diablo77
|
 |
« Hozzászólás #1515 Dátum: 2010. Március 25. - 13:08:44 » |
|
Én szerintem is nagy a különbség téli - nyári közörtt. Nekem speciel hosszabb a fékút. És induláskor majdnem mindig nyikkan a gumi, pedig finoman adom a gázt.
Az enyém még egy hangot nem adott, és mint ugye korábban írtam, a nyáron is marad fenn, uh. remélem még egy darabig nem is szólal meg.  A fékutat akkor tudnám felmérni, hogy hosszabb-e, hogy ha egymás után, veszély nélkül kitudnám próbálni. Forgalomban nem érném, eddig nem volt semmi problémám, nem csúszott meg, nem nyikogott... Mondjuk egy GY UG7től azért el is várom, hogy kicsit nagyobb tűréssel dolgozzon, mint mondjuk egy Barum.  Ez a nyúlósabb dolog meg hosszabb fékút nekem is feltűnt, pedig a nyári a sokak által nem túl jónak tartott Hankook K406 (gyári), míg a téli Dunlop Wintersport M3. Persze mindez csak jó időre vonatkozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #1516 Dátum: 2010. Március 25. - 14:39:29 » |
|
Én szerintem is nagy a különbség téli - nyári közörtt. Nekem speciel hosszabb a fékút. És induláskor majdnem mindig nyikkan a gumi, pedig finoman adom a gázt.
Az enyém még egy hangot nem adott, és mint ugye korábban írtam, a nyáron is marad fenn, uh. remélem még egy darabig nem is szólal meg.  A fékutat akkor tudnám felmérni, hogy hosszabb-e, hogy ha egymás után, veszély nélkül kitudnám próbálni. Forgalomban nem érném, eddig nem volt semmi problémám, nem csúszott meg, nem nyikogott... Mondjuk egy GY UG7től azért el is várom, hogy kicsit nagyobb tűréssel dolgozzon, mint mondjuk egy Barum.  Ez a nyúlósabb dolog meg hosszabb fékút nekem is feltűnt, pedig a nyári a sokak által nem túl jónak tartott Hankook K406 (gyári), míg a téli Dunlop Wintersport M3. Persze mindez csak jó időre vonatkozik. Hát, a nyárinak és a télinek mást jelent a jó idő. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #1517 Dátum: 2010. Március 25. - 15:13:20 » |
|
Az enyém még egy hangot nem adott, és mint ugye korábban írtam, a nyáron is marad fenn, uh. remélem még egy darabig nem is szólal meg.  A fékutat akkor tudnám felmérni, hogy hosszabb-e, hogy ha egymás után, veszély nélkül kitudnám próbálni. Forgalomban nem érném, eddig nem volt semmi problémám, nem csúszott meg, nem nyikogott... Mondjuk egy GY UG7től azért el is várom, hogy kicsit nagyobb tűréssel dolgozzon, mint mondjuk egy Barum.  Ez a nyúlósabb dolog meg hosszabb fékút nekem is feltűnt, pedig a nyári a sokak által nem túl jónak tartott Hankook K406 (gyári), míg a téli Dunlop Wintersport M3. Persze mindez csak jó időre vonatkozik. Hát, a nyárinak és a télinek mást jelent a jó idő.  Igaz, a nyárinak való jó időre gondoltam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1518 Dátum: 2010. Március 25. - 19:43:26 » |
|
Ma felkerültek a nyári papucsok, a Seantól tavaly ősszel elboltolt Borbet felnikre. Athee látta is, hát szépek. Évi csak annyit mondott, hogy ez szép. Márpedig, ha neki tetszik...  Ahogy vártam, hogy kikanyarodhassak a gumistól, jött egy rendőrautó. A sofőr elég rendessen ráfékezett, hogy jól megnézhessék az autót.  Jól áll neki a Borbet. 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #1519 Dátum: 2010. Március 25. - 19:52:04 » |
|
Ma felkerültek a nyári papucsok, a Seantól tavaly ősszel elboltolt Borbet felnikre. Athee látta is, hát szépek. Évi csak annyit mondott, hogy ez szép. Márpedig, ha neki tetszik...  Ahogy vártam, hogy kikanyarodhassak a gumistól, jött egy rendőrautó. A sofőr elég rendessen ráfékezett, hogy jól megnézhessék az autót.  Jól áll neki a Borbet.  kép? 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1520 Dátum: 2010. Március 25. - 21:02:46 » |
|
Ma felkerültek a nyári papucsok, a Seantól tavaly ősszel elboltolt Borbet felnikre. Athee látta is, hát szépek. Évi csak annyit mondott, hogy ez szép. Márpedig, ha neki tetszik...  Ahogy vártam, hogy kikanyarodhassak a gumistól, jött egy rendőrautó. A sofőr elég rendessen ráfékezett, hogy jól megnézhessék az autót.  Jól áll neki a Borbet.  kép?  Nem! Felni! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #1521 Dátum: 2010. Március 25. - 21:03:54 » |
|
Ma felkerültek a nyári papucsok, a Seantól tavaly ősszel elboltolt Borbet felnikre. Athee látta is, hát szépek. Évi csak annyit mondott, hogy ez szép. Márpedig, ha neki tetszik...  Ahogy vártam, hogy kikanyarodhassak a gumistól, jött egy rendőrautó. A sofőr elég rendessen ráfékezett, hogy jól megnézhessék az autót.  Jól áll neki a Borbet.  kép?  Nem! Felni!  Látom, már jobban vagy. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
