot, hogy mire leérsz a kocsihoz bemelegedjen?  Teszem azt a hátul utazok is tudják kezelni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #204 Dátum: 2010. December 04. - 18:41:40 » |
|
Ez óriási!  És azt mire lehet használni??? Vezetés közben nyomkodja az ember a távirányítót?? Vagy még a lakásból bekapcsolod a cuccot, hogy mire leérsz a kocsihoz bemelegedjen?  Teszem azt a hátul utazok is tudják kezelni  Na az kéne még csak. Nálam a hátul utazok még az ablakot sem kezelhetik. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #205 Dátum: 2010. December 04. - 19:37:17 » |
|
Ez óriási!  És azt mire lehet használni??? Vezetés közben nyomkodja az ember a távirányítót?? Vagy még a lakásból bekapcsolod a cuccot, hogy mire leérsz a kocsihoz bemelegedjen?  Teszem azt a hátul utazok is tudják kezelni  Na az kéne még csak. Nálam a hátul utazok még az ablakot sem kezelhetik.  Ez az Jani, csak keményen! Még könnyű dolgod van, később majd Te kérsz engedélyt, hogy mit tehetsz, mit állíthatsz, csavarhatsz, stb. Ezért szereltettem be én az ablak felhúzó automatikát, segít nekem, nem kell újra, és újra kinyítnom, slusszt betenni, felhúzni, kivennem, bezárnom, jó ez nekem. 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #206 Dátum: 2010. December 04. - 23:26:02 » |
|
Ez óriási!  És azt mire lehet használni??? Vezetés közben nyomkodja az ember a távirányítót?? Vagy még a lakásból bekapcsolod a cuccot, hogy mire leérsz a kocsihoz bemelegedjen?  Teszem azt a hátul utazok is tudják kezelni  Na az kéne még csak. Nálam a hátul utazok még az ablakot sem kezelhetik.  Ez nálam is így van, rajtam kívül csak én kezelhetem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #207 Dátum: 2010. December 05. - 08:17:49 » |
|
Ez óriási!  És azt mire lehet használni??? Vezetés közben nyomkodja az ember a távirányítót?? Vagy még a lakásból bekapcsolod a cuccot, hogy mire leérsz a kocsihoz bemelegedjen?  Teszem azt a hátul utazok is tudják kezelni  Na az kéne még csak. Nálam a hátul utazok még az ablakot sem kezelhetik.  Ez nálam is így van, rajtam kívül csak én kezelhetem  Néha elkelne egy térelválasztó plexi is a két első ülés közé. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #208 Dátum: 2010. December 05. - 08:31:05 » |
|
Ez óriási!  És azt mire lehet használni??? Vezetés közben nyomkodja az ember a távirányítót?? Vagy még a lakásból bekapcsolod a cuccot, hogy mire leérsz a kocsihoz bemelegedjen?  Létezik egy-két típushoz illesztő modul amivel működik (Sony) a kormányról a gyári távirányító csak nem biztos hogy 25000 Ft körüli összeget. Nekünk volt már olyan angol autónk amiben ez a megoldás szerepelt, az egy hete eladott kombiban nem volt rádió amikor megvettük, most egy Sony fejegységgel működik a kormányról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
georgbob
|
 |
« Hozzászólás #209 Dátum: 2010. December 05. - 12:21:19 » |
|
A gyári kezelőpanel is csak akkor használható ha egyenesen megyek...Kanyarban már haszontalan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|