cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1215 Dátum: 2009. Október 29. - 15:09:34 » |
|
Na ez érdekes! Alacsony felszereltségű automata kétezres? Ilyet se láttam még! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #1216 Dátum: 2009. Október 30. - 13:26:16 » |
|
Jó poén volt!  Nem tudom ki szórakozott az autómmal bagolyon, de kiderítem.  Ma elmentem tankolni, mivel szerdától drágább és kíváncsi is voltam a fogyasztásra. 472,4km-re tankoltam 30,14l-t. Ez egész pontosan 6,38l/100km!!!  Ugyan annál a kútnál és ugyan úgy második katt.ig töltve. Csináltam képet is, mert biztos nem hiszitek el a teli tankot.  A kezét törném el annak, aki így elcseszné a fogyasztásomat Legközelebb felejtsd Te nyitva az autódat, amikor a környéken vagyok.  Biztos voltam benne, hogy te voltál! Már csak azt lenne jó tudni, kinek a tankjából szívtad le az a 10litert, amit nekem beleöntöttél?  Khmmm Nekem 7,9 lett a fogyim.Az utolsó éjszakán nagyon ugattak a kutyák.Csak nem az enyémből lett leszívva?Vagy tudjam be annak a +150 km városi száguldásnak? 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
 |
« Hozzászólás #1217 Dátum: 2009. Október 30. - 13:58:59 » |
|
Jó poén volt!  Nem tudom ki szórakozott az autómmal bagolyon, de kiderítem.  Ma elmentem tankolni, mivel szerdától drágább és kíváncsi is voltam a fogyasztásra. 472,4km-re tankoltam 30,14l-t. Ez egész pontosan 6,38l/100km!!!  Ugyan annál a kútnál és ugyan úgy második katt.ig töltve. Csináltam képet is, mert biztos nem hiszitek el a teli tankot.  A kezét törném el annak, aki így elcseszné a fogyasztásomat Legközelebb felejtsd Te nyitva az autódat, amikor a környéken vagyok.  Biztos voltam benne, hogy te voltál! Már csak azt lenne jó tudni, kinek a tankjából szívtad le az a 10litert, amit nekem beleöntöttél?  Khmmm Nekem 7,9 lett a fogyim.Az utolsó éjszakán nagyon ugattak a kutyák.Csak nem az enyémből lett leszívva?Vagy tudjam be annak a +150 km városi száguldásnak?  Hidd azt, hogy a +150 km város miatt...  Ez neked is, meg a huncutkodóknak is könnyebbség 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #1218 Dátum: 2009. Október 30. - 15:27:18 » |
|
Jó poén volt!  Nem tudom ki szórakozott az autómmal bagolyon, de kiderítem.  Ma elmentem tankolni, mivel szerdától drágább és kíváncsi is voltam a fogyasztásra. 472,4km-re tankoltam 30,14l-t. Ez egész pontosan 6,38l/100km!!!  Ugyan annál a kútnál és ugyan úgy második katt.ig töltve. Csináltam képet is, mert biztos nem hiszitek el a teli tankot.  A kezét törném el annak, aki így elcseszné a fogyasztásomat Legközelebb felejtsd Te nyitva az autódat, amikor a környéken vagyok.  Biztos voltam benne, hogy te voltál! Már csak azt lenne jó tudni, kinek a tankjából szívtad le az a 10litert, amit nekem beleöntöttél?  Khmmm Nekem 7,9 lett a fogyim.Az utolsó éjszakán nagyon ugattak a kutyák.Csak nem az enyémből lett leszívva?Vagy tudjam be annak a +150 km városi száguldásnak?  Hidd azt, hogy a +150 km város miatt...  Ez neked is, meg a huncutkodóknak is könnyebbség  Lili kutyád megvesztegethető?2kg velőscsont,ha köp. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1219 Dátum: 2009. Október 30. - 16:05:50 » |
|
Mai tankolásom 8.16liter/100km csak város. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1220 Dátum: 2009. Október 31. - 09:37:00 » |
|
