ladlac
|
|
« Dátum: 2008. Február 23. - 16:25:38 » |
|
Ha valakit érdekel, kérem irja is meg a nevét!
01. ladlac 02. ladigidy /úgy tudom/ 03. stocz / úgy tudom/ 04. 05.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1 Dátum: 2008. Február 23. - 16:29:55 » |
|
Igy néz ki:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2 Dátum: 2008. Február 23. - 18:17:40 » |
|
Ezredes Úrnak jelentem, jól tudja! Kellene, ha nem horror az ára. Feltevést pedig a volt Rókára biznám, szépen kérve.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #3 Dátum: 2008. Február 23. - 18:20:39 » |
|
Ezredes Úrnak jelentem, jól tudja! Kellene, ha nem horror az ára. Feltevést pedig a volt Rókára biznám, szépen kérve.
OK. Tehát: 01. ladlac 02. ladigidy 03. stocz / úgy tudom/ 04. 05.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #4 Dátum: 2008. Február 23. - 21:59:44 » |
|
Épeszű áron és feketében engem is érdekelne.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #5 Dátum: 2008. Február 24. - 09:30:16 » |
|
OK. Tehát: 01. ladlac 02. ladigidy 03. stocz / úgy tudom/ 04. mostnemtom (feketében!) 05. kripic (átlátszó, fehér, vagy fekete!) előre is köszi... ps.: És akkor most hány pénzbe is kerül...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #6 Dátum: 2008. Február 24. - 09:52:06 » |
|
OK. Tehát: 01. ladlac 02. ladigidy 03. stocz / úgy tudom/ 04. mostnemtom (feketében!) 05. kripic (átlátszó, fehér, vagy fekete!) előre is köszi... ps.: És akkor most hány pénzbe is kerül... Szia. Üdv a 200-ban!!! Árat akkor tudunk, ha megvan mennyi is kell valójában. Sajna a szállítási költség húzós, ezért szervezek közvélemény kutatást, érdemes-e megrendelni. Fekete műanyag a cél, fóliát itthon is tesznek rá ha valakinek kell. /olyan mint a köfelverődések ellen védő fólia./
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #7 Dátum: 2008. Február 24. - 14:10:14 » |
|
OK. Tehát: 01. ladlac 02. ladigidy 03. stocz / úgy tudom/ 04. mostnemtom (feketében!) 05. kripic (átlátszó, fehér, vagy fekete!) előre is köszi... ps.: És akkor most hány pénzbe is kerül... Szia. Üdv a 200-ban!!! Árat akkor tudunk, ha megvan mennyi is kell valójában. Sajna a szállítási költség húzós, ezért szervezek közvélemény kutatást, érdemes-e megrendelni. Fekete műanyag a cél, fóliát itthon is tesznek rá ha valakinek kell. /olyan mint a köfelverődések ellen védő fólia./ 6-diknak én is feliratkozom (fekete műanyag)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #8 Dátum: 2008. Február 24. - 14:12:40 » |
|
Tehát:
01. ladlac 02. ladigidy 03. stocz / úgy tudom/ 04. mostnemtom (feketében!) 05. kripic (átlátszó, fehér, vagy fekete!) 06. meatloaf 07. Jani (csak ha megfelel az ára! )
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #9 Dátum: 2008. Február 24. - 15:23:57 » |
|
Az ár persze döntő! Majd kialakul, hogy mennyí pénz, és a végleges döntést, persze csak akkor hozzuk meg, nem bianco a megrendelés, ez a klub nem az újgazdagok klubja, ezt már mindenki észrevehette, ha máshonnan nem is, de a saját kárán biztosan.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #11 Dátum: 2008. Február 24. - 17:15:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #12 Dátum: 2008. Február 24. - 17:23:56 » |
|
Mi ez a SW frakció ? Az 5 ajtósok ki vannak rekesztve ? 5 ajtóshoz rendelhető a Rider-nél is. SW-re meg csak igérgetik több mint fél éve. Sedan-t nemtom, de utánanézek, igérem. Igazából a kombinál macera a ki-bepakolásnál. De kirekesztve természetesen nics senki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #13 Dátum: 2008. Február 24. - 20:55:11 » |
|
Szegény, hátrányos helyzetűek, ti HB-sek, sedanosok! Ne feledjétek, hogy új ezredesünk jár utána mindennek, és hát pechetekre ő biz SW-s, de önzetlen barát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #14 Dátum: 2008. Február 24. - 21:09:25 » |
|
Szerintem a HB-sek és sedanosok is vegyenek SW-hez valót és akkor legalább olcsó lesz.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|