Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #300 Dátum: 2008. április 24. - 19:34:53 » |
|
Nemá!Ilyen nincs  .Először azt hittem hogy érzékeli ha ráviszem a nyilat,de nem  .Van megoldás vagy idiótán kell meghalnom?  Ne mond ki a számot, mert meghallja. Csak magadban számolj!  Próbáltam úgy is!  Én is!  Akkor hallja a gondolatainkat! 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #301 Dátum: 2008. április 24. - 19:37:45 » |
|
Hát ez nagggyon jóóóó 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
 |
« Hozzászólás #302 Dátum: 2008. április 24. - 19:54:53 » |
|
Pontosan nem tudom hogy műxik,DE ha pl. figyeljétek meg a 63as számot ,és rájöttök hogy mindig annak a szimbóluma jelenik meg ha csak simán rákattintasz a gömbre gondolkodás nélkül is. Tehát szerintem ki van matematikailag számolva az egész progi.MINDIG változik a szimbólum az adott szám mellett.... Hmmm érdekes. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #303 Dátum: 2008. április 24. - 19:58:29 » |
|
Biztos van rá maagyarázat.Szerintem egyszerűen elképesztő.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #304 Dátum: 2008. április 24. - 20:01:29 » |
|
Ja ez biztos matek, és talán a 9-cel oszthatóságra hajt. Nézzétek meg 9, 18, 27, így tovább ...Mindíg ugyanaz a szimbólum. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #305 Dátum: 2008. április 24. - 21:21:16 » |
|
Ja ez biztos matek, és talán a 9-cel oszthatóságra hajt. Nézzétek meg 9, 18, 27, így tovább ...Mindíg ugyanaz a szimbólum.  Megvan a megoldás. Nem én jöttem rá, hanem Jopek. A chevyklubos oldalról kila00 mondta az előbb nekem is. "A szám ami kijön állandó : 9, 18, 27, 32, 36, 45, 49, 54, 63, 69, 72, 81! És ezekhez ad mindig ugyan olyan motívumot, de mindig mást! Így nem tűnik fel egyből!"
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #306 Dátum: 2008. április 24. - 21:39:30 » |
|
Mire beírnám a megoldást, már megvan.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #307 Dátum: 2008. április 25. - 17:34:22 » |
|
De aki ezt kitalálta az is megérdemelne egy kitüntetést! 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
gatsy
|
 |
« Hozzászólás #308 Dátum: 2008. április 28. - 08:47:28 » |
|
Egész pontosan úgy néz ki a megoldás, hogy ha egy két jegyű számból kivonod a tagok összegét, akkor 9-cel osztható számot fogsz kapni. Innéttől csak a jeleket kell változtatni a megfelelő számok mellett, amit meg csinálni még mindig szép teljesítmény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #309 Dátum: 2008. Május 01. - 19:37:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #310 Dátum: 2008. Május 02. - 06:58:05 » |
|
Öngyilkos ló volt, nem lehetett elkerülni a gázolást.  Egyszer sok évvel ezelött Érdnél éjjel jöttem haza Dunaújból, amikor velem szemben jött egy elkoborolt ló az országúton. Azt hittem elaludtam, és álmodom, de a feleségem is látta, és nem valószinű, hogy egyformát álmodtunk volna. Kb egy km-mel odébb rendőrségi razzia volt, autókat állítottak le, nekem intettek, hogy mehetek tovább, de én mégis megálltam, ami meglepetést okozott a közegnek, hát még az, amikor mondtam, hogy egy magányos ló sétál az úton. Furcsán néztek rám, de mivel józan voltam végülis elhitték, és egy autóval elindultak a ló után, nehogy tragédiát okozzon. A poén még az, hogy mindenkit megszondáztattak, csak engem nem, annyíra meglepődtek a bejelentésemen, pedig hát talán indokolt lett volna gyanakodniuk. Ez volt.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #311 Dátum: 2008. Május 02. - 07:52:59 » |
|
Öngyilkos ló volt, nem lehetett elkerülni a gázolást.  Egyszer sok évvel ezelött Érdnél éjjel jöttem haza Dunaújból, amikor velem szemben jött egy elkoborolt ló az országúton. Azt hittem elaludtam, és álmodom, de a feleségem is látta, és nem valószinű, hogy egyformát álmodtunk volna. Kb egy km-mel odébb rendőrségi razzia volt, autókat állítottak le, nekem intettek, hogy mehetek tovább, de én mégis megálltam, ami meglepetést okozott a közegnek, hát még az, amikor mondtam, hogy egy magányos ló sétál az úton. Furcsán néztek rám, de mivel józan voltam végülis elhitték, és egy autóval elindultak a ló után, nehogy tragédiát okozzon. A poén még az, hogy mindenkit megszondáztattak, csak engem nem, annyíra meglepődtek a bejelentésemen, pedig hát talán indokolt lett volna gyanakodniuk. Ez volt. Mert látták rajtad, hogy Te olyan józan életű ember vagy, aki ha csak ránéz az italra, attól is lerészegedik! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #312 Dátum: 2008. Május 02. - 16:20:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #313 Dátum: 2008. Május 05. - 13:01:08 » |
|
Ha valaki esetleg nem venné észre, van egy Chevy is a képen! 
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #314 Dátum: 2008. Május 05. - 13:07:05 » |
|
Ha valaki esetleg nem venné észre, van egy Chevy is a képen!  1 Kalos 
|
|
|