Inkább nem írom ide a ma reggeli tankolásomat, megütne a guta néhány cartársat. 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1221 Dátum: 2009. Október 31. - 14:06:29 » |
|
Inkább nem írom ide a ma reggeli tankolásomat, megütne a guta néhány cartársat.  Így meg a kíváncsiság fog megölni. A 6,38-nál úgy sem tudsz jobbat. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 31. - 17:09:59 írta Jani »
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1222 Dátum: 2009. Október 31. - 17:15:11 » |
|
Inkább nem írom ide a ma reggeli tankolásomat, megütne a guta néhány cartársat.  Így meg a kíváncsiság fog megölni. A 6,38-nál úgy sem tudsz jobbat.  Jót tett a kocsiknak a hegyi levegő a Mátrában. Azóta 500 km-nél tartok, és még több, mint negyednél mutat a szintjelző, pedig máskor már kifekvésnél szokott lenni, igaz, akkor is van benne még vagy 15 lityi. Kedden nem volt erőm tankolni, ha most is emelik majd, akkor kedden megteszem, ha marad ez az "olcsóság", jó lesz csütörtökön, vagy pénteken. Akkor majd megírom.Remélem a fiamat is elbűvölöm a jobb fogyival.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1223 Dátum: 2009. Október 31. - 19:18:12 » |
|
Inkább nem írom ide a ma reggeli tankolásomat, megütne a guta néhány cartársat.  Így meg a kíváncsiság fog megölni. A 6,38-nál úgy sem tudsz jobbat.  De igen, mert ez városi. Innen Pestig, Pesten, meg vissza.  Nem akarom, hogy kitiltsatok. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #1224 Dátum: 2009. Október 31. - 19:19:45 » |
|
Inkább nem írom ide a ma reggeli tankolásomat, megütne a guta néhány cartársat.  Így meg a kíváncsiság fog megölni. A 6,38-nál úgy sem tudsz jobbat.  De igen, mert ez városi. Innen Pestig, Pesten, meg vissza.  Nem akarom, hogy kitiltsatok.  Mi van?Már megint megcsapoltatok? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1225 Dátum: 2009. Október 31. - 19:20:24 » |
|
Nyugodtam írd be, legfeljebb nem hisszük el.  Maradt még a kannában?
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1226 Dátum: 2009. Október 31. - 19:22:28 » |
|
Nyugodtam írd be, legfeljebb nem hisszük el.  Maradt még a kannában? Kanna tele van, de keverékkel.  Az kell a fűnyíróba. 6,78 liter
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1227 Dátum: 2009. Október 31. - 19:24:47 » |
|
Nyugodtam írd be, legfeljebb nem hisszük el.  Maradt még a kannában? Kanna tele van, de keverékkel.  Az kell a fűnyíróba. 6,78 literEz egy kicsit sok a swift-től! 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1228 Dátum: 2009. Október 31. - 19:34:01 » |
|
Nyugodtam írd be, legfeljebb nem hisszük el.  Maradt még a kannában? Kanna tele van, de keverékkel.  Az kell a fűnyíróba. 6,78 literEz egy kicsit sok a swift-től!  Attól az lenne, mert most szerelőnél van. (Amúgy sokat eszik, mert rövid távokon, helyben van használva). igazából azért tankoltam, mert azt hittem felakadt a mutató. Tankolás óta csak 370 km-t mentem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #1229 Dátum: 2009. Október 31. - 21:55:57 » |
|
Inkább nem írom ide a ma reggeli tankolásomat, megütne a guta néhány cartársat.  Így meg a kíváncsiság fog megölni. A 6,38-nál úgy sem tudsz jobbat.  De igen, mert ez városi. Innen Pestig, Pesten, meg vissza.  Nem akarom, hogy kitiltsatok.  Á ilyen nem lesz. Csak MNT van tiltva a szelepes Lacsival, meg én, mivel mindig egyedül járok. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|