Zoltán
|
 |
« Hozzászólás #1755 Dátum: 2010. Május 27. - 20:06:13 » |
|
 Végre én is tudok pontos méréssel szolgálni! ua. kútfejen, carrera 95 ös, 8.4 l / 100km 493km nél tankoltam 41.5 l t. Ebből majd 400 pálya, 120-130 al, meg pár km es kihúzatások csak hogy tudja mi az 5000 es fordulat, részben klímával. Többi kis hegyi szerpentin, város, de dugó nélkül, 2-3 fő, kevés csomag. Szerintetek elégedett lehetek vele? Hozzáteszem, meleg motornál városban is igyekszem 2000 felett tartani a fordulatot, 5. csak 60 felett Spuri nevű adalékot tettem hozzá. Ez jó,de felesleges adalékolni,és a drágábbat tankolni.De te tudod.(sztem a motort sem kell feleslegesen pörgetni,de ez az én véleményem) Lehet hogy igazad van, de itt elég sokat olvastam az alacsony fordulaton járás hátrányairól, meg én fülre is akkor váltanék mikor 2000 körül van a fordulat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #1756 Dátum: 2010. Május 27. - 21:18:36 » |
|
 Végre én is tudok pontos méréssel szolgálni! ua. kútfejen, carrera 95 ös, 8.4 l / 100km 493km nél tankoltam 41.5 l t. Ebből majd 400 pálya, 120-130 al, meg pár km es kihúzatások csak hogy tudja mi az 5000 es fordulat, részben klímával. Többi kis hegyi szerpentin, város, de dugó nélkül, 2-3 fő, kevés csomag. Szerintetek elégedett lehetek vele? Hozzáteszem, meleg motornál városban is igyekszem 2000 felett tartani a fordulatot, 5. csak 60 felett Spuri nevű adalékot tettem hozzá. Ez jó,de felesleges adalékolni,és a drágábbat tankolni.De te tudod.(sztem a motort sem kell feleslegesen pörgetni,de ez az én véleményem) Lehet hogy igazad van, de itt elég sokat olvastam az alacsony fordulaton járás hátrányairól, meg én fülre is akkor váltanék mikor 2000 körül van a fordulat. ha 2000-en gurulsz folyamatosan városban az nem rossz,csak az ha 2000-nél elváltasz mindig és ugy gyorsitasz.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #1757 Dátum: 2010. Május 28. - 08:13:36 » |
|
Abszolút vegyes fogyasztás, amiben volt a városi szöttyögéstől kezdve a klímás autópályáig minden ( najó, offroad nem  ) ~7.6 liter.  50.86 litert öntöttem 664.4km-re.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 28. - 08:15:39 írta akidobos »
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #1758 Dátum: 2010. Május 28. - 12:17:53 » |
|
Abszolút vegyes fogyasztás, amiben volt a városi szöttyögéstől kezdve a klímás autópályáig minden ( najó, offroad nem  ) ~7.6 liter.  50.86 litert öntöttem 664.4km-re. Ügyes vagy. Nekem ma vissza kell fognom magam: hétvégén kb. 500 km-es túra lesz és nincs tele a tank, de KI KELL TARTANIA! Majd mondogatom magamban...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #1759 Dátum: 2010. Május 28. - 14:11:31 » |
|
Abszolút vegyes fogyasztás, amiben volt a városi szöttyögéstől kezdve a klímás autópályáig minden ( najó, offroad nem  ) ~7.6 liter.  50.86 litert öntöttem 664.4km-re. Ügyes vagy. Nekem ma vissza kell fognom magam: hétvégén kb. 500 km-es túra lesz és nincs tele a tank, de KI KELL TARTANIA! Majd mondogatom magamban... Köszi, de nem én, hanem az autó. _______ Az elég lesz. Nagy a szavak ereje!  De tankolhatsz is, akár. Hm?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #1760 Dátum: 2010. Május 31. - 10:18:58 » |
|
Abszolút vegyes fogyasztás, amiben volt a városi szöttyögéstől kezdve a klímás autópályáig minden ( najó, offroad nem  ) ~7.6 liter.  50.86 litert öntöttem 664.4km-re. Ügyes vagy. Nekem ma vissza kell fognom magam: hétvégén kb. 500 km-es túra lesz és nincs tele a tank, de KI KELL TARTANIA! Majd mondogatom magamban... Köszi, de nem én, hanem az autó. _______ Az elég lesz. Nagy a szavak ereje!  De tankolhatsz is, akár. Hm? Tankoltam félúton, nem tartott volna ki.  (made in ukrajna)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Somi
Bejáratós

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1761 Dátum: 2010. Május 31. - 20:47:40 » |
|
Feltettem a tetőcsomit,+ bringatatók +két bringa. Mentünk így 500km távot,ebből 400-at pályán.Oda szigorúan 130,vissza sajnos már bátrabban 140,néha kicsit több.Nem volt gazdaságos a teszt,az eddigi 7.5-8ból stabil 9 lett az eredmény. Biztosan jobb lett volna a csomitartóra szerelhető tartóval a fogyasztás de nem tartottam biztonságosnak a lökös "lebegése" miatt. Jól sikerült elvékonyítaniuk. Most etanolt kapott 70%-ot,kipróbálom mit szól hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kathy
|
 |
« Hozzászólás #1762 Dátum: 2010. Május 31. - 21:01:19 » |
|
