peti74
|
 |
« Hozzászólás #150 Dátum: 2008. Január 04. - 09:32:09 » |
|
Megvan 60 literes a tank, egy ízben volt szerencsém 57,6 litert tankolni. Be is voltam tojva, hogy kiszárad, mire kúthoz érek!
Így viszont a pénztárcád száradt ki!!!  Nem?    ? És még emelik 15 Ft-al. Vicc! Bemonták, hogy tavaly karácsonykor fele annyi volt az olaj ára mint most! De nálunk mikor volt a benzin ára fele mint most? Hát nem tavaly...  Hát, kiszáradt a buxám, az biztos! De tegnap is szégyenszemre 2000-ért tankoltam, nehogy drága, szervízes indítás legyen belőle! Éhbér csak jövő héten, megrázó volt a december költségvetésileg. Ha a 60-70 %-os adótartalmat mérsékelnék, könnyen kerülhetne felébe, de ez Magyarország! 
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #151 Dátum: 2008. Január 04. - 13:23:52 » |
|
Magyarország: egyrészt a harácsolás (itt nem szerepelünk!), másrészt a sarcolás (itt érintettek vagyunk!) dicstelen országa, és nem a mienk!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #152 Dátum: 2008. Január 04. - 13:28:39 » |
|
Megvan 60 literes a tank, egy ízben volt szerencsém 57,6 litert tankolni. Be is voltam tojva, hogy kiszárad, mire kúthoz érek!
Így viszont a pénztárcád száradt ki!!!  Nem?    ? És még emelik 15 Ft-al. Vicc! Bemonták, hogy tavaly karácsonykor fele annyi volt az olaj ára mint most! De nálunk mikor volt a benzin ára fele mint most? Hát nem tavaly...  Hát, kiszáradt a buxám, az biztos! De tegnap is szégyenszemre 2000-ért tankoltam, nehogy drága, szervízes indítás legyen belőle! Éhbér csak jövő héten, megrázó volt a december költségvetésileg. Ha a 60-70 %-os adótartalmat mérsékelnék, könnyen kerülhetne felébe, de ez Magyarország!  Én is 2 eFt-ért tankolok, mert többre "nincs kedvem"!!! Nyár óta, mióta nincs klímaszerelés, csak vegetálás van. 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #153 Dátum: 2008. Január 04. - 13:36:15 » |
|
Én spec dolgozom, nyugdíjam is van tele is tankolok...2 havonta legfeljebb! Már az összes bört lenyúzták rólunk, márcsak az inak, és a csontok vannak hátra, de nyugi, eljön az idő, hogy bevezetik a légadót is, mert ez az ország csak elvonásokban tud élni. Kvizjátékot hirdetek: Ki trud mondani olyat, ami nekünk hétköznapi embereknek kedvezett az utóbbi időben? A jó választ díjazom!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #154 Dátum: 2008. Január 04. - 13:43:18 » |
|
Innentől ismét legyen a téma tartalma is a címének megfelelő ! Tehát "Fogyasztási adatok".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #155 Dátum: 2008. Január 04. - 19:36:31 » |
|
Én spec dolgozom, nyugdíjam is van tele is tankolok...2 havonta legfeljebb! Már az összes bört lenyúzták rólunk, márcsak az inak, és a csontok vannak hátra, de nyugi, eljön az idő, hogy bevezetik a légadót is, mert ez az ország csak elvonásokban tud élni. Kvizjátékot hirdetek: Ki trud mondani olyat, ami nekünk hétköznapi embereknek kedvezett az utóbbi időben? A jó választ díjazom!
A szemfüles autósoknak egy kicsit olcsóbb lett a kötelező.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #156 Dátum: 2008. Január 04. - 19:41:23 » |
|
Nekem most hidegben, melegítéssel, rövid utakon, csak Pest 10 alatt van a fogyim.  Úgy emlékszem ez nyáron sem volt literekkel kevesebb.  Ami télen melegítés, nyáron klíma?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #157 Dátum: 2008. Január 04. - 20:23:33 » |
|
Ami télen melegítés, nyáron klíma?
Talán csak nem? Megnéztem a guminyomásom, le sem merem írni, mennyi volt benne. Már tudom, miért lett 8.5-es fogyim Vácra, de elkönyveltem az átlag 135-ös tempónak. Ez a Hankook annyira nem öblösödik laposan sem, hogy hihetetlen! Tudom gumi téma, de fogyival kapcsolatos. Bocs!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
tois
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #158 Dátum: 2008. Január 04. - 23:29:14 » |
|
Az eddigi legjobb fogyimat a havazáskor mértem, 7,6 l/100 km volt az átlag. Nagykanizsáról teli tankkal Pestre, 80-90-nel a pályán a hó miatt, utána még kb. 300 km vegyes használat. Azóta megint 8,3-8,5 a fogyim.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag

Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
 |
« Hozzászólás #159 Dátum: 2008. Január 05. - 10:33:37 » |
|
Nekem elég érdekes adat jött ki. 589 km/33 liter= 5,6 liter/100km Télben ez nem rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #160 Dátum: 2008. Január 05. - 14:55:52 » |
|
Nekem elég érdekes adat jött ki. 589 km/33 liter= 5,6 liter/100km Télben ez nem rossz.
Na jo-jo, olajjal. úgy könnyűűűűűű. Benyával, ha megfeszülünk sem... /pedig bárcsak.../
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #161 Dátum: 2008. Január 05. - 15:41:26 » |
|
Mi lenne, ha Gábort kitiltanánk innen? Mindenkit mély letargiába taszít. Legalább jó nagy betükkel hozzáirta volna, hogy: BOCSIKA, DE EZ DIZEL, a kocsi DRÁGÁBB VOLT, mint a TIETEK! Valami vigaszt kellett volna Gábor! De nem vagyunk ám irigyek, áh dehogy! ...,és még megy is a nyavalyás!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag

Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
 |
« Hozzászólás #162 Dátum: 2008. Január 10. - 13:15:08 » |
|
ELNÉZÉST KERÉK!! Igen ez DIESEL és DRÁGÁBB volt mint a tiétek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hicar
|
 |
« Hozzászólás #163 Dátum: 2008. Január 10. - 15:56:34 » |
|
Na jo-jo, olajjal. úgy könnyűűűűűű. Benyával, ha megfeszülünk sem... /pedig bárcsak.../ Jó, jó! De ma már az olaj drágább mint a benya!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #164 Dátum: 2008. Január 10. - 16:48:13 » |
|
Így igaz, drágább, csakhát kevesebbet fogyaszt. Vajh hány futott km-nél éri meg dizelt venni benzines helyett? Egyszer láttam egy összehasonlítást, hogy melyik márkánál, mikor melyik jobb döntés, figyelembevéve az árat, a fogyasztást, és az évi megtett km-eket. Nagy szórás volt! Volt olyan is ahol a dizel szóba se jöhetett, a másiknál pedig szinte csak a dizel lehetett nyerő. Érdekes tanulmány volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|