Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2008. Január 24. - 20:29:51 » |
|
Cigány tárgyalásán a bíró ítéletet hírdet. Mire felkiált a cigány: - Há dé bíró úr! Nem lesz túl sok az az öt év?? - Mondom KÖTÉL!
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2008. Január 24. - 21:14:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2008. Január 25. - 16:04:04 » |
|
Renszámtáblák
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2008. Január 27. - 09:27:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2008. Január 27. - 18:19:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2008. Január 27. - 18:46:55 » |
|
Hát igen! Anno láttam a TV-ben. Akkor is megfeküdtem a röhögéstől! A Hutyutyu nagyon jó slussz poén volt, bár az kimaradt az életemből, csak a kétüteműen voltak közel hozzám anno!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2008. Január 27. - 18:50:07 » |
|
Hát vagy huszadszor látom,de még mindig könnyesre röhögöm magam!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2008. Január 27. - 18:55:08 » |
|
Hát vagy huszadszor látom,de még mindig könnyesre röhögöm magam! Én is, de pont ide illik Barkasz a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2008. Január 27. - 18:55:43 » |
|
Hát igen! Anno láttam a TV-ben. Akkor is megfeküdtem a röhögéstől! A Hutyutyu nagyon jó slussz poén volt, bár az kimaradt az életemből, csak a kétüteműen voltak közel hozzám anno! Olyan mint a: hegeda hegeda hegeda rintintintin.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2008. Január 28. - 19:12:29 » |
|
Tanárnéni kérdezi a gyerekeket az isiben kinek mi hiányzik a családban. Pistike: Mi 1 Chevyt szeretnénk az hinyzik. Juliska: Mi 1 plazma tv-t szeretnénk az hiányzik. Móricka: Nekünk nem hiányzik semmi. -Ne mond már. Biztos? -Biztos és ezt onnan tudom, hogy amikor tegnap este apu részegen hazajött és odarókázott a konyha közepére anyu azt mondta,hogy :Na, már csak ez hiányzott!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2008. Január 28. - 20:56:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2008. Január 29. - 23:05:21 » |
|
Tejbevonómassza
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2008. Január 30. - 13:23:11 » |
|
Haho! Valószinüleg a pestiek értik meg főleg, de hát ez vicc volt, ami ma velem történt. Első piros hetes vagyok mindig a Bosnyák térről, és képzeljétek nem tudtak u.n. arculatos kocsit adni, csak ősrégi harmonikaajtóst, mindössze egy relációtáblával. Naná, hogy gondjuk volt ezzel az embereknek, hogy ez most milyen busz? Egy szellemileg jól fésült fiatalember, amikor megtudta, hogy ez egy piros hetes, akkor közölte velem, hogy ez nem is piros, hanem kék. Idáig süllyedt le a BKV! Reggelente nem tudják kiadni az összes számot, mert nincs elég busz! Elvileg persze volna, csak alkatrészhiány miatt több gép is áll, ami nem mozgásképes. No meg műszakija lejárt, karambolos, vagy a csuklónál eltört a vonóháromszög. Szerintem ez már humor, mert már csak nevetni tudunk ezen, miközben a vezírnek duplájára emelték a fizetését, és mivel ez kevés (?1550000Ft), még kapott hozzá 27 milkót! Ilyen ország, ilyen fővárosa! Szégyen gyalázat!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2008. Január 30. - 14:51:17 » |
|
Jó úton jártok Gidy! A jelenlegi "vezéretek" volt a Főtaxi kinevezett vezetője egy időben (köze nem volt a taxizáshoz előtte) - el is adta az egész céget. Nem, hogy saját tulajdonú ingatlanjuk, még egy kutyaházuk sem maradt. Pedig volt előtte bőven: telephelyek, szervíz, vállalati üdülők. Legalább taxival fognak járni az emberek (de jó is lenne - ez a Január=katasztrófa). Már így is olcsóbbak vagyunk!!! (de tényleg, simán lehet olyan útvonalakat választani, ahol 2-3 embernek olcsóbb a taxi, mint a BKV jegy)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|