Mióta ezt a Krisz által talált adalékot tesszük a Lacsiba, elég stabilan 8.5 a fogyi. Már harmadszor tankoltunk azóta. Se lejjebb, se feljebb nem megy (nem úgy, mint eddig - hisz eddig inkább 9 körül volt az átlag). Mondjuk sokkal szebb is a hangja - talán tényleg nem tesz rosszat, ha 20%-ot nem is ment lejjebb a fogyasztás (ahogy ígérik a plus20-asok). Ígértem, hogy megosztom Veletek a tapasztalatokat  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
 |
« Hozzászólás #1763 Dátum: 2010. Június 01. - 13:38:59 » |
|
 Végre én is tudok pontos méréssel szolgálni! ua. kútfejen, carrera 95 ös, 8.4 l / 100km 493km nél tankoltam 41.5 l t. Ebből majd 400 pálya, 120-130 al, meg pár km es kihúzatások csak hogy tudja mi az 5000 es fordulat, részben klímával. Többi kis hegyi szerpentin, város, de dugó nélkül, 2-3 fő, kevés csomag. Szerintetek elégedett lehetek vele? Hozzáteszem, meleg motornál városban is igyekszem 2000 felett tartani a fordulatot, 5. csak 60 felett Spuri nevű adalékot tettem hozzá. Ez jó,de felesleges adalékolni,és a drágábbat tankolni.De te tudod.(sztem a motort sem kell feleslegesen pörgetni,de ez az én véleményem) Lehet hogy igazad van, de itt elég sokat olvastam az alacsony fordulaton járás hátrányairól, meg én fülre is akkor váltanék mikor 2000 körül van a fordulat. ha 2000-en gurulsz folyamatosan városban az nem rossz,csak az ha 2000-nél elváltasz mindig és ugy gyorsitasz. 2000 felett váltva nekem kicsit furcsa, ugrósabb meg hangosabb, de tény hogy tetszik! (1.3 as Felíciám volt) 130 nál az is megette a 7.2-7.4 et és nem volt klíma, meg ekkora kényelem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #1764 Dátum: 2010. Június 02. - 09:44:32 » |
|
Nekem ma vissza kell fognom magam: hétvégén kb. 500 km-es túra lesz és nincs tele a tank, de KI KELL TARTANIA! Majd mondogatom magamban...
Tankoltam félúton, nem tartott volna ki.  (made in ukrajna) én is úgy számoltam, hogy muszáj lesz tankolnod  ez van
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #1765 Dátum: 2010. Június 02. - 10:21:21 » |
|
Nekem ma vissza kell fognom magam: hétvégén kb. 500 km-es túra lesz és nincs tele a tank, de KI KELL TARTANIA! Majd mondogatom magamban...
Tankoltam félúton, nem tartott volna ki.  (made in ukrajna) én is úgy számoltam, hogy muszáj lesz tankolnod  ez van 110-zel kitartott volna (talán), de ki megy péntek este egy másfél éves gyerekkel 110-zel az autópályán? Sosem érnénk oda és nyűgös volt a kis Döme. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #1766 Dátum: 2010. Június 02. - 10:55:45 » |
|
Tankoltam félúton, nem tartott volna ki.  (made in ukrajna) én is úgy számoltam, hogy muszáj lesz tankolnod  ez van 110-zel kitartott volna (talán), de ki megy péntek este egy másfél éves gyerekkel 110-zel az autópályán? Sosem érnénk oda és nyűgös volt a kis Döme.  én is nyűgös lennék, ha spórolás miatt kellene 110-zel mennem autópályán 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #1767 Dátum: 2010. Június 02. - 14:00:58 » |
|
Tankoltam félúton, nem tartott volna ki.  (made in ukrajna) én is úgy számoltam, hogy muszáj lesz tankolnod  ez van 110-zel kitartott volna (talán), de ki megy péntek este egy másfél éves gyerekkel 110-zel az autópályán? Sosem érnénk oda és nyűgös volt a kis Döme.  én is nyűgös lennék, ha spórolás miatt kellene 110-zel mennem autópályán  Pl az új M6-on 110-nél még van időd ámulni a hatalmas hegyeken és völgyeken 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
 |
« Hozzászólás #1768 Dátum: 2010. Június 02. - 14:19:43 » |
|
Tankoltam félúton, nem tartott volna ki.  (made in ukrajna) én is úgy számoltam, hogy muszáj lesz tankolnod  ez van 110-zel kitartott volna (talán), de ki megy péntek este egy másfél éves gyerekkel 110-zel az autópályán? Sosem érnénk oda és nyűgös volt a kis Döme.  én is nyűgös lennék, ha spórolás miatt kellene 110-zel mennem autópályán  Pl az új M6-on 110-nél még van időd ámulni a hatalmas hegyeken és völgyeken  Ahol azok a mély hosszú alagutak vannak? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1769 Dátum: 2010. Június 02. - 15:46:22 » |
|
Tankoltam félúton, nem tartott volna ki.  (made in ukrajna) én is úgy számoltam, hogy muszáj lesz tankolnod  ez van 110-zel kitartott volna (talán), de ki megy péntek este egy másfél éves gyerekkel 110-zel az autópályán? Sosem érnénk oda és nyűgös volt a kis Döme.  én is nyűgös lennék, ha spórolás miatt kellene 110-zel mennem autópályán  Pl az új M6-on 110-nél még van időd ámulni a hatalmas hegyeken és völgyeken  Ahol azok a mély hosszú alagutak vannak?  Meg a vizmosäsok... 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|