 |
« Hozzászólás #1522 Dátum: 2010. Március 25. - 21:39:59 » |
|
Ahogy vártam, hogy kikanyarodhassak a gumistól, jött egy rendőrautó. A sofőr elég rendessen ráfékezett, hogy jól megnézhessék az autót.  Azon agyaltak megbüntessenek-e amiért eléjük vágtál 
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1523 Dátum: 2010. Március 25. - 22:15:46 » |
|
Ahogy vártam, hogy kikanyarodhassak a gumistól, jött egy rendőrautó. A sofőr elég rendessen ráfékezett, hogy jól megnézhessék az autót.  Azon agyaltak megbüntessenek-e amiért eléjük vágtál  Álltam a gumis kapujában, rendőrautó jött jobbról, erőteljest fékezett és láttam, ahogy visszanéznek az autómra. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blende
Bejáratós

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1524 Dátum: 2010. Március 26. - 13:38:21 » |
|
Sziasztok! Valahol olvastam, hogy lehet frissítettni a computert és ezzel állítólag fogyasztást lehet csökkenteni.  Igaz? vagy csak hiedelem? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #1525 Dátum: 2010. Március 26. - 15:50:53 » |
|
Ahogy vártam, hogy kikanyarodhassak a gumistól, jött egy rendőrautó. A sofőr elég rendessen ráfékezett, hogy jól megnézhessék az autót.  Azon agyaltak megbüntessenek-e amiért eléjük vágtál  Álltam a gumis kapujában, rendőrautó jött jobbról, erőteljest fékezett és láttam, ahogy visszanéznek az autómra.  Minden körözött autót így figyelnek meg, aztán....jönnek érted.... 
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Pittike
|
 |
« Hozzászólás #1526 Dátum: 2010. Március 26. - 22:42:40 » |
|
Sziasztok! Valahol olvastam, hogy lehet frissítettni a computert és ezzel állítólag fogyasztást lehet csökkenteni.  Igaz? vagy csak hiedelem?  Elvileg az Euro 3-asokhoz (-2005) létezik frissített szoftver, amivel jelentősen csökken a fogyasztás. Márkaszervizt érdemes zaklatni a témában.
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1527 Dátum: 2010. Március 26. - 22:46:02 » |
|
Sziasztok! Valahol olvastam, hogy lehet frissítettni a computert és ezzel állítólag fogyasztást lehet csökkenteni.  Igaz? vagy csak hiedelem?  Elvileg az Euro 3-asokhoz (-2005) létezik frissített szoftver, amivel jelentősen csökken a fogyasztás. Márkaszervizt érdemes zaklatni a témában. Nem csökken a fogyasztás vele..
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Pittike
|
 |
« Hozzászólás #1528 Dátum: 2010. Március 26. - 23:00:42 » |
|
Sziasztok! Valahol olvastam, hogy lehet frissítettni a computert és ezzel állítólag fogyasztást lehet csökkenteni.  Igaz? vagy csak hiedelem?  Elvileg az Euro 3-asokhoz (-2005) létezik frissített szoftver, amivel jelentősen csökken a fogyasztás. Márkaszervizt érdemes zaklatni a témában. Nem csökken a fogyasztás vele.. Nekünk egy Euro 3-as 1.6 szedánon frissítettek anno és nekem úgy tűnt, valóban kevesebbet fogyasztott utána az autó. 10 liter környékéről 8 magasságába ment le az autó átlagfogyasztása, cserébe onnantól kezdett el váltáskor felbőgni a motor. Sajnos a munkafelvevőből minden szót harapófogóval kellett kihúzni, így túl sokat mi sem tudtunk meg. Ismerek valakit, aki a GM SE-nél volt vezető, ő egyszer azt mondta, a Daewoo kifejezetten az autótulajdonosok panaszaira való tekintettel fejlesztett ki új szoftvert az 1.4 és 1.6 Euro 3-as motorokhoz a sokat kritizált magas fogyasztás csökkentésére.
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
blende
Bejáratós

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1529 Dátum: 2010. Március 27. - 14:49:23 » |
|
Sziasztok! Valahol olvastam, hogy lehet frissítettni a computert és ezzel állítólag fogyasztást lehet csökkenteni.  Igaz? vagy csak hiedelem?  Elvileg az Euro 3-asokhoz (-2005) létezik frissített szoftver, amivel jelentősen csökken a fogyasztás. Márkaszervizt érdemes zaklatni a témában. Nem csökken a fogyasztás vele.. Nekünk egy Euro 3-as 1.6 szedánon frissítettek anno és nekem úgy tűnt, valóban kevesebbet fogyasztott utána az autó. 10 liter környékéről 8 magasságába ment le az autó átlagfogyasztása, cserébe onnantól kezdett el váltáskor felbőgni a motor. Sajnos a munkafelvevőből minden szót harapófogóval kellett kihúzni, így túl sokat mi sem tudtunk meg. Ismerek valakit, aki a GM SE-nél volt vezető, ő egyszer azt mondta, a Daewoo kifejezetten az autótulajdonosok panaszaira való tekintettel fejlesztett ki új szoftvert az 1.4 és 1.6 Euro 3-as motorokhoz a sokat kritizált magas fogyasztás csökkentésére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|