ladlac
|
 |
« Hozzászólás #915 Dátum: 2008. November 11. - 07:24:03 » |
|
Tegnap 23 Litert tankoltam 285 Km-re. Ez olyan 8 körüli fogyi. Volt már rosszabb, pedig most nagyon nehéz a lábam... 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #916 Dátum: 2008. November 11. - 10:45:57 » |
|
Tegnap 23 Litert tankoltam 285 Km-re. Ez olyan 8 körüli fogyi. Volt már rosszabb, pedig most nagyon nehéz a lábam...  Hát, ha jól emlékszem a bal a nehéz, tehát ne nyomd állandóan a kuplungot, mert csúszni fog!  A jobb láb nyomja a gázt, és a féket!  Szóval ne etesd az úri közönséget ilyen gyenge szöveggel, ez nem volt méltó Hozzád!  Privit írok mindjárt, olvasd, válaszold!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #917 Dátum: 2008. November 11. - 10:55:33 » |
|
Tegnap 23 Litert tankoltam 285 Km-re. Ez olyan 8 körüli fogyi. Volt már rosszabb, pedig most nagyon nehéz a lábam...  Hát, ha jól emlékszem a bal a nehéz, tehát ne nyomd állandóan a kuplungot, mert csúszni fog!  A jobb láb nyomja a gázt, és a féket!  Szóval ne etesd az úri közönséget ilyen gyenge szöveggel, ez nem volt méltó Hozzád!  Privit írok mindjárt, olvasd, válaszold! Értettem!  De azért a fogyim jó volt? 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #918 Dátum: 2008. November 11. - 16:57:47 » |
|
Tegnap 23 Litert tankoltam 285 Km-re. Ez olyan 8 körüli fogyi. Volt már rosszabb, pedig most nagyon nehéz a lábam...  Hát, ha jól emlékszem a bal a nehéz, tehát ne nyomd állandóan a kuplungot, mert csúszni fog!  A jobb láb nyomja a gázt, és a féket!  Szóval ne etesd az úri közönséget ilyen gyenge szöveggel, ez nem volt méltó Hozzád!  Privit írok mindjárt, olvasd, válaszold! Értettem!  De azért a fogyim jó volt?  Ha neked jó... 8 körül nem rossz!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #919 Dátum: 2008. November 12. - 14:02:40 » |
|
Pécs, Siklósi út OMV 40L tankoltam. Pécs-Bp oda vissza. Hát semmi különbséget nem észleltem az üzemanyagmutató állpotán. Maradok az olcsó(bb) benzinnél, ami ezek szerint van olyan jó minőség mint az OMV-s.
70L 932km 7,5átlag nem kíméltem, hajtottam --teljesen vegyes használat
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #920 Dátum: 2008. November 19. - 10:08:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #921 Dátum: 2008. November 19. - 15:27:45 » |
|
Felismerni onnan lehet, hogy a kutasnak felettébb sunyi a nézése, mert ő tudja, hogy ellopta az egészet. 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #922 Dátum: 2008. November 19. - 16:59:02 » |
|
Kizárólag Pest és 20 km-es környéke. Állandóan világítással. 7,8 liter. Szerintem príma. Ja és ez most Esso nyál volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #923 Dátum: 2008. November 19. - 21:06:17 » |
|
Kizárólag Pest és 20 km-es környéke. Állandóan világítással. 7,8 liter. Szerintem príma. Ja és ez most Esso nyál volt.
Fiam! Ne beszélj félre! Az Esso megszűnt, helyette már Agip van hónapok óta! Átvették az összes kútjaikat, persze adóügyileg kiokoskodva- gondolom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #924 Dátum: 2008. November 20. - 15:35:43 » |
|
Fiam! Ne beszélj félre! Az Esso megszűnt, helyette már Agip van hónapok óta! Átvették az összes kútjaikat, persze adóügyileg kiokoskodva- gondolom.  Tényleg hatlábú kutya volt. Viszont az asszony sem szólt, amikor Essot mondtam. De eddig Esso volt ott?! Na, ennyire nem figyelek, hogy mi változik. Annyi minden...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #925 Dátum: 2008. November 20. - 18:12:42 » |
|
Fiam! Ne beszélj félre! Az Esso megszűnt, helyette már Agip van hónapok óta! Átvették az összes kútjaikat, persze adóügyileg kiokoskodva- gondolom.  Tényleg hatlábú kutya volt. Viszont az asszony sem szólt, amikor Essot mondtam. De eddig Esso volt ott?! Na, ennyire nem figyelek, hogy mi változik. Annyi minden... Biztos gondolta: állat-állat...nem mindegy, minek hívják? esso vagy más..hmmmm
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
gatsy
|
 |
« Hozzászólás #926 Dátum: 2008. November 21. - 14:12:44 » |
|
Sárga lámpa és sárga STP után 40l /480 km = 8,3l/100km Volt már jobb is, de nem elégedetlenekek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #927 Dátum: 2008. November 21. - 17:51:51 » |
|
Fiam! Ne beszélj félre! Az Esso megszűnt, helyette már Agip van hónapok óta! Átvették az összes kútjaikat, persze adóügyileg kiokoskodva- gondolom.  Tényleg hatlábú kutya volt. Viszont az asszony sem szólt, amikor Essot mondtam. De eddig Esso volt ott?! Na, ennyire nem figyelek, hogy mi változik. Annyi minden... Biztos gondolta: állat-állat...nem mindegy, minek hívják? esso vagy más..hmmmm Ja, de csak abból jöttem rá, hogy már másmilyen állatnál tankoltam, hogy megnéztem a blokkot! Addig nem esett le semmi! Öregszem....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #928 Dátum: 2008. November 21. - 21:20:08 » |
|
Képzeljétek 63 litert is sikerült beletankolni a vasba.Mellékesen akkor nulláztam is a számlálót 968 km.-ert mutatott.Hát ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #929 Dátum: 2008. November 21. - 21:40:10 » |
|
Képzeljétek 63 litert is sikerült beletankolni a vasba.Mellékesen akkor nulláztam is a számlálót 968 km.-ert mutatott.Hát ennyi.
Azt hiszem elfelejtetted, hogy mi nem felejtünk! Ki vagy tiltva innen, és különben is, ki kérdezett?  Csinálj külön dizeles topicot SzGáborral, és Zsuval!  Holnap mindenkit ki kell engesztelned, ezért a csúnya megjegyzésedért! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|